Mislim da sam se prije brinula jer danas puno spava,ali od 15h do sad je dva puta zaspao i to prvi put pola sat i drugi put 15 min... ne znam ni sama sta mu je,uglavnom mlatara rukama,nogama,nervozan je...prima pusta sisu zivcano...vjetojatno grcavi? na kraju se toliko rasplakao da sam ga jedva smirila...jeo akoro nista nije
Procitala sam na brzinu sta jedete, uglavnom ne bi trebali piti guste sokove, jesti mandarine, agrume i ostalo voce jer onda izlazi iz djeteta na sve strane bude rijetka stolica. preporucuje mi sestra jesti banane.
Idem hraniti moju mrvicu. laku noc mame.
Juto curke,ja jedva gledam...malac spava i onako stenje....teska noc...ne znam zasto se talo baca i proizvodi zvukove
Jutro!
Luckyme takoder. Mi ti ukljucimo nekad fen, jer ne mozemo slusati kako se glasa i stenje stalno.
Mi smo imali budenja oko 1,4,6 i 7. svako budenje je trajalo oko pola sata s tim da se glasala svako malo. Sad cu vidit oce li opet zaspat.
Koala,vjerujem ti da ti je tesko...ja vec ne znam kako mu pomoci. jucer spavao kao beba do 15,a od tada...stalno ga mucilo,mucilo do 22h negdje...toliko se na kraju rasplakao da sam ga jedva smirila...samo mlatarao rukicana,nozicama,glavicom...i sad evo spava i svako malo kroz sam stenje,zabaci glavicu,rukicama...
Koala ne znam kako vama,ali nama poremeti jelo totalno...nece bas jesti tj kad bi trebao ne moze od grceva ili zaspe od umora
Mame koje ste narucivale u hm-u,gdje i ksko narucujete,da li salju postom,kolika je postarina?
Jutro svima!
Lucky i Koala ista situacija kod nas....sa time da se nocas budila par puta. Jedva gledam i ja. A sve me boli od jucerasnjeg visenja po meni i nanasanja.
Evo je sad sirota place u snu, mlati nogicama/rukicama pa zaspi. I cini mi se da malo prducka. Jadnica moja. A ako ju dizem razbudim je i opet hice visiti na meni. Zacaran krug
Lucky cekaj kad je besplatna postarina jer je 5€ mislim sto je dosta prema meni. Dostava ti dodje za 2-3 dana. Izvrsno je organizirano. Ali je dostava poprilicno skupa za danasnje doba. Narucujes na HM online stranicama i stagod zelis 😊 svako malo ti imaju neke akcije. Mislim da je cyber monday danas ali nema neke ponude. Pogotovo za bebe
Pozdrav mamice, vidim sve jedva gledate, evo pridružuje vam se još jedna takva. Meni je najgore kad mi se budi pred jutro, iza 5,6 onda ne mogu više zaspati, tako je bilo i sada i evo kunjam i hranim ga i nadam se da će zaspat da mogu i ja s njim al mislim da niš od toga, gleda ko sova po sobi.
Pokakal se tri puta sad ujutro,opet ga nešto probava zeza.
Ići ćemo danas iskoristit dan, čitam sad da od sutra minusi i orkanski vjetrovi pa vjerojatno onda nećemo par dana, ili ga zabundam u skafander i pravac jarun hehe.
ola, ola cure!
danas nam je mjesec dana!!!
ne mogu se bas puno zaliti. nekako smo ju uskladili s nama. ide spavati u ponoc, kao i mi. oko 4-5 joj uvalim sisu usta dok jos spava, a budim ju u osam za presvlacenje i hranjenje. nakon toga ili bude pola sta budna ili najcesce odmah nastavi dalje spavati.
evo i sad spava : ) tako da uvijek uhvatim 5 sati sna u komadu i onda ovo ostalo po sat-dva....
je li nam neznalica postala mama?
kako ste vi?
kod nas je bas lijep, suncan dan. cekam da mi curka dođe iz skole, pa cemo zajedno s cvitom malo prosetati. najavljuju nekakve promjene, pa da sve iskoristimo.
je li se jucer gledao sam u kuci? : )))
kod nas je pocela bozicna atmosfera. kupili smo prekrasni adventski vjencic. u home sweet home-u je snizenje kuglica, pa smo se obnovili...
joj, kako mi vrijeme leti : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pa jel moguce da vecina beba od nas ovde ima isto ponasanje i muke? Rukama,nogala,glavom pa brze dise,stenje,pa se zgrci,pa ko da ce zaspat i onda se naglo razbudi i tako u krug uz epizode placa.. Jesan treci put rodila al ja ovo ne pamtim da je bilo starijima.. 😦
Sortiraj odgovore
Najstariji