Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    28. Siječanj 2015. 22:54

hvala 
    i za trudnicku mi nitko nista nije rekao...valjda cu je iduci put dobiti...pojma nemam...

Ljubav2
    28. Siječanj 2015. 23:19

Moja je meni rekla da ju sama moram kupit u narodnim novinama... možda se u drugim ordinacijama dobije, a moja je škrtica :D

kosee
    29. Siječanj 2015. 08:14

lolipop, super da srčeko kuca i da je sve kako treba.  nemoj dalje brinuti, radi kako ti kaže ginekolog i sve će biti kako treba

habibi
    29. Siječanj 2015. 08:25

Evo i mene među jesenskim bebama....nakon kašnjenja menstruacije 4 dana, zuckastog iscjetka i bolnih cicka, napravim jučer test i pozitivan....zovem gin. ali se ne javlja -.- a naručivanje samo telefonom....tako da čekamo danas popodnevnu smjenu da se naručimo i potvrdimo trudnoću....ja sam se ugurala u ovu grupu samo zato što nam je klokanica izračunala 29.9...:D pusa

Tena9
    29. Siječanj 2015. 08:26

Danas vas molim da opet navijate za mene..ali ovaj puta za nas  Sad za koji sat idemo na pregled prvi i nadamo se potvrdi trudnoće!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    29. Siječanj 2015. 08:35

Tena držim vam palčeve i navijamo za vas, vjerujem da je sve u najboljem redu. Cim budeš u mogućnosti javi nam se, željno te iscekujemo s lijepim vijestima .
    Lolipop drago mi je da je nebića super i da napreduje, a ti se čuvaj i pazi na sebe.
    Habibi dobro nam došla.

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    29. Siječanj 2015. 09:02

Javim vam se iza 12h do tad bih trebala biti natrag na poslu..dragi ide samnom i samo se nadam da neće i on biti nervozan već da će me kao i obično nasmijavati 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

lollipop
    29. Siječanj 2015. 09:55

ma Tena bit ce sve ok, javi nam se tu kada obavis pregled...
    Ja sam danas vadila krv na sve moguce strane s time da mi je sestra nesto krivo upisala pa sutra moram jos jednom vaditi ako mi danas da uputnicu bljak 
    i sada cekanje 10 dana za te testove razne, tri tjedna za iduci pregled (rekla mi je da razmislim da li bi isla raditi onaj probir za Down i to i nemam pojma sta da joj kazem, ni decko ni ja nemamo u obitelji nikakvih genetskih bolesti, mladi smo, zdravi...sta vi mislite raditi to ili ne?)

Ryanne
    29. Siječanj 2015. 10:10

Evo jos jedne jesenske bebe. Uz malo sreće..

Trudna sam 6 tjedana i presretna. Priznajem da se nisam osjećala spremnom i sad me još ponekad ulovi panika, ali ostatak vremena sam baš happy.

Kako sam trtaroš, bojim se i jedva čekam da prođe "kritično" prvo tromjesječje. 

Sa malo više od 5 tjedana sam bila na prvom uzv-u i vidjelo se samo malo treperenje srćeka.. To zovu "inicijalnom odjekom ploda". Jedva čekam da prođe 10-ak dana pa da mogu opet na uzv i nadam se vidjeti svog malog graškića.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.