Opet ja :D
Jel mi moze netko detaljno objasnit kako cisti bebi nos? Koja nosnica na kojem boku, koliko fizioloske i kako onda ide usisavanje? Ustrcate u obje pa onda usisavate, ili? Isto na boku?
Hello,
Hubica moji se isto probude kad muž ode na posao jer im fali hrkanje 😂😂😂
Mi čistimo nos na boku, al često im ne paše ta poza pa smo na leđima. I bude sve ok. Ja prvo nakapam kap - dvije u obje nosnice pa povučem aspiratorom. Ako ima još materijala onda aspirator držim na jednoj nosnici, a u drugu ukapam još par kapi pa onda sve lijepo povuče 😀
hej, mamice!
mi smo jucer bile na prvom pregledu i cvita se zbucala kilu u mjesec dana i narasla cak 6 cm! sad smo na 4 ipo kile i 56 cm : )))
sve je super. nakon pregleda je u kolicima odspavala 3 sata, pa smo mm i ja s njom obavili shopping. uspjela sam si kupiti dvije haljine i nesto poklona za bozic.
sto ce vase bebice dobiti u cizmicu za sv. nikolu?
didy, napokon smo dobili mail sa salate i termin 16.12.
kaze nasa pedijatrica da nece biti kasno za uzv.
idem citati zaostatke. je li se neznalica javila? jesmo li sada sve u kompletu : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Kako god okrenen mogu samo komentirat da potpisujen epizode vike,placa,prduckanja,bljuckanja,letanja ruku i nogu i svega ostalog a ja san osin jedne velike nosiljke postala i ljuljacka i gnjezdo i oslonac i buđoks (tako mali od rodice kaze da slusa muziku na buđoks 😂 kad stavi kune u kaficu).
Ne znan kako funkcionira da satima ne spava al aj da je miran nego u 90% vrimena ja budem sve navedeno.A i kad krene kunjat samo se trzne i oke sirom otvorene i disanje ubrza ko da je otrca maraton;tako i vasi?I covik bi reka da pokusava izmigoljit iz robe sta radi sa sobon i najcesce onda cujen kako puca rafale mrva.
Maloprije smo setali isprid tu i po balkonu i miran je a rezultat je bia 10 minuti sna na krevetu i evo sad stenje i cupa si kosu a ja mu mazin drobonju jer vidin da mu se spava.A da buden iskrena i meni se bome spava i ignoriran hrpicu za peglanje.Dobro da sam iti skuvala i sredila osnovno.Nadan se da se nece najavit gosti vikendasi i da ce muz imat slobodno.
Eto sazela san memoare sumanute majke i masem vam!
Watermelon, mi isto ko Diddy cistimo nosic... samo ustrcnem u obje nosnice fizioloske i to na ledima..bas povuce aspirator.. jesi ti rekla da imamo istu pedijatricu? proglasena je naj doktorom 2016. 😀
Tala, super za pregled i za shopping 😀 jojj pa ne znam, Ema jos nema cipele 😀 stavit cemo carapu u prozor 😀
Frabe, slazem se s tobom, tak se Ema trzne,otvori oci i sva se uspuše..kaj sanja, pojma nemam.. sam ti odmori,peglanje nek čeka 😉
Ja sam cistila nos isto kao diddy. na leđima leži beba. gledala sam na you tube isto leže bebe na leđima.
I ja jedva cekam depilaciju. nakon koliko ste vi išle? ja osjetim da još nisu svi šavovi ispali. al nadam se da smijem ići prije kontrole?
Jel koja koristi jastuk za dojenje? stavljate bebu na jastuk ili ispod ruku? ja sam jucer pocela koristiti pa samo nju stavim na jastuk i nekako mi malo cudno djeluje. nije bas beba ravno ko na ruki pa neznam dali je to ok?
Tina, ja koristim jastuk za dojenje i super mi je to... opusteno papamo i ona zaspi na tom jastuku...nama je patronazna pokazala kako namjestiti bebu..
Maya super ste turu prosli na adventu, sad si mi dala plan kak cemo mi u nedjelju 😆 nebi se sjetila uspinjace.
Jucer je izgleda puno beba bio dan za kakanje, moj je uspio viper ukakiti i zaspati tako 🙊 al uspjesno sam ga oprala u perilici. Viper, a ne bebu 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji