Hvala vam cure na potpori, hvala ti Kneginja na savjetima, bila je kiretaža... Kažu nam da s planiranjem trudnoće trebamo pričekati minm. 4-6mj... Pričali smo o tome i dogovorili se da cemo pričekati otprilike 4 mj. vjerojatno necu od prve zatrudnjeti tako da nećemo čekati 6mj...
Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN sretno i drzim fige da od prve uspijete!!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hahahah Sanjarica, sad si me iskreno nasmijala, hvala ti na lijepoj želji, sjedim,tipkam i smješkam se čitajući tvoj komentar, hvala ti, hvala svim curama, posebno i veliko hvala Kosse, imale smo jednake cikluse, dan razlika u trudnoci, primjetila je kad me nije bilo,pisala mi, hvala ti draga...
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure ajooooj i mene ta selidba čeka i nesmijem niti pomisliti vec sam u komi...mama ostaje sama a ja idem..uzaaaas...tako da vas sve u potpunosti razumijem i sad mi je iskreno malo lakse jer vidim da nisam jedina.mislila sam da sam jedino ja pipica i nemogu od svoje mamice
NMareN cuvaj se i neka bude bebolino iz prve...osmijeh na lice i hrabro naprijed...Držim fige
NMareN
I meni je drago da sam te upoznala, makar ovako preko Klokanice, i tebe i Tenu još dok smo se skupa trudile, pratit ću vas svakako i jedva čekam da nam opet dođeš u trudnice
NmareN..ćim ti se ustali menga...znači dobiješ dvi normalne,,,s normalnim razmakom...normalne duzine....ti se bacaj u akciju :) Tih njihovih 6 miseci je malo dugo....znam masu parova koji nisu čekali...Svu ti sriću želim :) biće to prije nego sto misliš :)
mene taman ginićka zvala..svi brisovi su mi super....a radila sam ih iz predostrožnosti na sve moguće šta se uradit da...jer jezadnji spontani vjerovatno bio radi bakterije...sad je sve čisto ...fala bogu!!1
lakše se diše...jos samo da potvrde da je štitnjača ok...i mislim da ću normalnije disat i spavat :)
Cure, ja sam danas bila na prvom pregledu. Receno mi je da sam 7tt 3/7 a mislila sam 7tt 6/7 al ajd tu je negdje bebach je velicine 1,14. Nahvaljen je kako se lijepo razvija. Sutra moram krvnu grupu i urin na mikrobiologiju. Recite mi, koliko ste vi bile zatvorene na prvom pregledu, meni pise da sam samo 1 clanak. Valjda necu imat problema s preranim otvaranjem. Uostalom, vidjet cemo. Zasad sam sretna. Kontrola za mjesec dana. Treba to docekati...
meni nije spominjala nikakvo otvaranje....super da je sve ostalo kako spada ;D
Lidija super neka je sve u redu sa bebolinom...
Cure stigao i taj dan...sutra na pregled..konačno ću vidjeti svoju bebicu..mislim da nema spavanja večeras
Sortiraj odgovore
Najstariji