Čestitam svim novim jesenskim bebama ☺ ja bila na pregledu u 5tt i iduci cemo tek u 12tt tako da cu izluditi do onda.al moja ginicka kaže da je bolje sto manje kopati dok je bebica tako mala da nebi doslo do nekakvih krvarenja.mi jos neznamo niti da li srčeko kuca jer se u 5tt vidjela samo gestacijska vrećica. Tako da je nestrpljenje veliko.preostalo nam je samo razmisljat pozitivno i čekati 03.03.da konačno vidimo naše malo stvorenje 💚
Čestitam svim novim jesenskim bebama ☺ ja bila na pregledu u 5tt i iduci cemo tek u 12tt tako da cu izluditi do onda.al moja ginicka kaže da je bolje sto manje kopati dok je bebica tako mala da nebi doslo do nekakvih krvarenja.mi jos neznamo niti da li srčeko kuca jer se u 5tt vidjela samo gestacijska vrećica. Tako da je nestrpljenje veliko.preostalo nam je samo razmisljat pozitivno i čekati 03.03.da konačno vidimo naše malo stvorenje 💚
Baš lijepo kako nam se popunila naša jesenska temica
Puse i zagrljaji svim trudnicama
Baš sam i ja sad o tome razmišljala sve nas je više.. blagdanske bebe
Puse svima
Pa onda netko kaže da je 12.mj.najstresniji u godini hehehehe bome nebi se reklo.. 😄
nikako...ja si bas razmisljam...od svih pokusaja kako bas u 12.mj
i onda si mislim bila sam na godisnjem, puno sam s druzila s dragim ljudima, bila na putovanju s MM-om, bila sam vesela jer mi se brat zenio, sstricna mi je bila u posjeti a nismo se dugo vidjele...i eto urodilo je plodom
Da, da i ja sam čekala taj zimski godišnji i bila sam 3 i pol tjedna...ocito sam se jako opustila kad smo i štiteći se napravili našu malu ljubav :)
E cure, kak se moze znati kad je bilo začeće? Mene baš zanima je li nam "pobjeglo" ili je ovulacija bila par dana ranije...
Ženice, kako se osjećate? Vas muče trudničke tegobe ili ste ko puške? :D
Sortiraj odgovore
Najstariji