Jutro svima!
Koala malicka pava a mama vec bila na misi, doruckovala i sad pijem kavicu i malo cu surfati.
Mi cemo danas naruciti neke pljeske 😊 hihi
Luckyme spavala od 23 cca i jos spava macica ❤ iako cujem stenjanje. Budi se polako a i vrijeme joj papici uskoro. Kako je malac nocas spavao? I moja papa manje po noci a rado bi da vise potegne pa da bolje spava. Ovako se budi svako malo
Bagice samo pazi da ti nije mlijeko krvavo bas? Kanalic upaljen? Onda ne smijes dati mljekeco
Grrrr, sve napisem i stisnem ocisti, umjesto posalji 😥😥😥
Mi smo se preselili, od uzbuđenja sam budna od 5 😂😂 mislim da i Lori kuzi, u 6 se probudila, al uspjela sam je vratiti nazad u kindi i jos uvijek spava.. ali, ocito joj je sve cudno, samo gleda, proucava, presmijesna je... ali, bila je dobra jucer- cijelo dan sa tetkom, setale, spavala je 4 sata u komadu popodne?!?!, igrale se.. ma super. Obzirom da smo zatrpani kutijama- danas je akcija odpakiravanja.. nju ce opet teta cuvati, a majka i ja cemo probati sve brzinski srediti. Najvaznije mi je urediti njenu sobu, sinoc nisam imala vise snage...
I jos moramo do westgate-a po robicu za krstitike, play gym i vidjeti cijene lezaljkica jer je svoju vec prerasla...
Tako da nas ceka veseli dan :-) i kako kaze muz: "bolje da se primis posla, nego tipkas sa onim svojim curama" :-) :-) :-)
Zmajac, bravo za pivce i smoki! Ja sam se zbog njenih grceva jakooo cuvala, tek sad pocinjem pomalo uvoditi "alergene" namirnice, jednu po jednu.. i za sad je sve ok. Njoj je jako smetao paradajz, tako da sam ga tek prosli tjedan vratila i to mi je bilo kao ponovno otkrice ;-)
A nakon jucerasnjih radova, navecer sam bome maznula pivu :-) i bas mi je pasala 😂😂
Ps- krstili smo i novi krevet i da, konacno sve po starom, bez boli i nelagode 😂😂
Sony, mozes zamrznuti danas mlijeko. Mlijeko na temp do 22 stunjeva moze stajati 8-10 sati, od 22-25 stupnjeva 4-6 sati a u frizderu do 8 dana (s tim da stavi blize "zidu" hladnjaka, ne u vratima, jer se tako grije radi otvaranja/zatvaranja vrata)!
Lijepu nedjelju zelim svima, mazite se, pazite, papajte i uzivajte 😘😘😘
Bagica meni je u bolnici krvarila bradavica i rekli su mi da ne smeta bebi...
Moja je noćas spavala od 2 do 8... nemam pojma kako... ja sam zaboravila naviti alarm za hranjenje a ona se nije probudila... jel mislite da je to predugo spavanje za behu od 2 tjedna?
Sto se tice hrane ja jedem sve alu jucer sam naprimjer jela salatu od kupusa ali jako malo, tek toliko da zadovoljim želju, ionako joj je stalno trbuh velik i napuhnut, mama mi kaže da je to normalno... kakav je trbuh vašim bebama?
JaZmajac, i ja bila na misi,u to vrijeme je malecki spavao tako da baka nije imala posla,hehe. Dobro je spavao,cak i predobro, dva puta je papao ali jako malo jer je brzo zaspao,nikako da se razbudi...ujutro papao u pola 7,spavao do 10,ponudila mu papati ali toliko je bio nervozab,samo je bradavicu primao pa pustao,malo sisao i zaspao...i evo jos spava... Cini mi se da malo jede...da li je takav zbog vremena,a i frendica mi je rekla da kad dobijem mengu zbog hormona moze biti nervozniji (da je tako njezina bila,ali ne znam od kuda joj ta informacija).... Uglavnom, ne znam sta mu je...
Maya,bravo,bas mi je drago sto ste zadovoljni i sretni,uzivajte samo...
Pozdrav svima 😊😊
Ja sam se bas naspavala. Sinoca nam je misica zaspala oko 22h, spavala je do 2h. Ona je zaspala, a ja sam jos sat vremena bila budna. Nisam mogla odmah zaspat. Drugo bude je nam je bilo u pola 7 i do pola 8 nije htjela zaspati. Pa se probudila u pola 9, al je brzo zaspala i spavale smo do 11h.
Jutros je tako napunila pelenu da sam ju morala pod tus staviti. Malorije je opet skorz uneredila pelenu.
Ja jedem grah i citruse. Jucer sam jele oboje i ne vidim da se nesto vise grci negi inace. Samo kaj je 2 puta napunila pelenu vise nego inace. Ne znam da li je zbog toga ili se eto slucajno pogodilo.
Sto se pivice tice, ja si popijem kad imam zelju. 😊
Bagice malo krvi u mlijeku ne smeta.
Cure jel koja od vas vec bila u westu?? Jel ima kaj zanimljivo?
Evo i mene malo, jesam li vam falila 😁
Ja jedem sve osim graha. Jedem smoki, pa zar ne bi trebala? Jedno vece sam popila dva bambusa, i jednom sam popila casicu visnjevca. A i trazila sam po netu, ne smeta ako tako malo ponekad popijemo. Pisalo je da kad bi se dojilja cak i napila, da kolicina alkohola koja bi zavrsila u mlijeku bi bila jako mala. Usporedbu su radili sa bezalkoholnim pivom, bilo bi manje alkohola u mlijeku nego u tom pivu.
Nisam vam rekla da pijete 😂 samo kazem da sam to procitala i da je ok da popijemo casu vina.
Evo i mene..
Bas mislin da bi i ja mogla procurit jer bole doli ledja onako podmuklo a to nije moj djir 😂.
E nocas san ja spavala a muz se diga nahranit mrvu i pravo mi opet fali sna.Ja u biti ne znan spavat i triba mi bar po ure da se normaliziran koliko me boli glava i ledja kad se dignen.Ono ka Mujo kad nakon kreveta sidne odmorit.
Popodne san mislila mozda sa starijima malo misit ukrase za bor al vidit cu kakva cu bit a i veceras je Sam u kuci!!! 😆😆😆Znaaaam,dosadia je al sad moji mali postaju malo veliki i njima je gust ka meni nekoc pa su narucili kokice i kino ugodjaj.. nadan se da ce bebolino dozvolit druzenje "nas velikih". 😊
Ja kad se ohrabrin uzet alkohol ja cu odma bocu 🙊,zbog svog zeluca nekako stalno zaobilazin alkohol zadnje dvi godine..
hej mamice i bebice..i trudnice za koju mislimo da više ipak nije trudnica :)
nikako vam se javit, danas nam je tatek konačno malo doma sa nama pa mama uživa..
mi bili u petak snimat kukiće na Šalati..to dijete kao da kuži kad stvarno mora biti dobar..zaspao je u autu na putu do šalate, prespavao cijelo snimanje kukova, dr. vježbao s njim, snimao ga, prasac ništa nije reagirao.. poslije smo otišli do trga do mullera i malo prošetat..premještala ga iz as u nosiljku, iz nosiljke opet u as-čovjek spava..sveukupno 4h..kukići super, ne treba široko povijat ni ništa..
no..on već 3 dana dosta slini i trpa više nego obično rukice u usta..nije da siše palac nego kao da baš po desnima ide rukicom..:O.. čitala sam da se mogu simptomi javljat i do 2mj prije nicanja zubića..al ono..još nam grčići nisu prošli a već kreću zubići?!?
i kupila i ja maramu iz mullera..puuunooo ugodnije za nošenje nego nosiljka..tatek je već isplanirao rutu na Sljeme :)
idem dalje uživat u vikendu..sutra sam opet cijeli dan sama sa prascem svojim..danas je izuzetno dobar pa se sve bojim da ćemo sutra nadoknadit nošenje..
Sanjac ja sam bila u westgateu na sajmu. iskreno nema nista posebno al ja sam isla po autosjedalicu i nasla sam. ima puno izlagaca sa kolicima i tako tim kaj vec imamo. kupila sam podlogu za igru veeeliku i to mi se jako svidja i autosjedalicu sam nasla u babylandu.
Sortiraj odgovore
Najstariji