Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    01. Veljača 2015. 15:44

da i mene zanima kada je to u Rijeci...ima br.telefona pa se treba informirati...to je onaj u sklopu doma zdravlja. Ljubav, mislim da ti ne treba tečaj za prisustvo na porodu...znam cure koje nisu bile na tečaju a muž je bio uz njih.
    meni se sviđa onaj tečaj kod Rebeke Bulat TRUDionice za mame i tate 

Ljubav2
    01. Veljača 2015. 17:42

Dobro ima još vremena, nekako sam odlučila ne planirat ništa do drugog pregleda koji je 20.2. :)
    U svakom slučaju ako bilo šta saznam tipkam ovdje :)

Iskreno, za rebeku Bulat nikad nisam čula :D vidim da ima dosta na netu o njoj pa ću malo proučit..
    Dal znaš možda koliko kod nje tečaj dođe?

kosee
    02. Veljača 2015. 08:21

Meni je prvo krenulo padanje tlaka ujutro, dakle kad se probudim onda sam ošamućena i vrti mi se - tu sam primijetila da mi pomogne ako pojedem neki bombon ili tako nešto.
    A od jučer su krenule i mučnine ujutro, tako da mi je prvo da nešto pojedem, a onda mogu dalje.
    U biti su mi najteža prva 3h ujutro, nakon toga se nekako stabiliziram i onda sam ostatak dana dobro.
    Cice naravno bole, ali ne to sam se već naviknula, kupila sam si novi grudnjak pa mi je sad super.

Kremice još nisam kupovala, odlučila sam potrošiti što imam doma pa ću onda kupiti trudničke, računam da mi se strije neće pojavljivati dok mi ne počne rasti trbuh, a ima još do tada..

I tako, isto čekam da prođe tih 12 tjedana, da prođu ove tegobe, da mogu svima reći, i da krene 'ono pravo'

Ryanne
    02. Veljača 2015. 09:08

Joj i ja jedva čekam da prođe tih 12 tjedana. A i dosta sam naduta tijekom dana pa oblačim malo labavije stvari.
    Već sam sad dobila 1kg. Tijekom dana se trudim jesti zdravije i onda me navečer ulovi želja za junk foodom i naravno, natovarim se.

NMareN
    02. Veljača 2015. 09:12

Jutro Curie, evo mi se još uvijek držimo super, nemam mučnine, grudi su možda malo čvršće ali me ne bole bas jako, spavanje je puno bolje Rako da vise bas ne osjećam ni popodnevni umor.

Tena sretno danas, javi nam se, 

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    02. Veljača 2015. 09:16

Danas dva tjedna imamo prvu kontrolu, tad ce biti 7t+5 pa se nadam da ce sve biti u redu i da ce se naša mrva i vidjeti i čuti 

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    02. Veljača 2015. 10:39

Meni je hrana jako neprivlačna, toliko da ne mogu čitati recepte (same riječi koje označavaju hranu mi se gade)
    Odlučila sam se ne obazirati previše na to nego pojedem što trebam pojesti onako kako sam uplanirala, slatko ne mogu nikako a ostalo ide normalno, ali ne mogu reći da nešto guštam u hrani. Kilaža mi je ista kao i prije trudnoće, održavam se.

kosee
    02. Veljača 2015. 10:41

Samo da napomene da inače baš jako, jako volim jesti  Ali znam da će doći i meni razdoblje papanja i da će se skupiti kilice, ovo je valjda neka prva faza.

I isto planiram raditi do kraja, ako bude sve u redu a uvjerena sam da hoće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.