Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    03. Ožujak 2015. 01:11

Hehe...sretno Silvia... laku noc cure... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    03. Ožujak 2015. 07:28

Jutro drage trudnice! Ja vas redovito čitam, manje pišem, ne mogu se nikako opustit dok mi ne prođe sutra pregled, stalno strepim, iako od početka imam dobar osjećaj. Sutra ću znati jel beba tu, kuca li srce. Nekim čudom, jutros sam se probudila sva mirna, i govorim sama sebi "što bude bit će".
    Inače, sve vaše simptome prepoznajem na sebi, osim mučnina, toga imam samo u tragovima. Užasno sam umorna, spava mi se, bezvoljna sam, ništa mi od hrane ne odgovara, čas sam depresivna, čas euforična, sama sebi idem na živce.

Silvia nadam se da će ti pregled proći odlično!! Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• iva74
    03. Ožujak 2015. 07:58

jutro žene!
    ja se polako vraćam u normalu što se svih simptoma tiće, nekako kao da je stalo, samo me malo umor i žgaravica hvataju ali to mi je ok.
    Ja danas moram poslije posla kod ginekologinje jer su mi dosli nalazi briseva i naravno da nisu dobri(mislim da ja svoj nalaz vec godinama nisam vidila da na njemu ne pise ureaplasma), tako da opet par kura antibiotika...
    svima koji imaju danas, sutra preglede želim da vide svoje male bebuške :)

Ljubav2
    03. Ožujak 2015. 08:55

Jutro cure :)

Meni danas sunce nad glavom i u glavi

Silvia i sve ostale cure koje danas imaju pregled SRETNO do neba i natrag :) i javite kako je prošao prvi susret sa bebolinom

kneginja
    03. Ožujak 2015. 10:57

IVA MOLIM TE PROČITAJ OVO

ja sam zadnju bebu izgubila najvjerovatnije radi ureaplasme....i nakon jedne ture antibiotika mi je nalaz super...vec treci put ponavljam :) ali nisam pila samo antibiotike..na savjet jedne žene sam pila čaj od breze!! Sigurna sam da sam ju se rješila pomoću tog čaja....jer i dr se čudi..jer je to tako dosadna beštija i imuna je na gotovo sve antibiotike!! pokusaj...ali malo prije proguglaj dal se u trudnoći taj čaj smije piti. 

Držim ti fige....i ne boj se nista....i da je se ne rješiš..ako je drzis pod kontrolom...nece biti bebi nista....glavno je da se zna da je tu pa da ju se može tretirat.

SILVIJA uzivaj sutra :) osjećaj je lud :D sritno!!!!

kneginja
    03. Ožujak 2015. 11:00

evo čitam da se čak i preporučuje u trudnoći!!! ali isto pitaj dr! 2-4 šalice dnevno....više se ne preporuča...a i ne treba ti...ja bi ujutro pila jednu...oko ručka...i navečer.....ČAj ti nije nešto skup...imas ga kupit svagdje...ok je okusa (obavezno nezaslađen) .
    Ajde probaj...i rješi se te lude beštije :D

Sritno ;)

Silvia3
    03. Ožujak 2015. 11:47

Lela i tebi sretno sutra i neka sve bude supeeer 

Evo prošao i prvi susret i ja bi najrade opet išla malo bebu gledat.. 
    Koji divan osjećaj, nisam znala da li da se smijem ili plačem. Srceko kuca ,beba je bila jako živahna.skrivala je lice rukicama i nije se dala mjeriti pa je pregled potrajao..nalazi su fantastični, krv je super tako da je doktorica zadovoljna.jedino sto smo otkrili da imam upalu u rodnici i zato me i pecka stalno pa sam dobila vaginalete. Ako dobro čitam sa nalaza nisam 12+4tt nego 13+2tt,nije mi ništa rekla pa nisam sigurna.spol ona jos ne gleda jer joj je to najmanje važno a i da jos ne može 100% biti sigurna. Nuhalni nabir nam je 1.6 sto je dobro. Preporucila mi je probir jer ona voli da se to napravi tako da sam odmah otišla u polikliniku sunce i obavila to.nisam rizična skupina ali ona to voli jer ako nije nešto ok onda su pregledi puno češći nego inače pa zato. Eto ja se toplo nadam da ce nalaz biti dobar  

Eto ja se raspisala, baš sam uzbuđena i nista mi vise ne može ovaj dan pokvariti 

Moj mali bebolino 

lollipop
    03. Ožujak 2015. 11:51

Silvia baš mi je drago da je sve ok i da si sretna...ostale cure koje čekaju pregled sretno 

ja danas uživam u fiumanskom suncu ali kažu da neće potrajati pa sam iskoristila sunce da objesim robu na sušenje, operem pod na balkonu i s prijateljicom popričam i popijem kavicu 

jedva čekam da mm dođe doma, da ručamo i odemo u šetnju

kosee
    03. Ožujak 2015. 12:37

Kako je lijepo čitati dobra iskustva s pregleda   Ja brojim još tjedan dana, malo više, iduću srijedu popodne idem. Ne mogu zamisliti ovo što pišete - da će beba imati rukice i nogice i igrati se, prošli put je bila samo mali grahić sa srčekom  

Nadam se da ću se i ja vratiti s dobrim vijestima, odbrojavam već naveliko, kao da su dani stali

kneginja
    03. Ožujak 2015. 12:49

kose ja i ti smo u dva dana trudne ;) moj sljedeci je 13.3.jedva cekam....bas me zanima sta cu vidit...zadnji put je bio plod...18 mm velik...onako..malo oblik bebe..ali mislimd a ce sad bit to to :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.