Diddy svaka ti cast! Ja sam premorena i sa ovom jednom nespavalicom. Zapravo, po noci je cak i ok uz neka 3 budenja, ali po danu ne spava nikako. Samo zklunja 2-3 puta na 10min. Ne znam kako ti izdrzavas sve to.
Maya vodis curku sad navecer sa sobom? Bome. Ja sam sa svojom vec u 7 i po u krevetu haha.
Mene kicma rastura vec dva dana,uh. Tezak zivot mladih roditelja. 😉
Uf antartika zao mi je. Drzi se!
Maya zato ja svoju nit ne hvalim hehe sve me strah da se ne zacopram.
Sunny pa neka si nam se javila!
I da znate kupila sam si i ja pivicu! U uhvatila me zelja za smokicima....sta mislite jel bed pojesti par? Ima kikirikija zato pitam
Jesan ja ono hvalila nasa criva,jenjavanje grcica?E pa zaje.o.se ja!Evo treci sat odmice a on u istoj pozi na mojoj ruci i ako maknen nogu a kamo li ruku to je takav vrisak da se samo ukipin i mirujen.
Koala apsolutno te razumin s kicmom jer danima ne mogu glavom mrdat i krajem dana i nocu mi najgore..
Sofi pa u kojoj si to bolnici rodila? pa da su ti samo sesiric dali pa strasno...meni je moja curka napravila rane jos u bolnici (sv.Duh) i nisu mi davali te sesirice..tek mi je patronazna rekla da kupim...ja kupila a ona nece prek toga sisat... znaci kod tebe je kontra? pa jojj bas mi zao... kod mene kupanje...malo je vikala pa je na kraju bila dobra...i odmah isla jest i spavaaaa cijeli dan... pokazala mi masazu trbuha jer ima grceve pred jutro obavezno 😏
Zmajac mozes jesti sve sto pozelis, a i ako ima reakcije na alergiju, javlja se u obliku pikica po tijelu. Cak kazu da je bolje "isforsirati" i izbiti alergiju na taj nacin (preko majcinog mlijeka) nego davati poslije u sirovom obliku.
Ja jedem sve, i orasaste plodove, i skampe i sve sa jagodama... Jedino nisam jela jaja jer me trenutno ne privlace
Hubica rodila sam u Vinogradsoj, pa kak mi je drugi dan mala isla na neonatologiju radi te zutice i visokog crp-a, samo su rekli da mi nisu dobre bradavice i da nis od dojenja. Pa sam ja kao dajte pliz (doslovce) da nesto probamo i onda su mi dali sesiric i to najveci (tri puta veci nego sto bi meni trebao). Ja sam bila sretna kaj postoji bilo sta tako da sam ga veselo prihvatila..
Ali moram se pohvaliti da sam ju nakon par dana borbe sad kod zadnjeg dojenja uspjela nagovoriti da malo bez i prihvatila je na 5 min. Gledala me kao zadnjeg izdajnika i morala sam joj dati sesiric ipak za finale😫Jadnica, kad ga je dobila je doslovce odahnula. Sutra opet borba.
Antarktika znam kako ti je s tom bolnicom, da je bar beba kraj tebe, meni je tih tjedan dana bilo uzas..iako ima jedna stvar oko koje mi je pomogla, dobila sam samopouzdanje za hendlanje malom, jer tamo uvijek mozes pitati sta i kako i ako ne znas sta bi netko drugi preuzme bebu ko ju zna smiriti. Tako da kad sam izasla napokon, baratala sam s s njom kao da mi je druga, treca😂
AaaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji