Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    27. Siječanj 2015. 21:59

Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1 
    Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
    Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite...hvala 

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 22:25

Super čestitam

NMareN
    28. Siječanj 2015. 08:16

Pupa nemoj brinuti, a čini mi se da sam vidjela da i na forumu imaš temu o hematom ima, pogledaj tamo iskustva, samo bez negativnih razmišljanja i puno puno pozitivne vibrice 

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    28. Siječanj 2015. 08:31

Cure moje drage...nadam se da i ja ostajem s vama u ovoj temici..a ne da bum morala delati neku novu..proljetne ili ljetne 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    28. Siječanj 2015. 10:58

Tena pa naravno da ostaješ u to sam sigurna, ajde malo pozitive . Mi ti imamo prvu kontrolu tek 16.2., pa do tad bi ploudili da mislimo loše. Sve naše bebice su dobro i lijepo napreduju, sigurna sam u to

Ja to mogu, ja to hoću....

Ljubav2
    28. Siječanj 2015. 11:07

Paranoje su, čini mi se, normalna pojava :) Svaka buduća mama ima strhove... pa tako i mi! Šta god pojedem ili popijem mislim si hoće li to bit ok i da li je beba zadovoljna.. i stalno brinem.. nekad više, nekad manje! :)

Tena, samo se opusti i uživaj što više možeš.. u blaženom stanju si i znaš i sama da nema ništa ljepše..

Tena9
    28. Siječanj 2015. 11:24

Cure, divna je vaša neograničena pozitiva ali ja sam se do prekjučer osjećala jako trudno a danas sam samo tužna i zbunjena i ljuta...neka je sve ok sa našom mrvicom i neka i dalje bude sve ok 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Silvia3
    28. Siječanj 2015. 14:12

Šaljem vam svima zagrljajiće..biti će na jesen sve bebe na broju 💛

lollipop
    28. Siječanj 2015. 16:13

uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm...tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
    srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma...preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
    e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor...ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati...jel je?

Bublica123
    28. Siječanj 2015. 16:40

lollipop

uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm…tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
    srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma…preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
    e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor…ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati…jel je?

bravo lollipop...jupi za srceko i bebu koja ce uskoro narasti veeeeelika

Ljubav2
    28. Siječanj 2015. 17:50

lollipop

uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm…tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
    srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma…preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
    e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor…ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati…jel je?

čestitam :) Znači po terminu smo tu negdje..meni je osmog :)

za vaganje ne znam šta ti reć.. ja sam bila samo na ultrazvuku 22.1. 
    Danas sam se išla naručit za drugi pregled koji mi je zakazala za 20.2.  rekla mi je sestra da kupim trudničku knjižicu, ispunim ju i donesem idući tjedan da mi ju ispečatira i da će mi tad dat uputnice za krv i sve to.. rekla mi je da moram obavit pretrage tek do idućeg pregleda... e sad, i ja sam zbunjena!? kaže moja mama da je to sve ok i da to ništa nije kasno pošto mi je s trudnoćom sve ok..
    Znači niti sam se vagala niti sam vadila krv :D samo ultrazvuk za koji je rekla da je sve definicijski i kako treba bit.

Šta vi kažete? Kako to kod vas ide?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI