Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    26. Siječanj 2015. 16:06

joj ja sam na dan očekivane menge rasila test i vidjela dvije crtice pa sam nakon 3 dana radila opet pa je bila tamnija i onda me dr naruci tek 28.1. a to je bio 5.1.  ajme ludnica mi bila u glavi od iscekivanja...
    a nazalost 19.01.sam krvarila i otišla ni hitnu gdje su mi potvrdili trudnoću, izmjerili mrvu i rekli da sam 7 tj.trudna...sad cu vidjeti sta me ceka u srijedu i gdje cu morat dalje 

Ljubav2
    26. Siječanj 2015. 18:42

Javiiii kako prošlo na pregledu

NMareN
    27. Siječanj 2015. 09:04

kasno ljeto,rana jesen,to je sve tu negdje, istovremeno smo trudne približno jednako pa ćemo moći dijeliti iskustva zajedno iz mjeseca u mjesec

Ja to mogu, ja to hoću....

Ljubav2
    27. Siječanj 2015. 10:50

aha..i veselim se tome

Djevice

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 19:41

Evo jos jedna jesenska beba.. Nama je termin 13.09.  I to je ujedno prva beba 

Pupa5
    27. Siječanj 2015. 19:51

Bok cure! Pisem vam iz cekaone, cekamo prvi pregled :). 
    Termin je 18.09. 
    Saljite pozitivnu energiju :)

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 19:52

Btw. Blago vama bez simptoma  izgleda da ja imam sve osim povracanja ( zasad iako se toplo nadam da ce tako i ostati,povracanje mi je trauma)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.