Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    30. Siječanj 2015. 10:55

Čestitam svim novim jesenskim bebama ☺ ja bila na pregledu u 5tt i iduci cemo tek u 12tt tako da cu izluditi do onda.al moja ginicka kaže da je bolje sto manje kopati dok je bebica tako mala da nebi doslo do nekakvih krvarenja.mi jos neznamo niti da li srčeko kuca jer se u 5tt vidjela samo gestacijska vrećica. Tako da je nestrpljenje veliko.preostalo nam je samo razmisljat pozitivno i čekati 03.03.da konačno vidimo naše malo stvorenje 💚

Silvia3
    30. Siječanj 2015. 10:55

Čestitam svim novim jesenskim bebama ☺ ja bila na pregledu u 5tt i iduci cemo tek u 12tt tako da cu izluditi do onda.al moja ginicka kaže da je bolje sto manje kopati dok je bebica tako mala da nebi doslo do nekakvih krvarenja.mi jos neznamo niti da li srčeko kuca jer se u 5tt vidjela samo gestacijska vrećica. Tako da je nestrpljenje veliko.preostalo nam je samo razmisljat pozitivno i čekati 03.03.da konačno vidimo naše malo stvorenje 💚

kosee
    30. Siječanj 2015. 11:43

Baš lijepo kako nam se popunila naša jesenska temica

Puse i zagrljaji svim trudnicama

Ljubav2
    30. Siječanj 2015. 11:48

Baš sam i ja sad o tome razmišljala  sve nas je više.. blagdanske bebe

Puse svima

lollipop
    30. Siječanj 2015. 13:06

12.mj je bio plodan 

Silvia3
    30. Siječanj 2015. 16:51

Pa onda netko kaže da je 12.mj.najstresniji u godini hehehehe bome nebi se reklo.. 😄

lollipop
    30. Siječanj 2015. 17:30

nikako...ja si bas razmisljam...od svih pokusaja kako bas u 12.mj
    i onda si mislim bila sam na godisnjem, puno sam s druzila s dragim ljudima, bila na putovanju s MM-om, bila sam vesela jer mi se brat zenio, sstricna mi je bila u posjeti a nismo se dugo vidjele...i eto urodilo je plodom 

Pupa5
    30. Siječanj 2015. 20:33

Da, da i ja sam čekala taj zimski godišnji i bila sam 3 i pol tjedna...ocito sam se jako opustila kad smo i štiteći se napravili našu malu ljubav :)
    E cure, kak se moze znati kad je bilo začeće? Mene baš zanima je li nam "pobjeglo" ili je ovulacija bila par dana ranije...

Ljubav2
    30. Siječanj 2015. 23:55

Ženice, kako se osjećate? Vas muče trudničke tegobe ili ste ko puške? :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.