Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    01. Ožujak 2015. 19:34

Ej Silvia i ostale curke :)

Vikend ko vikend, meni je svaki dan isti jer sam doma :D

Što se kičme tiče i mene zna zabolit.. al to sam isto primjetila da mi se događa kad imam lošiju probavu pa sve to dole steže, probada i boli s obje strane.. ili me baš kičma (donji dio) i onda kao da me živac uhvati pa me i guza boli dok hodam.. booo

e ja sam se danas prvi put zabrinula za težinu.. stvarno sam se udebljala.. i nije meni toliko zbog tih kila..al strah me pomislit šta će bit do devetog mjeseca!! :D

Sanjarica
    01. Ožujak 2015. 19:41

Ja odbrojavam jos par sati do kraja smjene...nemogu docekat doci kuci i konacno malo odahnut... 
    Srecom danas nema ni bas posla pa stignem i na forum "skoknut" da vidim sta vi radite... 

Inace i prsa su me prestala boljet onako jako... samo nek dode taj 12 tjedan... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Silvia3
    01. Ožujak 2015. 20:03

Ljubav   (cmok )
    Kilice se i kod mene talože ali ne u obliku sala nego se baš tijelo priprema za trudnoću...
    Evo ja 12tt i već me rebra bole,kod mene sve nešto napredno, očito se sve unutra pomiče.. citala sam da je to sve normalno ali me malo brine sta je to vec sad.da ne bi bilo u utorak "cestitam imate blizance" jaooooo...
    mučnine se ne pojavljuju već 2 dana hvala bogu..
    Sanjarica izdrzi jos samo malo i eto tebe doma u krevetiću 

Na klokanici se točno osjeti kad je lijepo vrijeme hehehe nema nikoga...

Baš sam žalosna zbog NMareN, ne izlazi mi iz glave 

Anci2225
    01. Ožujak 2015. 20:19

NMareN bas mi je zao. Nadam se da ces se brzo vratiti na ovaj forum. 

Ja sam nekako sva nikakva.
    Malo mi je muka ali bez povracanja. I dalje sam umorna i nekako bezvoljna. I jos kad se sjetim da moram sutra na posao 

Zar se na prvom pregledu ne vidi da li su blizanci ili ne?
    Sad ste me zabrinule.
    U mojoj familiji ima dosta blizanaca i sad me frka uhvatila.

Silvia3
    01. Ožujak 2015. 20:28

Anci ja sam na prvom pregledu bila prerano 5tt i vidjeli smo samo gestacijsku vrećicu i to je bilo dovoljno za potvrditi trudnoću. Drugi pregled mi je u 12tt tj u uto i tada bi trebala saznati sve..

Anci2225
    02. Ožujak 2015. 08:02

Jutro cure.
    Kako stojite s hormoncekima?
    Promjene raspolozenja?
    Ja sam zadnjih dana ko tempirana bomba.
    Samo mi pokazi prst i ja udri u plac

kosee
    02. Ožujak 2015. 08:05

Cureeee  Mamice

Ja jučer bila prvi put na kavi nakon valjda 2 mjeseca, do sada nisam bila u stanju, stalno mučnine, umor, nešto  Sad se polako vraćam u normalu.

Jedino se kile talože i to me brine, odlučila sam se slikati svaki mjesec, ali i izmjeriti obujam bokova, struka (kojeg struka? ) i grudiju. Sad me malo utješilo jer su mi mjere i dalje tu negdje kao i prije, samo su mi trbuh i grudi narasle pa računam da možda te kile nisu tako strašne

Brojim još 9 dana do pregleda, a onda i do objave na poslu i prijateljima te ostatku familije. Uzbuđena sam kao malo dijete, tko će to dočekati

lollipop
    02. Ožujak 2015. 08:05

NMareN baš mi  je žao 
    želim ti novi plusić čim prije 

mene su moje mučnine prošle samo ne smijenžm popiti kavu, ništa masno ne smijem ni pogledati a kamo li pojesti i apetit mi se jako smanjio...kako je bilo prvih nekoliko tjedana mislila sam da ću do 13.tt imati 10 kg više 

kad sam bila na pregledu pitala sam dr.za te dodatke prehrani tipa elevit iako ih nisam ni mislila piti pa mi je žena rekla da je to glupost i da ona nikom to ne preporučuje...kako ona kaže hraniti se raznoliko...i voće i povrće i meso a i sada će proljeće i biti će svega...jedva čekam borovnice i breskve...

kosee
    02. Ožujak 2015. 08:08

Anci, i ja sam tu negdje, ali se suzdržavam nekako. No nervira me da mi se na svaku glupost oči ispune suzama

lollipop
    02. Ožujak 2015. 08:22

uf da to sam zaboravila nadodati..mm i ja smo se napokon preselili u naš stan i kad sam u subotu otišla iz roditeljskog doma bila sam ful u banani...plakala sam ko luda...a sretna sam jer smo skupa i čekamo bebu ali mi je žao staraca...sad su samo njih dvoje i nona koja je kod nas na skrbi...pa mi žao mame jer pored posla ima još i brigu za svoju mamu a ja bi joj naravno pomogla i oko kuhanja, spremanja, none...
    danas mm otišao na posao a ja sama u stanu...tišina...baš sam koma...

moram si pronaći puno posla za danas s obzirom da ne mogu ni šetati jer u rijeci naravno pada kiša

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.