Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    25. Listopad 2015. 13:49

Lidija cestitam od  drago mi je da je poris prosao dobro. Sto se tice ovog ostalog slazem se s ostalim curama- ti si sve sto tvojoj maloj ljubavi treba i nitko ne bi bio bolji od tebe tako da samo hrabro!! Vecinom smo sve prvorotke, tj Sova i ja to tek trebamo postati i nekako je normalno da ne znamo puno toga. Mozda se i ja budem osijecala kao i ti, i sigurno cu to podijeliti s vama jer kad vidim koliko sve imate razumijevanja.

Kod mene nista novog, ne boli, ne zateze, moj frajeru se nikud ne zuri 

Zara6
    25. Listopad 2015. 13:52

Oprostite curke na gram.greskama,  drzim masku na kosi i tipkam po mobu, sredjujem se za svog misica u slucaju da danas odluci izaci hehe

kneginja
    25. Listopad 2015. 17:25

čestitke svim ženicama koje su dobile svoje smotuljke ovih dana :D

koliko vas je jos ostalo?

Sova5
    26. Listopad 2015. 09:07

Jutro 

Koliko znam, ostale smo nas 2 još- Zara i ja. Kod mene ništa novoga. 

Zara6
    26. Listopad 2015. 10:45

Tako je, jos smo nas dvije. Sova ni kod mene nista novog, najbolje da se skroz opustimo pa kad krene krene, nema nam druge. I da se naspavamo koliko god mozemo, i fino papamo 

Sova5
    26. Listopad 2015. 12:00

Zara6

Tako je, jos smo nas dvije. Sova ni kod mene nista novog, najbolje da se skroz opustimo pa kad krene krene, nema nam druge. I da se naspavamo koliko god mozemo, i fino papamo 

Slažem se. Što se više opterećujem i čekam to sam sve nervoznija, a bezveze... Imaš ti pravo, ode ja nakon ručka lagano u horizontalu  Naručila sam si neku knjigu "Velika knjiga razvojnih aktivnosti" - kao kako se igrati s bebicom od rođenja do 3 godine, pa idem čitkarat i educirat se 

lilianaa
    26. Listopad 2015. 18:41

Hvala svima na cestitkama i podrsci, praksiramo se svaki dan, danas nam je isao polozaj na ramenu, nema odustajanja 

plavojka
    28. Listopad 2015. 08:32

Lidija cestitam!! I ne brini, ti si  svojoj struci najbolja mama na svijetu, i znas sto i kako s njom treba! Ucenje je neprocjenjivo blago, pa tako je i neprocjenjivo ovo iskustvo ucenja kako hendlati svoje djetesce! I nema osobe koja to moze bolje od tebe!
    I vidis da daje super rezultate, polozaj na ramenu vas je krenuo! Drzi se!!

plavojka
    28. Listopad 2015. 09:05

Sova i Zara sretnoooo!!!
    Drzim vam fige i mislim na vas! 
    Uzivajte jos u ovim zadnjim danima dok je trbuscic s vama, mazite ga i vec ce se vase struce odlucit doci i biti mazene u vanjskom svijetu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI