Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1
Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite...hvala

Pupa nemoj brinuti, a čini mi se da sam vidjela da i na forumu imaš temu o hematom ima, pogledaj tamo iskustva, samo bez negativnih razmišljanja i puno puno pozitivne vibrice

Ja to mogu, ja to hoću....
Cure moje drage...nadam se da i ja ostajem s vama u ovoj temici..a ne da bum morala delati neku novu..proljetne ili ljetne
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena pa naravno da ostaješ u to sam sigurna, ajde malo pozitive . Mi ti imamo prvu kontrolu tek 16.2., pa do tad bi ploudili da mislimo loše. Sve naše bebice su dobro i lijepo napreduju, sigurna sam u to

Ja to mogu, ja to hoću....
Paranoje su, čini mi se, normalna pojava :) Svaka buduća mama ima strhove... pa tako i mi! Šta god pojedem ili popijem mislim si hoće li to bit ok i da li je beba zadovoljna.. i stalno brinem.. nekad više, nekad manje! :)
Tena, samo se opusti i uživaj što više možeš.. u blaženom stanju si i znaš i sama da nema ništa ljepše..
Cure, divna je vaša neograničena pozitiva ali ja sam se do prekjučer osjećala jako trudno a danas sam samo tužna i zbunjena i ljuta...neka je sve ok sa našom mrvicom i neka i dalje bude sve ok
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm...tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma...preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor...ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati...jel je?
uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm…tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma…preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor…ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati…jel je?
bravo lollipop...jupi za srceko i bebu koja ce uskoro narasti veeeeelika

uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm…tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma…preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor…ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati…jel je?
čestitam :) Znači po terminu smo tu negdje..meni je osmog :)
za vaganje ne znam šta ti reć.. ja sam bila samo na ultrazvuku 22.1.
Danas sam se išla naručit za drugi pregled koji mi je zakazala za 20.2. rekla mi je sestra da kupim trudničku knjižicu, ispunim ju i donesem idući tjedan da mi ju ispečatira i da će mi tad dat uputnice za krv i sve to.. rekla mi je da moram obavit pretrage tek do idućeg pregleda... e sad, i ja sam zbunjena!? kaže moja mama da je to sve ok i da to ništa nije kasno pošto mi je s trudnoćom sve ok..
Znači niti sam se vagala niti sam vadila krv :D samo ultrazvuk za koji je rekla da je sve definicijski i kako treba bit.
Šta vi kažete? Kako to kod vas ide?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji