Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    29. Siječanj 2015. 11:01

Hellou curke, moja je beba sada navodno veličine maline hihi prvo smo je zvali graškić, pa borovnica, sam je malinica ..drugi pregled zakazan za 18.2., jedva čekam! BTW jučer sam na poslu rekla šefu za trudnoću jer nemam nikakav back up, a radim posao za dvije zemlje, pa nek počne razmišljat, i prošlo je ok, pao mi je kamen sa leđa, osjećala sam se užasno kad sam samo pisla email "trebam vas, imate li 10 min"..ali ipak je dobro prošlo..naravno da sam mu rekla da ne želim da se sazna po firmi prije 12 tjedna

ps. dajte mi recite kako se namješta ovaj predivan potpis gdje se u crtežu vidi bebin napredak? hvala šaljem svima pozitivne misli,..

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 11:09

Čestitam od

lollipop
    29. Siječanj 2015. 12:01

čestitke nenana 

Ljubav, ja sam citala da bi se taj probir trebao raditi kod starijih prvorotki ono 30,35 god
    ja imam 27
    to rade ultrazvuk i neke testove u krvi...ne znam ni sama sta odlučiti...

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 14:13

napisala sam post i nisam ga mogla objavit jer mi je sve zaštekalo :( i nisam mogla uć na stranicu..

Uglavnom, mislim da nemaš brige..ako te pošalje odi to obavit pa si na miru..
    kažem ti, meni je moja samo spominjala te neke markere koje će mi radit početkom trećeg mjeseca.. imam 28 godina :)
    al to šta i sama kažeš..pošto nemaš nikakve predispozicije za neke komplikacije onda je vjerojatno sve ok :)
    ne brini :) i mene znaju neke paranoje pucat pa se skuliram s vremena na vrijeme ;)

Tena9
    29. Siječanj 2015. 14:30

Javljam se...ovako..još sam sad više u bedu...hCG je 870,3  i vele da sam trudna ALI, se plod NE VIDI :( Kažu da imam "prekrasnu veliku, pravu trudničku maternicu" ali nema ništa... Opcije su, da je sve još prerano jer su mi ciklusi 30-33 dana ili vanmaternična..naručena kod svoje sutra ujutro a na Merkur u pon ujutro..opet hCG i TV UZV... pa vi vidite

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    29. Siječanj 2015. 15:51

Tena, čim ponovno izvadiš betu za koji dan (možda bi mogla već sutra) ćeš vidjet da li pravilno raste i to je već pokazatelj je li sve u redu.
    Mislim puno na tebe, svakako nam se javi

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 17:09

Tena, sve će biti ok :)
    ako te tješi tako je bilo i mojoj frendici.. ginekologica joj je rekla da se plod ne razvija dobro tj da je beta mala.. nakon par dana sve se podiglo, otišla na pregled na riječku ginekologiju gdje su ustanovili da se sve super razvija :) tako daaaaa.. NE BRINI :* :*

Pupa5
    29. Siječanj 2015. 18:04

Tena, drži se i samo se opusti. Govori ti jedna paničarka koja o svom hematomu razmišlja 25 sati dnevno :D aliii ajmo zajedno bit pozitivne. Bit ce sve ok. Opusti se, razmisljaj lijepo o bebici i kak ces urediti njen kutak u stanu/ kuci i sve pozitivno zamisljaj oko nje i bit ce sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.