Frabe pa jel vidis?
Zao mi ih kako se muce. Al zanimljivo je da bar kod nas to se dogadja u noci i ujutro. Evo sad spava kao top
Tala i mi cemo van sa kolicima a kasnije cemo se umatati u maramu i tatine zimske jakne 😉
Maya kad stignes aj mi pls posalji link za vezanje marame sto ti je najbolje opisano! Znam svu teoriju ali da vidim na sve strane da se ne zeznem.
Ici cu i kod savjetnice sigurno....prevelik ulog je u igri 😍
Uclanila sam se u grupu za nosenje ali daj pls kako da se uclanim u ovu za zg? Mozes me pozvati ili nesto? Mozemo se privat dogovarati ako treba
Dobri dan mamice i bebice!
Citam postove zadnjih par dana...
Zmajac ja uredno sve jedem, osim graha i kupusa kako si napisala. To cu uvesti nakon 3 mj kad budem sigurna da ju grcev nece toliko muciti.
Ja sam isto u grupi nosenje zg, i ta adminka mi je poslala sljedeci link za najbolje umatanje u marmu https://www.youtube.com/watch?v=vzqR-rrrSp4&t=8s
super je jer mzes i dojiti u ovoj pozi
Neznalico, jesi postala mamica ?
Nama nakon 3 tjedna napokon otpao pupak!
Bjezim nahraniti dijete :)
Da Nastavim svoje memoare...
Ja njoj dajem da papa po danu kad zeli, iskreno ne gledam na sat. A po noci se sama probudi svaka 3-4 sata, pojede i nastavi spavati, najcesce bez podrigivanja.
Sa koliko tjedana ste bebu stavljali na trbuh? Moja damica tako lijepo drzi glavu i ne spusta ju dok je u uspravnoj pozi, pa se unervozi kad ju polegnem
Crocandy,bravo za pupak... pa patronazna je prvi dan kad je dosla odmah ga stavila na trbuh...
Ste vidjele cure koji su to problemi, bas nas ima dosta...moj je do sad dva puta po 30 min spavao i sad opet zaspao i evo opet se u snu javlja i zabacuje glavicu...a toliko je bio nervozan od svega da nista skoro nije jeo,kao peso prima sisu i pusta...ma uzas
JaZmajac,ja ti nisam upucena,a kad je besplatna postarina?
Ima bit da mojoj curki, a i meni, pase burno vrime. Evo jutros odspavala pola sata i onda opet od 12 do 2. Sad jedemo. Ovo kad odspava dva sata ja sve stignem i rucak napravit i pospremiti i robu rijesiti tako da sam ja prezadovoljna kad uspije odspavat preko dana dva sata u komadu.
Moja patronazna nije bas za djecu...ona je vise za secerase i tlakase. Zato ponekad nazovem frendicu koja je isto patronazna ali bas za bebe. Medutim ona zivi van Zagreba, upravo se sele, pa ju ne zelim stalno tlaciti da dode.
Danas je bas bila ta "kvazi" patronazna, pa se dvoumila da li da lapizira pupak ili ne, pa donijela neku polustapic koji je izgoren i cuva ga u gazi. Pa ipak nece.
Ja poslala sliku pupka toj frendici, kaze ona da nema potrebe jer je sve ok.
A stalno se gura, zeli doci, mora vidjeti dijete. Mislim da cu sljedeci put biti malo ostrija s njom jer ocito zena ne zna sta radi.
Bokic svima 😊
Evo i ja se pridruzujem umornim mamama. Jucer smo imali bas jake grceve, budila se 3 puta sinoc sto inace nikad ne radi. I evo trenutno stenje i grci se.
Izgleda cure da sam ja dobila mengu. 🙁 Bas sam se nadala da nece tako skoro doc.
CC tako cu i ja sa klopom. Tnx za link. A kako da se i ja infiltriram u grupu? 😊 htjela bi imati obavijesti za savjetovaliste i okupljanja u zg...
Lucky odi na njihovu stranicu. Kad se registriras prvi puta imas popust na 1 artikal 20% i besplatnu dostavu na prvu narudzbu. A kasnije prati newslettere i akcije sto ce ti na mail dolaziti.
Moja je upravo otkrmila skoro 3h i jos spava a ja ju cekam za klopu i setnju kratku. Dosta je zima pa nadam se da bude skoro jer necemo jos dugo moci ici.
Boooooooooooooook mamee kak ste mame :D
Ajme kako vi sve stižete tipkat...svaka čast..mi smo stalno leteći..te kod sveki na selo, te u Zagreb pa bolnicu pa ajme meni majko..najmanje nas doma ima ahaha..
Bili smo na danima beba i kupili smo ergobaby adapt i nemate pojma kak sam sretna...900 kuna čiste sreće ahaha...vrijedi svaku lipu...Mali kmeci, stavim ga u ergo, začepi za 30 sekundi...nevjerojatno..a u istoj toj pozi ga držim bez erga, kmeci...ne razumijem u čemu je fora ali vrijedi mi svake lipe u tim trenucima šize...sit, suh, u toplom, ali svejedno panika..ma ovo zlata vrijedi :D
Inače imamo najbolju bebu na svijetu..išli smo s njim na dane beba i nijednu bocu nije pojeo ad..dojila sam ga u kafiću jednom, u autu dvaput i nijednom nije zaplakao..čak sam ga ja budila za jest svaka dva sata..
I još smo ga probudili i digli iz kolica da probamo ergo prije kupnje i natrag je sam zaspao..čudo jedno :D baš sam dobra beba
Čitam pišete o slinama? :D i meni je danas počeo slinit pa isto gledam kaj je to haha vidiš nisam znala da se to sad aktivira..
Jazmajac sad čitam kako bi ti na radionice za marame i nošenje.. ja danas bila do ljekarne i dučana samo sa malim jer tu kod nas dosta puše pa me strah bilo dugo biti vani..on u klokanici jer maramu još nisam skužila kak da sama skroz zategnem (Maya dolazim kod tebe na instrukcije ) i zaustavlja me neka ženskica..joj mislila je da sam ja Ines i da idem u joga centar Tara jer imaju 3 puta tjedno taj babywearing...i to kod mene u kvartu, zgradu do moje..znam da si ti kod Zaprešića negdje pa ti ovo u Sigetu nije baš usput, ali možda tebi negdje bliže isto ima tako nešto.. ja mislim da ću otić jednom samo da vidim o čemu se radi i čujem iskustva..
Neka od vas je stavila link za maramu..taj sam i ja već gledala i tako ga i vežem ali mi nekako oko vrata bude baš labavo..čini mi se puno mekanija ta marama što oni imaju nego ova moja, pa je lakše stegnu.. ili je moj pizdek uvijek toliko nemiran pa ja ne mogu sama njega obuzdat i žurim..
Ima koja lijek za nas dojilje koje se prehlade? opet me kašalj mući ko i pred porod..čak i ranu osjetim po noći kad se zakašljem.. a da ne govorim da malca svaki put probudim..sve žive bombone sam probala, one biljne pastile za grlo..čaj..al samo na gore ide..a agrume sad kad mi trebaju, ne smijem..strah me da mu grčevi još više ne budu od toga...
mi smo jučer od frendice dobili neki babygym ali je skroz fora..može se kad je veći tunel napraviti za igru..i malac po 15min priča s igračkama..koje olakšanje..
sanjac kaj već menga? ajme ja se nadam da bar još neko vrijeme neću..tek mi je stalo krvarenje od poroda, pa smo mm i ja malo gasili strasti i bilo je jako bolno i opet procurila na 3dana..tako da mi menga još ne treba..
Sortiraj odgovore
Najstariji