Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    25. Studeni 2016. 22:45

Mi smo danas otisli u lesninu pompar sitnica i vikici se ocito nije tamo svidjelo, pa je malo prigovarala. I na putu za doma je zaspala u autu, pa reko idemo do kauflanda kupiti par sitnica za doma da ne moramo sutra. Na blagajni se tako rasplakala, da je vristala. Sve nam je neugodno bilo, da smo jedva cekali da izademo van. Nije ni duda, ni spasica, a i ni nosenje pomoglo.
    I evo sad vec sat vremena u boravku lezi, prica si i promatra sve oko sebe.

Sofi vidis meni je jedna sestra govorila da nema sanse da cu moc dojiti bez sesirica, a druge da su ok bradavice i da mi sesirici ne trebaju. Mm mi je nabavio sesirice dok sam bila u bolnici, ali viki ih nije prihvatila. Dojila sam bez njih, i skroz mi je unistila bradavice dok se nismo uhodale.

Antartika drzi se! 😘

sanjac
    25. Studeni 2016. 22:46

Frabe sto ti bi zeno?? 😮

Frabe
    25. Studeni 2016. 23:13

A spustila bi dite al vise me iti straj probat da ga ne uznemiravan kad uspije odkunjat izmedju grceva.Bas ga taru mrvicu.. 😦

• Antartika
    26. Studeni 2016. 06:45

Hvala vam cure. Ma bitno da nismo otisli kuci pa da se kod kuce sve zakomplicira. Ne zelim ni pomislit na to. 

Meni su rekli  da imam ravne bradavice i da uzmem šeširiće za dojenje. I naravno da mi beba nije htjela sisat bez tih šeširića. 

Koliko se jadan mucio sa stomačićem stslno je jeo i bljuckao, navukao mi je mlijeka za jos jedno dijete. Sad su mi grudi tvrde ko kamen i stalno ih moram masirat i izdajat se. A kak je on pod lijekovima samo spava jedva bocicu pojede (dva puta povuce i spava). Bojim se da nece poslije bocice htjet sisat.

• luckyme
    26. Studeni 2016. 08:10

Jutro,
    Antartika, bit ce to sve ok, znam da ti je sad koma, ali sve ce to proci i ici ces doma sa malom mrvom. bolje da sad tu pod kontrolom.

Moj decko evo spava,svako malo se u snu grci i place...a i dalje spava...
    Cure koje ste dobile mengu, nakon koliko ste ju dobile?

• Maya20
    26. Studeni 2016. 09:26

Jutrooo, dragi svi, veliki i mali :-)
    Kava i krece akcija seljenja pa samo pozdrave da vam posaljemo! Nadam se da ste imali mirnu noc ;-) mi smo tulumarili do ponoci, zacudo je bila super :-) njoj samo da je muzika, drndaj i moze tako cijelu noc! Smijala se, veselila, 2x sam je hranila i zgurali i tu prvu, mini festu :) zaspala u pol 1 i spavala do 9! I sestricna rodila frajera od 4600, pa on ce za tjedan  dana presisiati Lori 😂😂😂

Zelim vam svima super subotu, a kome muzevi danas ne rade- iskoristite ih i odmorite 😁

Cujemo se iz novog doma :-) :-) :-)

watermelon
    26. Studeni 2016. 09:32

Jutro mamama i bebama!

Evo ja imam jos jedno 50 str za nadoknaditi :)

Netko je pitao za ime, zove se Maks, al mu uopce ne stoji jer je on plav i sav nekako gracilan :D 

Porod je bio, meni strasan u tom trenutku :D stavili su me na drip oko 8, rodila sam u 13.50. Primila sam epiduralnu koja je prestala djelovati kad mi je bilo najpotrebnije, a trudovi samo sibaju. Najgore od svega mi je zapravo to forsanje lezanja na boku, jer me to i bolilo vec i zivciralo. Izgon je najmanje od svega bolio iako sam se namucila. Meni je ipak drazi osjecaj bio da je sve gotovo nego kad su mi ga dali u ruke :D

S vinogradskom sam jako, jako zadovoljna. Sestrama za bebe pogotovo. Jako su drage i svima stvarno svaka cast. 

Antartika - drz se, znam kako ti je. Mi smo ostali 8 dana u bolnici jer je on dobio zuticu, suncao se, nosili su mi ga samo na hranjenje, bilirubin nikako nije htio pasti. Radili su mu uzv bubrega i glave, opet su nam jednom i drugom krv gledali, moje mlijeko isto analizirali. Na mozgu ima krvarenje 1/2. stupanj, al to nije nesto opasno. Idemo na kontrolu za 15ak dana i vidjet cemo hoce li nam mozda trebati vjezbice neke s vremenom. Tesko je, ali izdrzat ces. Meni je bilo koma sto on nije bio sa mnom, bauljala sam tamo po hodniku i cekala da mi ga dovedu, vec sam svima isla na zivce valjda heh

• Maya20
    26. Studeni 2016. 09:33

Ps-Antartika, izdrzi ovo!! Vjerujem da ce sve biti ok i da ste brzo, najbrze zajedno!! I obavezno samo izdajaj i masiraj!! I ne brini, cicka je cicka, mama je mama, nece te bocica zamijeniti.. i za te sesirice- to su njima fore da se brze "rijese" dojilja i da si olaksaju posao... i mene uvjeravali da trebam sesirice, 3 dana sam tako dojila, dok nisam naletila na super sestru koja je poludila kad je vidjela da imam sesirice i skoro sat vremena bila sa mnom i malenom.. stalno ju narihtavala na cicku, pa nas podupirala, pa tako 2 dana. I od onda dojimo bez problema, bez sisirica i rana.. al, nazalost- rijetke su takve koje ce ti se stvarno posvetiti...
    ali, sa sesiricima ili bez- glavno da beba cicka!

Samo pozitivno, tu smo za tebe! Glavu gore i bit ce sve ok, a tvoj hrabri lavic ce uskoro biti uz tebe ♡♡

watermelon
    26. Studeni 2016. 09:44

Nisam cestitala svim novim mamicama pa evo sad vam svima cestitam od srca! Nek je sto manje placa, a puno smijeha 

Hubica - mislim da smo kod iste pedijatrice :)

Frabe - je, moja mama je bolesna. Hvala sto ti se sjetila. Ne znam sto da ti kazem, ide na kemo, dosta ih tesko podnosi, svaku sve gore i gore. Jedan tjedan primi za pluca, drugi tjedan za metastaze. Nakon iduce ide na ct da se vidi stanje. Slali su uzorke na analizu da se poblize utvrdi tip, ali nije uspjelo. Navodno uspije u 10% slucajeva. Bila mi je na jedan dan, dovezli su je da nas vidi  ne izgleda mi lose, iako je smrsavila. Ali ona ne misli pozitivno, ne u smislu da se nece boriti nego se pomirila s tim da je gotovo, a na terapije ide zbog nas, imam takav osjecaj. Ja sam dosta lose zbog cijele situacije, ali sto ces, guras dalje..

Malo sam otegla, sori :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.