Hellou curke, moja je beba sada navodno veličine maline hihi prvo smo je zvali graškić, pa borovnica, sam je malinica
..drugi pregled zakazan za 18.2., jedva čekam! BTW jučer sam na poslu rekla šefu za trudnoću jer nemam nikakav back up, a radim posao za dvije zemlje, pa nek počne razmišljat, i prošlo je ok, pao mi je kamen sa leđa, osjećala sam se užasno kad sam samo pisla email "trebam vas, imate li 10 min"
..ali ipak je dobro prošlo..naravno da sam mu rekla da ne želim da se sazna po firmi prije 12 tjedna
ps. dajte mi recite kako se namješta ovaj predivan potpis gdje se u crtežu vidi bebin napredak? hvala šaljem svima pozitivne misli,..
čestitke nenana
Ljubav, ja sam citala da bi se taj probir trebao raditi kod starijih prvorotki ono 30,35 god
ja imam 27
to rade ultrazvuk i neke testove u krvi...ne znam ni sama sta odlučiti...
napisala sam post i nisam ga mogla objavit jer mi je sve zaštekalo :( i nisam mogla uć na stranicu..
Uglavnom, mislim da nemaš brige..ako te pošalje odi to obavit pa si na miru..
kažem ti, meni je moja samo spominjala te neke markere koje će mi radit početkom trećeg mjeseca.. imam 28 godina :)
al to šta i sama kažeš..pošto nemaš nikakve predispozicije za neke komplikacije onda je vjerojatno sve ok :)
ne brini :) i mene znaju neke paranoje pucat pa se skuliram s vremena na vrijeme ;)
Javljam se...ovako..još sam sad više u bedu...hCG je 870,3 i vele da sam trudna ALI, se plod NE VIDI :( Kažu da imam "prekrasnu veliku, pravu trudničku maternicu" ali nema ništa... Opcije su, da je sve još prerano jer su mi ciklusi 30-33 dana ili vanmaternična..naručena kod svoje sutra ujutro a na Merkur u pon ujutro..opet hCG i TV UZV... pa vi vidite
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, čim ponovno izvadiš betu za koji dan (možda bi mogla već sutra) ćeš vidjet da li pravilno raste i to je već pokazatelj je li sve u redu.
Mislim puno na tebe, svakako nam se javi
Tena, sve će biti ok :)
ako te tješi tako je bilo i mojoj frendici.. ginekologica joj je rekla da se plod ne razvija dobro tj da je beta mala.. nakon par dana sve se podiglo, otišla na pregled na riječku ginekologiju gdje su ustanovili da se sve super razvija :) tako daaaaa.. NE BRINI :* :*
Tena, drži se i samo se opusti. Govori ti jedna paničarka koja o svom hematomu razmišlja 25 sati dnevno :D aliii ajmo zajedno bit pozitivne. Bit ce sve ok. Opusti se, razmisljaj lijepo o bebici i kak ces urediti njen kutak u stanu/ kuci i sve pozitivno zamisljaj oko nje i bit ce sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji