Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    27. Studeni 2016. 17:23

Sunny naravno da si falila! I onda se vratis sa super savjetima da cugamo haha 😉😂
    Smokice mi je bio bed jesti radi kikirikija ali nije odreagirala tako da sjupr-dupr! Pivicu si popijem guc-2-3 vec neko vrijeme. Ne mislim da mala to osjeti bas.
    Ali grah i kupus me straaaah. Bolje necu jos neko vrijeme
    Mislim jesam kusala kupus salatu sto sam radila. Ali onako na vilicu. Ne bi ju bas jela. Ufff strah me vristanja.....
    Bile su tetre povoljnije ali svi cool uzorci razgrabljeni u roku keks. Brata sam poslala po maramu za nas kao dar za bebitu 😉
    Maya samo ti pisi pusti muza! Javi sta ste pazarili i kako ide uredjenje. To ti je par min za opustanje ajde 😊 ma zekim se - samo vi sredite sve, ja se isto veselim woho!

• Sofi3
    27. Studeni 2016. 17:49

Tina moja svakih par dana tako "predugo" spava pa ja stalno sizim. Patronazna mi je rekla da ne trrba buditi ako je beba veca i ako normalno dobiva na tezinu.ali moja ima skoro mjesec dana i skoro 5 kila

koala988
    27. Studeni 2016. 18:49

Crna i meni je pocela bas balit i trpat sakice u usta zadnjih tjedan dana. Istina, kazu 2 mjeseca prije orvog zubica ali sam citala da oko drugog mjeseca se aktiviraju zlijezde koje stvaraju slinu ili nesto tako slicno, a da bebe troaju sakice u usta jer ih tako otkrivaju. e sad...nesto od toga je 😉

ivek2207
    27. Studeni 2016. 20:27

Bok bok,neznalica je sigurno rodila kad se ne javlja tako dugo.
    Mi sad došli kući,od jutra landramo, prvo kod jedne bake na ručak, pa kod drugih bake i dede na kolače i druženje, dobio je na poklon slatke male starkice,taman će mu biti na proljeće dobre. Tak sam vesela jer sam mu ionak planirala kupiti.

Joj da,meni isto moj slini već par dana,i balončići mu idu na usta od sline. I to baš dosta,ima slinček i namoči ga. A to je onda radi toga što mi se žlijezde stvaraju?
    I počele su mu suze ići na oči,kad se rodio je sam na suho plakao,a sad mu suze idu što mene više onda pogađa,najradije bi i ja s njim plakala.😟

Sunnyday
    27. Studeni 2016. 21:50

Zmajac a ja sam bas u petak jela kupus salatu i meso, a sutradan sam pomislila da se nagutao zraka. Jos razmisljam sta sam jela da ga je napirilo, pametna ja nisam se sjetila kupusa. Kad se vi selite? 
    Gdje je tala?

Frabe
    27. Studeni 2016. 22:09

Belje li se vase bebe? Moj se uvati beljit i to zna i uru nakon jela dok ne rutne ili bljucne.

• Maya20
    27. Studeni 2016. 22:10

Evo nas iz fotelje za dojenje, divota :-) :-) uh, ovo mi je drugi put danas da sam sjela- od jutra akcija..
    za sada sređena nasa i njena soba, kupaone, hodnici i napola kuhinja.. i ostala nam dnevna, al je ona jos zatrpana kutijama, a i premorena sam, pa cemo to sutra..
    uspjeli smo se zaletiti i do west-a, uzeli joj kompletic za krstenje- haljinu i kaputic i play gym za novu sobu ;-) bas smo proletili i obavili sve u 20min, pa ne znam sto je jos bilo, nisam iskreno previse niti gledala..
    ona nas se bas pozelila, samo se mazi od kad sam ju preuzela i na svaki tatin zvuk skace i smjeska se ;-)

Crna, bravooo za maramu, sad cete uzivati :-)! I mi planiramo na Sljeme, haha, samo da se smjestimo ;-)

I opet ja gucnula pivu, nista ne sjedne bolje od nje nakon radova 😂😂 a i Sunny kaze da je to ok 😂

Ps- i moja je pocela sliniti sa cca 2 mjeseca, rekla doktorica da se to aktiviraju zljezde a guranje rukica je "oralna faza" koja ce proci.. a 2 tjedna nakon toga je rekla da idu zubi 😂😂 i sad joj se donji lijevi zubic vec nazire, zezamo se da ce taman probiti do krstitki, pa da moze ugristi popa kad je zalije 😃😃😃

Neznalica sigurno rodila, javit ce nam brzo sretne vijesti!

Mirnu noc zelim svima i odmorite se :-)

Jado
    27. Studeni 2016. 22:41

Sunnyd i ja se ptam gdje je Tala. Vidjet ces kad se javi sutra da je cijeli vikend imala goste 😊 da biti ce da je kupus u igri. 
    Jel i kelj spada u tu listu jel?
    Woho i meni stigla marama ❤ danas smo isli van pa sam ju u sling uvaljala ali mi je tako nezgodan i na kraju mi se i opustio a nisam se vani mogla skidati da popravim. Ali pazila sam da mi malicka moze udisati svjezi zrakac, nogice kao u zabice... 😉
    I moja gura sakice u usta. I to zadnja 2 dana. Pa vec sam se pitala koji joj je....i jos k tome visi na meni i spava i ne da se spustiti aaaaaa. Za izludit. Do kraja dana me ledja rasturaju. To pripisujem skoku ali ne cica nista vise no inace.....jel moguce?

Jado
    27. Studeni 2016. 22:43

Maya supac!
    Ja vec za prvo nocenje imam posebnu bocu pive spremnu!
    Sunny nadam se iduci vikend da cemo stici....ili preko tjedna

sanjac
    27. Studeni 2016. 22:45

Tatjana ja sam bila proljetos na tom sajmu i tada smo si nasli kolica za nju. Dobili smo popust pa nam se to isplatilo. Ovaj sajam smo ipak propustili, jer manje vise imamo sve sto se tamo izlaze. 

Mi smo do maliprije bili u gostima. Bila je dobra, malo je spavala, dost dugo je bila budna i promatrala sve oko sebe. Pred kraj je plakala ipak su je morali i cut. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.