Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    habibi
    29. Siječanj 2015. 21:21

Pitanje jedno, s obzirom da me moja gin naručila tek 20.2. na prvi pregled....da li mogu u bolnici to tražiti ili kod privatnika otići ranije....koliko se to plaća? Meni je to stvarno dug period....:(

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 21:28

Kod svoje gin opet moraš ić po uputnicu, a mislim da je kod privatnika oko 400kn..

a koliko si trudna?

NMareN
    29. Siječanj 2015. 22:22

Tena uz tebe smo, sve ce biti u redu, sigurna sam u to, misli pozitivno koliko možeš, držim ti velike palčeve i navijam za tebe .
    Habibi ja sam u srijedu (po menstruaciji) ušla u 5tjedan, i naručena sam bila kao ni ti,20.2., bilo mi je to jako daleko pa sam zvala sestru, rekla da mi je iskrslo nešto taj datum i zamolila je da me naruči prije tako da mi je sad prva kontrola 16.2.. Mislim da ne treba ići prerano na kontrolu jer se može desiti da se jos ne vidi pa si onda u panici.

Ja to mogu, ja to hoću....

Ljubav2
    30. Siječanj 2015. 00:30

E baš to NMareN..
    hibibi ne trebaš bit u panici.. to ti je taman period kad se nešto i počinje vidjet.. sad ćeš platit 400kn i vidjet će ti se točkica, ako se uopće i bude vidjela... ja sam zadnju menstruaciju imala 2.12., test sam napravila 5.1... odmah sam 7.1. otišla do gin i sestra me naručila 22.1. prvi pregled.. i na pregledu mi je gin izračunala da sam trudna 5+2.. sad opet idem 20.2.

znam kako ti je čekat.. al brzo prođe :) inače cure odlaze na prvi pregled najčešće između 8. i 10. tjedna.. tako je barem meni moja rekla..

Miss_Miu
    30. Siječanj 2015. 01:26

U ranom smo stadiju trudnoće al termin poroda bi trebo bit 3.10.i biti ćemo prava mala jesenska beba! :)

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

habibi
    30. Siječanj 2015. 08:28

I ja sam pričala sa već trudnicom pred porod, rekla mi je da je bolje kasnije jer se ne vidi ništa osim tockice :) tako da čekamo 20.2. da vidimo i srceko :))) jedva čekam :D

Ryanne
    30. Siječanj 2015. 08:36

Prema izračunima, moja beba bi trebala stići 22. rujna. No na zadnjem uzv-u doktorica je rekla da se oplodnja možda desila dan-dva kasnije jer se jako slabo vidjelo, tako da se taj datum možda za par dana prebaci.  Sve ćemo znati negdje za 10-ak dana.

Bitno da moj graškić raste.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.