Pozdrav mamite!
Ova mama je taman dosla sa brazilke hehe. Sekseeej 😊
I da sad se i meni gnijezdi njurgavica nervozna na ramenu i prducka hehehe....danas nesto puno kaka jadna a ne znam od kuda. Nista bas jucer nisam krivo jela....gulas.
Hubice jos nisml usisavac rijesili
A selimo iduci tjedaaaan woohooo....vec od ovog vikenda ide namjestaj, nesto je vec unutra. Teta mi pospremi u ponedjeljak i mi onda laganini. Najkasnije za vikend spavamo. O svemu cete biti obavijestene 💕💕💕
Uf moram pelenu rijesiti pa se vratim hihi
JaZmajac,jel se ti to pripremas za muzica?
Joj,kad cujem da tvoja kaka...moj svaki drugi dan i to jednu kakicu...svaki put kad prdne ili tisks molim da kaka,kad ono nista...
Vecer cure
Evo da vam se kratko javim. Premorena sam, nervozna i bas jedva cekam da legnem. Mm je konacno preuzeo malu. Cijeli dan mi je na rukama, glava me boli od njenog plakanja. Nadam se da ce sutra biti bolje.
Minnie drzi se! 😊
JaZmajac konacno bus se i ti preselila. 😊
JaZmajac, ti to opake pripreme imas 😉 blago tebi l 😀 ja moram cekat pregled 🤔
Luckyme pa kaj je to sa kakicom? joojj
Sanjac, i ja sam premorena..sad ju uspavljujem pa dok cvrsto zaspi, prebacujem je u krevetic... navecer ju mm uzme pa si odspavam sat...
Jos jedna umorna se prijavljuje :-) cijeli dan sama sa malenom, pa kad dodje mm sa posla- raspremam po stanu.. sinoc sam cistila do pol 2 ujutro 😮😮
Al stan sve vise lici na dom, pa iako me sveee boli- nekako dobijem snage za dalje i jos :-)
I Lori je danas nervozna, al mislim da ce joj svaki tren zub izbiti, vec ga mogu napipati i vidjeti ispod mesa. Pa smo se spakirale i otisle na trg, malo bozicnog duha da osjetim :-) i na kraju smo bile 5 sati vani, a ona je odspavala rundu od 4. I jucer isto u Maksicu, valjda je ipak zrak umori. I to smo vec 2 dana samo u kolicima pa sam sretna 😂😂😂
Svaasta ste pisale, al ja samo zapamtila da je Zmajac spremna za akciju, loooool :-) :-) nadam se da znas da ocekujemo detalje, hahaha 😁😁😁😂😂😂
Cuvajte se.. mi idemo na cickanje i nadam se da bu uskoro zaspala, jer imam snage jos samo za kadu i krpe :-)
Puseee i lijepo spavajte!! :-)
I razigrala se ona.. ko da je pol 1 popodne, a ne navecer 😂😂 brblja, smije se, mase nogama, rukama..bit ce ovo duga noc :-)
Negooo, nacula sam dns u prolazu da ce od sljedece godine dignuti porodiljni za drugu polovicu... dali netko zna nesto o tome? Dali se i na nas to odnosi?
Hubica,eto vidis,ni meni nije jasno,ali kaze patronazna i pedijatrica da je to normalno kod dojene djece....
Odnosi se i na nas, koliko nas zakaci, jer krece od 1.7.2017.
Mislim da ce meni tri mjeseca biti vise love, ovisi do kad je tko na porodiljnom.
Ne znam dal mi se cini ali djeca su nam se unervozila ovih dana...ili je tako stalno?😱😱😱😱
Ja sam danas 3 puta presvlacila ukakanu/zbljuvanu robicu. Spremimo se za van, pokaka se, ukaka sve, presvlacenje. Presvucemo se, u kolica, bljucne sve po sebi.
Sad zaspi na sisi, prije toga joj presvukla pelenu, odvali jednog tako da joj je do vrata doslo. I sad je nikako uspsvat, a bila je vec gotova...za poludit.
I sad je opet jela..mozda je zaspala, ne zna se jos..
Morala sam prijaviti 78 obrok danas
Sortiraj odgovore
Najstariji