Evo napokon uhvatila vremena da vam se javin cure. 30.10. U 6 ujutro pocela osijecati jace bolove u donjem dijelu droba i krizima, mislila sam - opet lazni trudovi. Otusirala se i spremila, otisli na dogovoreni pregled u 10 kod mog gin, stavio me na ctg i kaze- cini mi se da cete danas roditi, inate dosta trudova, otvorena 4 cm, kaze- prosetajte i najedite se, kad pocne jace boljeti pravac rodiliste. Muz i ja uzeli jesti, popili kavu blizu bolnice u Zadru, prosetali sat vremena setnicon koja je takodjer blizu bolnice i otisli u rodiliste, oko 2 sata sam bila u predradjaoni, dosla sam otvorena 6-7 cm, nakon klistira- pracac u box, imala sam dosta svojih prirodnih trudova, ali zadnja 2 cm se nikako otvoriti, dali mi drip ( koji zbilja jaako boli) i kazu mi da ce izgon poceti kad ja osjetim prirodno da mi dolazi tiskati. Samo da napomenem da je muz citavo vrijeme uz mene, mislio je da ce biti panicar itd, ali toliko mi je potpore davao i disao samnom, stalno davao vodu i hladio me kad bi trud bio na vrhuncu. Doslo je skoro 9 navecer- a ja se jos otvaram, trudovi nenormalni, a ja ni glasa da ispustim, kao biti cu totalno cool, ja to mogu. I kad je postalo nenomalno kazem muzi da zove doktoricu i da me dodje provjeriti jer dolazi mi tiskati. I onda dolaze ona i babica-bebi glava skroz dolje, kao sad ces ti to bez problema- ja tiskam- on se spusti pa se vrati gore i tako stalno. Babica kaze da dugo nije tako nesto vidjela, skinuli me sa stola da mu se glabica spusti, muz.me drzi, trudovi pucaju samo tako. Vracaju me na stol i babica i doktorica se dogovaraju nesto, u sljedecem trudu ja doktoroca i sestra mi nalijezu na trbuh dok ja tiskam da se beba ne vraca gore i nakon par zestokih trudova moj Dino je vani.. apsolutno sva bol je prosla kad su mi ga dali na ruke, kad smo ga muz i ja izljubili, babica je odmah rekla- bas je pravi, puno veci nego su mislili! Svo osoblje rodilista je mislilo da cu kroz pola-sata ili sat roditi, ali moje cudo je odlucilo drugacije, sve zene iz presradjaone koje su dosle na inducirani su prije mene rodile i zato cure se nedajte, bez obzira jeste li prenijele ili ne- samo hrabro!! Vi to mozete, a ako vasi muzevi/decki mogu s vama na porod to bi bilo super jer njihova potpora je nesto sto van ful treba u tim trenutcima. Drzite se cure, saljemo vam pusice moj hlapljivi djecacic i ja
ZARA čestitam i na dečku i na porodu...i dalje skidam kapu svakoj koja rodi prirodno uz bolove!!! sve ste kraljice nevidjene!!
Ja sam valjda jedina koju porod nije toliko bolio!!
A inducirani bio, i gel i drip!! I nista protiv bolova!!
Gori mi je bio isijas!! 😨😨😨
Čestitke svim novim mamama!!!
Draga Zara, drago mi je da je sve to sada iza tebe. Sada dolaze nove slatke brige
Uzivajte, volite se i mazite
Kiara, ti bez ičega protiv bolova, gel i drip i nije bas bolilo?! Svaka cast ženo!
Jooooj, da bar ja to mogu na kraju reci
Zara ni glasa nisi pustila, svaka ti cast! Ja sam se trudila bit cool al san se na kraju svima ipak ispricavala zbog deranja :D
Svaka cast ponavljam!!! Nije ti bilo lako!
Pusa i uzivajte!
Fluffy
Samo da prijavim da kod mene još ništa novo
Mili moj mali čeka onih obećanih 1000E, hahahahahahhah
Ahahahaha Sovaaaa!! Bas si me nasmijala :))))
Si bila na prrgledu? Ima li pomaka s otvaranjem?
Sortiraj odgovore
Najstariji