Pozz curke.
Napokon uspjela uci u klokanicu😠
Uglavnom, lijep pozdrav svima i cestitke novim mamama.
Kako ste? Tko je ostao za rodit jos?
Moj maleni i ja smo ok ali mi jadnicak se muci sa probavom, dali su to onda grcici?
Nazalost meni nije naislo mlijeko uopce, krvna slika mi je i dalje katastrofa, zeljezo prenisko (mozda cu morat direkt u vene primati infuziju sa zeljezom), rana od carskog manje boli.
Cure koje su imale carski, nosite li steznik? Meni su rekli da ni slucajno, a gledam si trbuh pa je ko puding uf samo se treska!
I da, jos jedno pitanje u vezi bebe. Dali je normalno da mi ima zelenkastu stolicu nakon biogaia kapi? Jucer sam mu pocela davati i odmah se pokakao ali zeleno, a dva dana prije toga nije imao stolicu!
Oprostite na ovako dugom postu ali nisam se uspjevala logirati.
Ivcy na ad moze bit zelena a pogotovo ako nije kakia dva dana.Onda cesto oksidira na izlazu iz crijeva i promini boju a to i bude kad se tako muce pa ne mogu kakit.
Hej ivcy dobrodosla!!
Kako mislis odmah nakon biogaia? Trebalo bi par sati proci da bi se probavila tekucina ili unos odredjene hrane. No biogaia je probiotik i ne bi trebalo imati utjecaj na boju stolice a i probiotiku treba oko 2 tjedna da pocne djelovati.
Vjerojatno je zbog ad-a ili je kakica oksidirala....uglavnom zelena kakica ti nije alarmantna tako da nemas brige. I moja cula ju je imala par puta i vrati se na zuckastu 😊
Pedi ce ti sigurno znati reci da li ima grcice po obujmu trbuscica.
Ivcy,pozdrav, i ja uzimam zeljezo kao i moj bebolino. mislim da ti stoluca ne bi bila zelena od biogaia. Mislim da je sve ok dok on napreduje.
Moj sada ima tako tamno zelenu stolicu drugacijeg mirisa...vjerojatno od zeljeza...i svaki drugi dan ima stolicu i to jednu...
Mame,nakon koliko ste dobile mengu? ja mislim da danas...malo vise 5 tjedana nakon poroda...
Mi smo vam stari tek 13dana pa mi je zato cudno.. ali super ako je to zbog ad. Hvala svima
Luckyme kaj je to uopce moguce? A neeeee😂
MoZda ti se krvarenje vratilo, mozda jos nije menga...
Pozdrav cure, evo javljam se malo. Moj Domagoj je kenjkav ove dane,nije ni plač,a nije ni mir, samo cendrucka,nemamo pojma kaj mu je,jedino kaj spava je preko noći,odvali 3-4 satau komadu,a preko dana je budan,izuzev šetnje,onda kombinacija auto+kolica upale.
Imali smo goste danas evo malo prije otišli,jučer smo na crni petak išli do citya,ugrabili smo na popustu za njega odjelca i piđamice i našli smo preslatko odjecle djeda božičnjaka za njega da se malo glupiramo na božić i okinemo par smješnih slikica.
ja sam mislila da sam neki dan dobila mengu,tjedan dana nakon krvarenja mi se na jedan dan pojavila neka mrljica i to je bilo to,poslje toga ništa. u pon zovem da se naručim na prvi pregled.
idem pročitati zadnjih par strana da vidim kaj sam propustila, možda je neznalica rodila,valjda neće dočekati pon i taj inducirani, držim fige.
sad čitam stare postove,ja se zaželila pive i kikirikija i popila 0,5 l jučer navečer irskog tamnog,joj šta mi je pasalo,i jela sam i smokije i prženog kikirikija,vidim danas da nije reagirao,a kao dovoljno je pratiti 4-6 sati nakon jela i vidjeti reakciju.
a možda je istina ona o pivi i mlijeku,jer danas mi curi na sve strane.
Ivek slicna situacija ti je i nama. Preko noci uspije 4 sata u komadu, ali preko dana stalno budna i kenjka. Evo danas je uspila odspavati sat vremena od 11-12 i pola sata od 1 i po do 2 i to je sve. .
Sortiraj odgovore
Najstariji