Jutro cure :)
Vidim da smo sve ko i vrijeme.. na južinu :D
Joj lollipop totalno te kužim :D Ja sam navikla doma bit, još se nisam preselila jer dečko radi vani, još moramo i uređivat stan do jeseni... a i šta bi sama u stanu :) sutra dolazi i ne mogu ga dočekat više :D kad je tu onda smo naravno skupa 0-24, al kad ga nema sam doma jer nema smisla... šta bi radila po cijele dane + trošenje na dve strane.. ali na jesen i mene čeka isto, mislim da ću plakat ko kiše jesenje :D :D baš smo pikice hahah...
Cure moje, meni je nepojmljivo da bi se morala vratiti mojima.
Vec 12 godina zivim s muzem (nisam jako stara ali sam sa 22 godine otisla od mojih)
Brzo cete se naviknuti
hehe, ma znam da..
ja ću sad u šestom 29 i mislim da mi je nekako i vrijeme da se osamostalim
Samostalno sam počela živjeti kada sam krenula na fax, tj prije 19 godina, a 13 godina živim sa MM.
Drage, vjerujem da Vam je teško, ali vrlo brzo ćete se prilagoditi. Sada još imate vremena baviti se nekim hobijem, uređivati novi stan, čitati dobre knjige...ima bezbroj dodatnih stvari koje se mogu obavljati uz osnovne kućne poslove
Hormoni...jučer sam na N.G. gledala trenutke koji su obilježili povijest i bilo je o 11.09.2001. (sve o tome znam, ali sam se rasplakala kada su spomenuli da je četvrti avion promašio metu i pao u neko polje jer su se ljudi u avionu pobunili i uspjeli spriječiti dodatnu katastrofu. Pomislila sam o tim ljudima, kako su nesebični i počela plakati. MM me u čudu gledao.
Noćas po starom, tri dizanja na WC i još dva usputna buđenja jer čujem i najmanji mogući šum. Katastrofa.
Imaš pravo Ashley, sve je to život :)
Kad smo kod plakanja ja sam subotu navečer provela uz tv i paketić maramica... tulila sam zbog svakoga tko je ispao iz The Voice-a :D Prestrašno!! :D
I meni pišanje stalno, al nije ni čudo s obzirom koliko tekućine popijem...
lolipop, i ja sam plakala kad sam selila a nisam još bila trudna Ostavljala sam mamu samu u stanu i jako mi je teško bilo. No sad su nam odnosi još i bolji nego prije, blizu mi je pa ju često posjećujem i pomažemo si.
Baš mi je drago šta ste se raspisale o odvajanju od roditelja.. Mama i ja stalno plačemo mada ću bit kod njih sljedećih 5 mjeseci. Na samu pomisao od odvajanja reven tako da dragi šizi. Imam 28 godina al nema to veze :)
Iako je i u Splitu južina danas sam super volje, taman s pregleda, vidili svoju bebicu od 4 cm, miču se rukice i nogice već :)
Sinoć skoro na hitnu od povraćanja, uf... na 54 kila sam.
Samo pozitiva!!!!
Fluffy
Fluffy, posudim ti ja koju kilicu
I ja odselila s 28. Sad uživam kao nikad, ali taj prvi dan je bilo jako teško pokupiti stvari i otići
alla nije me bilo dva dana a vi se raaaaaspisaleee :D
NmareN ža mi je šta van se desilo..razumim te skroz..meni se desilo u 7 misecu...savjet...ne razbijaj glavu..idi dalje...ako si prošla bez kiretaže..idi odma na novog bebača ko i ja ;) i viš kako to ide :D BIće sve super...samo se ne bedirat...sve se događa s nekim razlogom..a mi ga ne moramo uvik baš razumit jbga :D thats life ;)
E da netko je spomenuo hormone....pa to je strašno....bila san vikend kod svojih na moru..i uspila sam se rasplakat 5 puta u dva dana i posvadjat sa svima koji su mi bili blizu hahahha...arića pa me ne doživljavaju ozbiljno...samo odmahuju rukom
općenito sam loše volje....peru me strahovi u zadnje vrime...danas mi stiže nalaz štitnjače...i briseva....nadam se da ce bit ok....
jos dva i po tjedna...pa je prvo tromjesječje gotovo..sve se nadam nekom preokretu....da cu pucat od energije...tako nesto..jer sad se vučem ko krepana mačka...a nista ne radim ?
što se tiče odvajanja od svojih...nije mi to frka..iak imam hrpu godina :) i samostalna sam...ali ovo lito..ako bude sve ok..odo ja majčici na more....muz radi ful cili dan liti....šta da radim sama u stanu...na plus 40...bogu iza nogu :D a muž će me obilazit ko kad smo bili u vezi hahaha...baš fora ...
uzivajte žene...pusa :D
Dan cure... evo ja se posteno naspavala... konacno...
Inace mene cini mi se i mucnine popustaju,niti me prsa me ful manje bolje i sva se osjecam nekako bolje... cak mi se i apetit popravio... jedem sve i svasta...a najvise me pita slatko...
Sta se tice osamostaljenja ja od svoje 19-te god zivim u stanu sama sa svojim deckom (sad mi je skoro 25) i nemogu se zamislit da vise zivim s roditeljima...iako produ najvise 2 dana da ne odem dir kod njih.. . I lijepo mi je..uzivam u nasem miru...
Sinoc sam stala na vagu i vidim da sam zapravo samo pola kg dobila... a ja mislila ko zna koliko...
Uzivajte...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji