JaZmajac, joj,kak je to lijepo sto ces uskoro biti u svom novom domu...zato se ti i spremas sa brazilkom..hehe
Sofi3,tvoja bar jede i kaka,a ja stalno brige oko toga...jeo je u 9.30, pa oko 3 i onda oko 6,ali to oko 3i6 je jeo tako malo,slabo je vukao...vise mu je to bila varkica dok je drijemao...
A da li ste vi vagale svoje bebice u razdoblju izmedu 1 i 2 mjeseca? htjela bih znati kako napreduje,a kontrola je tek za 20 dana...
Luckyme i moja mrva kaka svako 2. ili 3. dan, a jede dosta. Imamo sigurno 10-12 obroka u 24 sata.
JaZmajec opaa, akcija ;)
Moram priznat da sam ja obavila pregled prosli tjedan, ali jos nista od akcije. Ili smo premoreni ili bolesni...
Maya kad ti je bio tocno skok ovaj sa 3 mjeseca i koliko je trajao? Da se znam pripremit hh
Sofi izdrzi! U pocetku i za vrijeme skokova smo imali i po 25 hranjenja.
Mrva mi se grci pola noci. I probudi se placuc ako nije rutnila. Imali smo kratko budenje oko 10 i po pa duze oko 2 i po pa 4 i po i od tad svakih pola sata-sat. 😔
Aaaaaaa stisnula obrisiiiiii!! Za poludit
Ajmo opet 😅
Jutro cure! Vidim uredjivanje busha izazvalo lavinu komentara haha 😉 sredila se mamasita za doktora, dragoga i novi madrac u novoj sobici u-la-la!
Sve detalje javim haha ali morat ce cekati pregled drugi tjedan.
Sofi da - ili su nase bebe posebno nervozne ili je stvarno nesto "u zraku"...eto moja je bolja sto se tice kakice navecer ali i dalje iza 17 nema sanse da spava osim na nama, i sve kako je Ivek rekla onak skilji jednim okom da vidi ako smo i dalje tu.
Ali aj bar ne histerizira satima ali kad je toliko umorna oko pola 12, 12 onda krene sa vristanjem jadna. I kmecanjem. No strgana spava do 4, 5 papa i nastavi jos.
No novi nam je moment plakanje u snu kod jutarnje kakice uf. I to vristanje dok se ne pokaka. Pa joj snenoj dam cike malo da se smiri...eto sad kakala i papala da nije oci otvorila od umora.
Ma samo da hoce ici spavati od 22h i meni super.
Maya woho super za kolica! Kako je na adventu?
Jutroooo mamice :-) moja sinoc zaspala tek u pol 2 pa do sada, a mene u 6 probudile prepune cicke pa isla izdajati. Nistaa se nisam naspavala a dns me ceka peglanje..grrr!!
Lucky, mi smo je vagali svaki petak jer smo morali kako je ranije rođena pa ona nije smjela nista tezine izgubiti... ako mozes- izvagaj ga, sigurno nece skoditi.. prvi mjesec bi trebao dobivati minimalno 170g tjedno..
Koala, tak skok nam je poceo sa cca 2mj i 3 tjedna. I trajao preko 10 dana 😥😥 al valjda smo sad mirni do 6og mjeseca 😂😂
Zmajac, supeer je Advent.. mislim, standardno- vina i kobase, fritule, kolacici, kape, rukavice, deda mrazeki.. al se ima kaj za setat.. mi isle pjeske do glavnog, pa preko tomislavca i zrinjevca na bogovicevu pa fuliranje, pa uspinjacom na gornji grad da se cura malo provoza ;-) pa se spustili na tkalcu, popili kavu a ona mlijeko.. pa po trgu i na europski trg. Stvarno ima svega 😁😁 trebalo bi i navecer dok su lampice upaljene al onda je guzva i mozda prehladno...
Super za porodiljni, bar nesto. Vec strahujem od 2200...
I htjela sam pitati dali ste se ikada probale naci na kavi?! Sumnjam da bismo se uspjele sve okupiti ali bilo bi fora znati tko se krije iza ekrana/mobitela/podocnjaka i prolazi isto sto i ja 😂😂😂
Miraaan dan zelim!!!
Zmajaac, sretno sa selidbom!!
I da- ne znam kaj je jucer bilo ali i moja bila posranko.. 3x curilo na sve strane tako da je i bodi zavrsio u smecu jer to ne bih uspjela oprati 😂😂
Bok bok,evo i sunca, ajmo danas sve u šetnju sa bebekima dok se tmurno opet ne vrati.
Kako ste, vidim uzbuđenja oko " frizure" ima. Meni u pon pregled i nadam se nakon toga nekoj akciji.
Samo će nam bit izazov maloga uspavati a da nije na rukama.
Šta kuhate danas? Ja idem kod mame,bit će hobotnica sa krumpirima,nisam sto god jela,baš se veselim.
Čula i ja za porodiljni,bit će bolje nego ovo, da mene će dohvatit zadnja 3 mj,ali bolje išta nego ništa.
Uživajte danas,idem se spremiti pa u landranje.
Čujemo se kasnije,bokić!!😊
I mi se slremamo u skitnju, divan je dan.
sad sam naletila na ovaj tekst, pa za sve nove/buduse mame-nosilice:
http://nosi.me/2016/12/nekoliko-saveta-pocetnicima-u-nosenju-beba/
Na srpskom je tekst, al nema veze, stvarno je koristan i ima super slikica kako bebi trebaju nogice stajati, ovisno o starosti bebe :-)
Bokić svima!
Mi smo ovu noc odlucile spavat natrag u sobi jer smo ova 2 dana spavale u dnevnom tako da se tata naspava..ali svejedno ju cuje tako da je bilo budenje svakih sat vremena i papanje.. kad je mm otisao na posao,stavila ju opet u krevetic i nece spavat vise...pa ne kuzim..valjda je pretiho jer mm hrci pa onda kuzi da nije sama u sobi...ajme kakvo kakanje ujutrooo, pelena prepunaa..
JaZmajac, ti si spremna onda 😉 ja sam vec pocela sanjati mm i sebe i klincu hahaha danas sam stavila maskaru odmah ujutro i nalakirat cu si nokte da se osjecam kao zena 😀 i moja ema ne zeli popodne spavat osim na nama i isto krajickom oka gleda jesmo tu.. u krevetic hoce jedino ponovi... po danu no way!
Maya, blago tebi...i ja bih na Advent ali necemo ici ove godine s mrvom..destinacija ce nam bit kvartovska voznja u kolicima 😀 i slazem se s idejom okupljanja..bar mi koje zivimo u nekoj blizini...
Ivek, danas na meniju je oslic s krumpirima iz pecnice 😀 uuu hobotnica zvuci slasnoo 😀 uzivaj u setnjici..mi vec spavamo... a u setnjicu sutra a imamo i goste za vikend 😊
Netko spomenuo okupljanje? 😁😁😁😁😁😁 okupljanje na adventu? yeees please :D
Ne kuham niš xD..ne stignem ni u peć stavit koliko voli na meni spavati..baš obožava te cice :D
Jučer navečer sam napravila plodove mora na crveno s rižom..to sam pojela, ostatak čeka muža, a ja ću dvopek...ipak sam na onoj prefinoj zucnoj dijeti xD vrh mi je to...
Hello mamama i bebama!
Kako ste danas? Ja evo napokon procitala sve zaostatke i sad se prikljucujem. Bilo bi dobro da sam nesto i zapamtila od sveg procitanog, al eto nisam
Zahvaljujem se svima na podrsci :* Frabe, ja bi isto tako nekako kao ti reagirala, al mi je sve puno teze jer smo u razlicitim gradovima :/ bilo bi dobro da ovaj ct koji radi ubrzo pokaze ok stanje pa ce i nju to malo ohrabriti
Ne mogu vjerovati da vas toliko puno ima problema s kamencima, i to bas ozbiljnih :( ne znam kakva je to bol, al vjerujem da vam je koma :( drzite se i ne dajte se bedirati zbog mlijeka, vazno je da ste vi zdrave! Razumijem da vas to muci, ali vasim bebicama ste prije svega potrebne zdrave, u glavi i u tijelu. Oni vas vole i ako niste kravice :) :) drzite mi se i zelim vam svima da prodje cim bolje i brze!
Sto je na kraju s onom spominjanom facebook grupom?
Ne sjecam se jel maya spomenula bitnu stvar kod nosenja, a ta je da beba ne bi smjela u maramu/nosiljku smjela u jednodjelnim odjelcima i sad bi objasnila zasto, al ne znam :) ima veze s refleksom hodanja..
I nosiljka je uvijek na vama, ne na jakni npr. Pogledajte malo ako niste, stavljala je maya linkove.
Btw maya, kako si je nosila kad si rekla da si joj mozda zeznula kukice?
Sortiraj odgovore
Najstariji