Watermelon mogu mislit kak si se osjecala kad su ti rekli za krvarenje na mozgu. Jucer mi je najgore bilo kad mi je dr. govorila sta mu je i ja ispitujem da sto vise znam sta je mom djetetu, a ona na to ispuca da zeli da otac dođe na razgovor jer sam je preplasena. Pa kak ne bih bila preplasena to mi je dijete.
Drage mame,
Budući da imam viška mlijeka, a pitala sam i patronažnu sestru i u bolnici - nitko nema odgovor kome dati mlijeko, ovim putem nudim mlijeko za bebe majkama koje ne mogu dojiti. Doze su duboko zamrznute u sterilnim vrećicama, svaka označena datumom dojenja, od cca 100 ml, uz maksimalnu brigu o higijeni prilikom izdajanja i pohranjivanja. Zamrznute doze mlijeka su od polovice studenoga 2016. Sada se već nakupilo više od 1l i nemam mjesta za nove vrećice... Mojoj je bebi super i dobro napreduje, pa se nadam da možemo nekome pomoći.
Ako Vašoj bebi treba, znate mamu koja ne može dojiti ili gdje/kome bih mogla ponuditi, javite.
Hvala.
Pozdrav,
Ana
To su nam radili zadnji dan, te uzv, da se vidi jel nesto s nadbubreznom zlijezdom ili je mozda uzrok produzenoj zutici kefalhematom koji ima. Tako da mi je dr rekla vise usputno za krvarenje (bila neka guzva, ja sam se vec spremala za doma, jedva se nasle jer je ona vec krenula dalje), kaze u otpusnom pismu vam pise, ali nemojte se prepasti kad vidite, mi to ne smatramo ozbiljnim, tek 3. i 4. stupanj. Imam osjecaj da to krvarenje ima 90% djece samo nitko ne radi uzv glave pa se za to ni ne zna :)
S tim da su mi svi doktori koji su se izmjenjivali rekli da nema straha, da to nije bas uobicajeno da traje tako dugo, mi smo eto takav slucaj, ali da nema straha. Napravili su tih par stvari, za svaki slucaj, da ne bi bilo nismo znali.. stvarno su svi bili maksimalno ljubazni i ok prema meni i nama. Da nisu bili takvi, potpuno bi izludila. Zato te kuzim i znam koliko je bitno da cujes u takvoj situaciji lijepu rijec tj. da se s tobom razgovara kao s covjekom. Ali ne daj se, proci ce to sve. Sad ti je svaki dan vjecnost, ali ce to uskoro biti iza vas
Watermelon i Bagi_ca, cestitke na bebicama! Ma stvarno je nevjerojatno sto sve mame izdrze i koliko straha prezivimo vec u tih par prvih dana bebina zivota! Ali, glavno da ne kraju bude sve ok!
Watermelon, zao mi je zbog tvoje majke :-( i naravno da ti je jako tesko, ti nazalost ne pomazu rijeci, ali od srca ti zelim da bude sve ok i drzi se!!
Antartika, tak su i meni rekli- cekajte da vam dođe muz i onda svaki dan iscekivanje informacija.. uzasan osjecaj :-(
Uh, to lezanje na boku za vrijeme poroda i mene ubilo. Uzaaas! Ja se pokusala okrenuti na leđa, ali nisu dali.. koma!! Ali, ajde, sad je to sve iza nas :-)
jos samo Neznalica da to odradi i to je to :-)!! Proletilo je vrijeme, kao da sam jucer citala o simptomima i pozitivnim plusicim :-)
Dobar dan,jer je jutro davno svanilo-znam jer vidjeh taj trenutak premorena od nosanja!
Lubenice nek mama ide makar i bezvoljno i zbog vas,znaci da ipak nalazi razlog za borbu i Bogu hvala da nalazi.Moj tata kad je bia bolestan je pocea u jednoj fazi crnjacit i ja san jedan dan pukla na njega.Bas san se istresla i svasta mu izgovorila al uz postovanje,naravno! Prvi tren san mislila da ce me izbacit vanka,mama,sestra i muz su ostali ukopani od mog nastupa a ja san se tresla uru posli i plakala.I stvarno mislim da je to utjecalo na tatin stav prema bolesti.Ne pisen ti ovo da te nagovorim da napravis isto tako nego da te ohrabrin da covik cesto "odradjuje" nesto zbog voljenih a u sustini i zbog sebe.Jer ima li nam ista draze od radosti onih koji nam znace sve?!
Ne znam ni ko si,ni sta si al evo jutros si mi opet u mislima i zelim ti da budes mirna i da virujes! 💖
Antartika i tebi zelim da bude sve dobro,prosla san san i strepnju i suze i nemoc kad je moj prvi rodjen i znan da ces bit mirna tek s njim u narucju! 💙
Ostale vi,nadan se da ste ok i da cete gustat u vikendu.Ovde ne staje kisa a ja san ko da su mi se sve kosti u kicmi ispremistale od jucerasnjeg nosanja i noci.
Mislim da ce rucak bit dostava jer mi je potriba bit lina.
Watermelon drzi se! Vjerujem da te tvoja bebica spasava sto se tice tvog psihickog stanja. Nadam se da ce sve na kraju izaci na dobro. Uz tebe smo. 💗
Kada covika zadesi bolest, onda sva nasa nerviranja i gluposti padaju u vodu kao i ove nase slatke brige.
Frabe ti bar znas da miska zezaju grcevi. Ja ne bi rekla da moja ima grceve, zezala je probava do nedavno, sad je vec bolje ali mi se sinoc budila svako sat vremena pd 2 do 7 jutros i to samo zato sta ne bi mogla rutnit pa bi se probudila za uru i rutnila pa bi se razbudila i jela i tako u krug.
Maya kaze da se s tri mjeseca sve nekako promijeni. Ja zelim vjerovat u to ali nisam sigurna jer moja nije imala prave grceve a isto ne spava. 😨
Aaaaaaa!!! Nadrobim pol stranice valjda i forum me izbaci! Pa za izludit sta drugo reci??
No ssd vec dobar dan curke! Kako su bebice prospavale noc?
Zao mi je radi grcica 😔 a moja je i dalje nervozna. Uzasno. Ne znam stvarno da li je to do grcica ili do nje i meteropatije eto....
Pa je u snu vristala doslovce jutros i plakala pa sam ju morala dici i nikako da se prene iz toga jadna. 5 min mi trebalo da se probudi i nije zaspala do maloprije.
I sad se sve nesto javlja i meskolji joj joj.....
No dosla meni gospodja poceti kucu rediti 😊 danas ce prozore full srediti i onda jos sredinom tjedna podove i ormare i kupaonicu. Bas sam vesela! Maya nadam se da sam u tvojoj poziciji drugi vikend! Sretno i drago mi je da ti je bebica bila dobra na festi ❤ samo neka je bila s vama da se nauci na ljude i feste da ne bude osjetljiva i plasljiva.
Watermelon joj bas mi zao radi situacije. Nadam se da ce mami u borbi pomoci unuce sada. Da dobije volju jer si sa vjerom moze puno pomoci. Drzite se i saljem podrsku i pozitivu
Antartika ako imas puno mljekeca mozes si zamrzavati? Mozda bi ti to bila dobra ideja....
Joj evo je stuca i probudila se! Ne stignem vise piskarati 💔
Koala ne znan ni ja jesu li to grcici ili nesto slicno al on se smiri pa pocrveni i grci se i prducka pa se opusti a uz to je i nos stalno pun a ne zelin mu bas stalno usisavat jer nam je nekidan bila kapilarica u cjevcici.(bar mislim da je to to).
A sa rucnim aspiratorom place a ovi na usisivac ko da ga opusta.
I bas san racunala da je ravnih 8 dana bia bez epizode ka sinoc,zadnji put je to isto trajalo satima al je cili dan bia grintav a jucer je bia super i popodne vriska.
Sad spava i svako malo stenje i prdi pa nesto zaplace i pociri.
I bome moze bit i meteropatija jer je vrime ocajno i gledan da san i sama cila van normale i stariji su grintaviji i svadljiviji.Bura je zakon pa kad sve razbistri lipo!
Hej hoj 😊
Pozdrav svim mamicama i nasoj trudnicici. 😊
Moram priznat da smo se mi naspavali. Sinoc se nije dala u krevet do 12h, ali ke zato spavala do 7h jutros. To nam je do sada najduze spavanje po noci. Papala je tada i oko 8h se pocela grciti i stenjati. Uzela sam ju i zaspala je na meni, a i ja san zakunjala s njom. Spavale smo do 10h. Evo maloprije je opet zaspala. Vidjet cemo do kada ce. 😊
Frabe nadam se da ce kod vas prestat grcevi da ti dodes malo k sebi. 😊
Watermelon zao mi je sto to prolazis. Drzi se! 😚
Maya iz tvog posta se bas osjeti veselje. Javi se kad se smjestite. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji