Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    27. Siječanj 2015. 21:59

Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1 
    Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
    Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite...hvala 

NMareN
    28. Siječanj 2015. 08:16

Pupa nemoj brinuti, a čini mi se da sam vidjela da i na forumu imaš temu o hematom ima, pogledaj tamo iskustva, samo bez negativnih razmišljanja i puno puno pozitivne vibrice 

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    28. Siječanj 2015. 08:31

Cure moje drage...nadam se da i ja ostajem s vama u ovoj temici..a ne da bum morala delati neku novu..proljetne ili ljetne 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    28. Siječanj 2015. 10:58

Tena pa naravno da ostaješ u to sam sigurna, ajde malo pozitive . Mi ti imamo prvu kontrolu tek 16.2., pa do tad bi ploudili da mislimo loše. Sve naše bebice su dobro i lijepo napreduju, sigurna sam u to

Ja to mogu, ja to hoću....

Ljubav2
    28. Siječanj 2015. 11:07

Paranoje su, čini mi se, normalna pojava :) Svaka buduća mama ima strhove... pa tako i mi! Šta god pojedem ili popijem mislim si hoće li to bit ok i da li je beba zadovoljna.. i stalno brinem.. nekad više, nekad manje! :)

Tena, samo se opusti i uživaj što više možeš.. u blaženom stanju si i znaš i sama da nema ništa ljepše..

Tena9
    28. Siječanj 2015. 11:24

Cure, divna je vaša neograničena pozitiva ali ja sam se do prekjučer osjećala jako trudno a danas sam samo tužna i zbunjena i ljuta...neka je sve ok sa našom mrvicom i neka i dalje bude sve ok 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Silvia3
    28. Siječanj 2015. 14:12

Šaljem vam svima zagrljajiće..biti će na jesen sve bebe na broju 💛

lollipop
    28. Siječanj 2015. 16:13

uf, mi bili danas na pegledu. Mrva je na jednoj slici 16 mm a na drugoj 18mm...tako da smo 8+2 a termin je 9.9.2015.
    srce kuca kao ludo, nema nikakvog hematoma...preporka da se ne vratim jos na posao bar do 12 tt
    e sad sutra vaditi krv za kompletnu krvnu sliku, TORCH, krvnu grupu i rh faktor...ali kao da mi je u glavi da me danas trebala vagati...jel je?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.