Bome. Poceli svi zabusavat na forumu kako bebe rastu. 🤔
Evo ja procirila ljetnice. Ima ih vec sta pune pola godine, a ima u bebica starijih svega 2 tjedna od moje. One su bas dosta aktivne.
Ja uspila napokon uspavat mrvicu. Sad cu odmorit malo. Dosta mi je letanja.
Ljetnice nas sisaju sa postovima full Koala 😊
Ajmo curke gdje ste danas? Mi odvalile setnjicu od 1h. Mala me zeka danas dosta. Nece i nece spavati. Evo je sad u kolicima spava. Napravila sam si kavu i nadam se da bude jos pola h barem.
Ivek u potpunosti te razumijem. U pola 1 znam reci joj sta hoces vise od mene a onda ju pogledam u bucasto lice i u biti sam sretna jer me odabrala da joj budem mama i da me zeza 💕
Ma sve mi imamo trenutke nervoze. I ipak su oni jedni mali manipulatori slatki
Ćao curke!
Mislila pisati u 6h ali sam ostala bez živaca jer smo imali neprospavanu noć.. buđenje svakih sat, pa kakanje pa nošenje, pa neće zaspat -.- na kraju je spavala na meni opet i tako odspavale sat i pol u dnevnom.. baš odbija spavat u svom krevetiću ovih dana.. onda sam išla čitat, baš imamo skok u razvoju koji se javlja u 3.tjednu i može trajati do 10 dana..nakon toga opet spava kao što je spavala prije tog skoka..i traži jako našu toplinu i neće biti sama...nisu grčevi jer ne plače histerično i dugo..ili jesu ali manje izraženi... i baš kak kažeš JaZmajac, pogledaš te obrašćiće i osmijeh kojeg navuče i tako ti je toplo oko srca.. <3
Nema nam Neznalice, nadam se da je sve ok :))
Mi ćemo u šetnjice za vikend, kad će tata biti doma...
JaZmajac, kad seliš napokon? jeste kupili usisivač?
Pozdrav,moram priznati da me danas snasao umor,jednostavno se nakupilo...
JaZmajc,ivek i meni je bilo tesko spavati nocas,isto stenje u snu,zaplace,ne probudi se... a tak je i meni dvije veceri, primio dojku,pustio,povukao par puta...kao mali peso...ne volim takve faze...
JaZmajac,kako selidba?
Bas sam umorna,a jos ce mi doci gosti...i decko popodne samo spava pa je pitanje kak ce navecer i nocas,a ja sam na izmaku snaga ...
Ako vas tjesi i ja se nekad znam unervoziti,nekad se obicno prematanje otegne ako ga moram cijeloga presvlaciti jer se popiski,a nervozan je i gladan,a ja umorna i sama cijeli da,mm tek navecer dode,a i onda nekad mora nekuda otici nesto obaviti...onda mi bude zao jer znam da nije kriv i da ga volim najvise na svijetu...
Minnie poslala sam ti poruku..jako mi je žao..znam kroz šta sve prolaziš..
Evo i nas,landrali smo cijeli dan, skoro sve prespavao i sad kad smo doma došli cirkus.
Probudio se čim smo u stan ušli i sad nervoza udara.
Jel tako i kod vas, moj baš zna odabrati trenutak, tipa kad idemo jest probudi se i mora s nama za stolom biti, kad dođemo doma odmah se probudi i sl...?
I ja prijavljujem da sam na izmaku snaga. Ili je nosam uokolo ili je na sisi ili je pokusavam uspavat, a i kada zaspe preko dana u kolicima moram bit u blizini i ljuljat je svako malo kad se krene budit. Nema odmora preko dana, a i noci nisu bas sjajne. Evo jedva cekam da zaspe na sisi, da rutne i prebacujem je u njen krevetic. Zaspat cu isti sekund cim ona zaspe. Bar na 3 sata.
Ocito nas polako sve obara umor. Moja zadnja tri dana ima cudne faze. Prvo je plakala po cijele dane, od jucer ju lovi nervoza prilikom cicanja, a danas spava cijeli bozji dan. Bas me zanima kako ce spavati po noci...
I moj mm radi, jos ga ulovila teska prehlada a svi znamo kako je muskarcima s prehladom-kao da radaju, pa nemam neke koristi od njega. Jos smo u stanu i sve se nekako skupi...
Ali izdrzat cemo, ajde.
Kod mene je ista stvar, nervoza, nespavanje...toliko mi visi na sisi da me sad bole za pop..ne znam vise s cim da ih mazem, multimam komprese, bepanten, purelan..
Iako mi se glupo zaliti kad vidim kroz sta neke cure prolaze...minnie drzi se, nadam se da ces uspjeti kad se toliko zrtvujes!
Nekad je sve tako tesko ali kad pogledas malog miseka koji ti se tako nevino gnjezdi na ramenu i napokon spava...
Sortiraj odgovore
Najstariji