Kosee i kneginja osjećaj je neopisiv,još malo pa cemo se i sa vama veseliti
Cure hvala vam svima na podršci
ajme ko ce dočekat :D
a jos u moje neki "žnj" ultrazvuk...ako se ne bude vidilo..odo ja u split na neki super novi i skupi hahahhaha zanima me sve da vidim....
e da...jučer gledam na e bayu..u americi ima kupit kućni ultrazvuk za praćenje bebe doma!!!! aaaaaaaaaa hahahha....ja bi bila luda da to imam....ne bi izlazila iz kuce :D
Silvia cestitam ... sve curke koje uskoro ocekujete pregled drzim fige.
I ja imam pregled 11.03. ujutro i nikako da prodje vrijeme
Ja idem privatno pa se nadam lijepim slikicama s ultrazvuka
A sutra idem na prvi pregled kod ginekologa preko HZZO-a tj idem samo na razgovor i po uputnice, nadam se da mi neće raditi probleme. Pa da napokon napravim te pretrage krvi i urina, stvarno zabušavam
imam i ja pregled 12.03. ujutro. Još 8 dana. (taman je prošlo tjedan dana od prošlog pregleda).
Da ne znam da sam trudna, ne bi vjerojatno niti znala. Ako se ovako nastavi, bez mučnina, uz sunčane dane, biti će to super prvo tromjesječe
samo pozitiva
kneginja, kako mi je bilo zadnjih tjedana mislim da ne bih natašte došla ni na pola puta do ambulante a srušila bih se u nesvijest. Tako da mi nije žao što sam čekala ovo smirenje simptoma
A i naći ginekologa preko HZZO-a koji prima pacijente i nije na drugom kraju grada je show u Zagrebu, nešto nevjerojatno.. I onda dok ti da papire, pa ih potvrdiš, pa doneseš, pa te naruči pa ovo pa ono, valjda me ova moja privatnica razmazila
Nego, jel se ide na kakve pretrage nakon pregleda u 12-om tjednu, zna li netko?
Ashley, super što ti je dobro, meni su taman u osmom- devetom tjednu krenule one prave mučnine, ali trajale su samo tjedan-dva i sad prije par dana se sve smirilo. Nadam se da tebi neće ni početi
Meni je moja rekla da iduci put radimo papa test a tamo oko 15tt cemo ogtt (šećer pod opterecenjem).moja je jako detaljna,svima radi sve..jer vidim da neke moje frendice nisu radile sve nalaze.tako da ocito ovisi od doktora do doktora.
Btw u plusu sam 2kg...kaze sestra to je dosta,a ja njoj kazem da su mi samo cice dobile 2kg tako da sam zasad dobro i prošla hahahaha...
I ja sam otprilike 2kg u plusu I cice veće za broj pa se nadam da je u njima barem kila
Onda valjda na idućem pregledu neću dobiti naputke za nove uputnice Joooj, kad će više to vrijeme proći
Super super vijesti :)
Silvia od čestitam
Zanima me koliko si platila probir u Suncu? Ja sam nekako na li-la za ić.. prvo sam rekla da bi, pa da ne bi i sad više ne znam ni sama... meni je nuhalni nabor 1,2... kaže mi da je sve to super..i pitala sam ju za preporuku pa nije ništa konkretno rekla i na kraju je rekla da je po ultrazvuku sve savršeno i da je to 90%, a probir 6%..znači sve skupa 96% :)
E sad više ne znam.. trebala bi to onda ovaj tjedan obavit ako se odlučim jer je kasnije već kasno..
Sortiraj odgovore
Najstariji