hvala
i za trudnicku mi nitko nista nije rekao...valjda cu je iduci put dobiti...pojma nemam...

Moja je meni rekla da ju sama moram kupit u narodnim novinama... možda se u drugim ordinacijama dobije, a moja je škrtica :D
lolipop, super da srčeko kuca i da je sve kako treba. nemoj dalje brinuti, radi kako ti kaže ginekolog i sve će biti kako treba

Evo i mene među jesenskim bebama....nakon kašnjenja menstruacije 4 dana, zuckastog iscjetka i bolnih cicka, napravim jučer test i pozitivan....zovem gin. ali se ne javlja -.- a naručivanje samo telefonom....tako da čekamo danas popodnevnu smjenu da se naručimo i potvrdimo trudnoću....ja sam se ugurala u ovu grupu samo zato što nam je klokanica izračunala 29.9...:D pusa
Danas vas molim da opet navijate za mene..ali ovaj puta za nas Sad za koji sat idemo na pregled prvi i nadamo se potvrdi trudnoće!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena držim vam palčeve i navijamo za vas, vjerujem da je sve u najboljem redu. Cim budeš u mogućnosti javi nam se, željno te iscekujemo s lijepim vijestima .
Lolipop drago mi je da je nebića super i da napreduje, a ti se čuvaj i pazi na sebe.
Habibi dobro nam došla.

Ja to mogu, ja to hoću....
Javim vam se iza 12h do tad bih trebala biti natrag na poslu..dragi ide samnom i samo se nadam da neće i on biti nervozan već da će me kao i obično nasmijavati
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
ma Tena bit ce sve ok, javi nam se tu kada obavis pregled...
Ja sam danas vadila krv na sve moguce strane s time da mi je sestra nesto krivo upisala pa sutra moram jos jednom vaditi ako mi danas da uputnicu bljak
i sada cekanje 10 dana za te testove razne, tri tjedna za iduci pregled (rekla mi je da razmislim da li bi isla raditi onaj probir za Down i to i nemam pojma sta da joj kazem, ni decko ni ja nemamo u obitelji nikakvih genetskih bolesti, mladi smo, zdravi...sta vi mislite raditi to ili ne?)
ma Tena bit ce sve ok, javi nam se tu kada obavis pregled…
Ja sam danas vadila krv na sve moguce strane s time da mi je sestra nesto krivo upisala pa sutra moram jos jednom vaditi ako mi danas da uputnicu bljak
i sada cekanje 10 dana za te testove razne, tri tjedna za iduci pregled (rekla mi je da razmislim da li bi isla raditi onaj probir za Down i to i nemam pojma sta da joj kazem, ni decko ni ja nemamo u obitelji nikakvih genetskih bolesti, mladi smo, zdravi…sta vi mislite raditi to ili ne?)
Mislim da se ti testovi preporučaju nakon 26,27 godine starosti.. tako sam barem nešto načula..
Jesu to markeri?

Evo jos jedne jesenske bebe. Uz malo sreće..
Trudna sam 6 tjedana i presretna. Priznajem da se nisam osjećala spremnom i sad me još ponekad ulovi panika, ali ostatak vremena sam baš happy.
Kako sam trtaroš, bojim se i jedva čekam da prođe "kritično" prvo tromjesječje.
Sa malo više od 5 tjedana sam bila na prvom uzv-u i vidjelo se samo malo treperenje srćeka.. To zovu "inicijalnom odjekom ploda". Jedva čekam da prođe 10-ak dana pa da mogu opet na uzv i nadam se vidjeti svog malog graškića.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji