ma da,neznam ni ja šta je,u 6 tjednu smo,možda je opet skok,budan non stop,na sisi cijeli dan, jede hlapljivo pa onda povrati doslovno sve šta je pojeo pa opet traži sisu i tako u krug već 2-3 dana.
sve posisa pa se ni napunit ne stigne,kao ispuhane su.
i još uvijek muku mučimo sa propuštanjem pelene, kaka jednom do dva put u danu, i to pošteno obavi i kak ima puno samo procuri,ja ni ne stignem svući mu pelenu,sav se uneredi,a idem ga presvlačiti odmah čim obavi.
Ivek i Koala slicno i kod nas jucer i danas. Sa time da je danas ipak odspavala od 14 do 15.45 i onda nakon pape 30tak min.....ostatak dana sve po 10, 15 min....slabo i nosala bi se i spava na meni cim ju dignem jer je krepana...
Ledja me rasturaju od cudnih poza drzanja haha.
Gdje su ostale curke? Uzivaju sa muzekima i djecicom nadam se
Sofi3,bas sam sad citala da je moguce, individualno,nekima dode za mjesec dana,a nekkma za godinu dana,nema pravila. Ali to je menga ja mislim...ako nije,e onda bi se trebala zabrinuti...
E da i ja sam jela smokice i popila malo pivice jucer. Sve je ok sa maleckom! ❤
Crocandy poslusala sam tvoj savjet 😉
A i citala sam da je navodno ok da beba dobije antitijela na alergene od mame....sad koliko je to istina
Jedino me strah graha, kupusa,....da ju ne napuse
Cure kod nas kaos. Večeras sam morala napravit 100 ml adaptiranog. Od jučer samo želi još još i još. I onda vuče i nakon par minuta vrišti. Baš vrišti, ne plače. Ja stisnem sisu kad kap , 2 izadje. Bilo mi je ža gledat je i čekati da se napune opet jer i to traje , i dala sam joj ad. Jutros sam odma narucila el.aventovu izdajalicu i večeras mi je došla . Uspila sam izdojit 95. Želim spremiti par kesica da mogu otići kod frizera , i eto možda jednu večer popit koju čašu vina sa mm. Ali najviše sam je naručila da mi poveća količinu mlika posto moja dosta spava , i nije tako često na sisi.
Ako neka Zna, šta se tiče pohrane tj,čuvanja mlika . Sad mi je tih 95 ml šta sam izdojila u frižideru, jeli ih mogu sutra ujutro zamrznut ( strah me bilo sad, ako se probudi a sise prazne još) .
I da, imam i ja feeling da je Neznalica rodila . 😍🤔
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Mame jel smeta krv u mlijeku? Sad sam se izdojila i mlijeko mi roskasto..ostecena bradavica...mogu mu to dat?
Upravo nam otpal pupak 😊
btw sve pohvale za homeopatske kapi ja ih kupila jucer i vec mu se puno smanjilo
Bagica,mozes slobodno,ja sam pitala patronaznu i rekla je da slobodno,da ju to mnoge zene pitaju. Ne bas za zamrzavanje,ali ako odmah dajes onda slobodno.
JaZmajac, super za smokice...ni ja ne jedem grah,kupus,luk...citruse...ali drugo sve. Nadam se da ti je bebica lijepo spavala. Moj decko jucer papao,spavao i tako do navecer kad ga je probava mucila,pa se frkao,frkao dok nije iskakao i od umora odmah zaspao...mislim da manje papa pogotovo po noci,odmah zaspe na sisi...
Jutro, svi spavate? Ja sinoc nisam mogla zaspati od 3 do 5 a malecka spavala. tako sam se iznervirala sta nisam mogla zaspati jer su mi to dragocjena dva sata. svasta.
Idemo sad doruckovati pa kasnije na kavicu, a za rucak smo se pristekali baki. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji