Lidija cestitam od drago mi je da je poris prosao dobro. Sto se tice ovog ostalog slazem se s ostalim curama- ti si sve sto tvojoj maloj ljubavi treba i nitko ne bi bio bolji od tebe tako da samo hrabro!! Vecinom smo sve prvorotke, tj Sova i ja to tek trebamo postati i nekako je normalno da ne znamo puno toga. Mozda se i ja budem osijecala kao i ti, i sigurno cu to podijeliti s vama jer kad vidim koliko sve imate razumijevanja.
Kod mene nista novog, ne boli, ne zateze, moj frajeru se nikud ne zuri
Oprostite curke na gram.greskama, drzim masku na kosi i tipkam po mobu, sredjujem se za svog misica u slucaju da danas odluci izaci hehe
čestitke svim ženicama koje su dobile svoje smotuljke ovih dana :D
koliko vas je jos ostalo?

Jutro
Koliko znam, ostale smo nas 2 još- Zara i ja. Kod mene ništa novoga.
Tako je, jos smo nas dvije. Sova ni kod mene nista novog, najbolje da se skroz opustimo pa kad krene krene, nema nam druge. I da se naspavamo koliko god mozemo, i fino papamo
Tako je, jos smo nas dvije. Sova ni kod mene nista novog, najbolje da se skroz opustimo pa kad krene krene, nema nam druge. I da se naspavamo koliko god mozemo, i fino papamo
Slažem se. Što se više opterećujem i čekam to sam sve nervoznija, a bezveze... Imaš ti pravo, ode ja nakon ručka lagano u horizontalu Naručila sam si neku knjigu "Velika knjiga razvojnih aktivnosti" - kao kako se igrati s bebicom od rođenja do 3 godine, pa idem čitkarat i educirat se
Hvala svima na cestitkama i podrsci, praksiramo se svaki dan, danas nam je isao polozaj na ramenu, nema odustajanja
Lidija cestitam!! I ne brini, ti si svojoj struci najbolja mama na svijetu, i znas sto i kako s njom treba! Ucenje je neprocjenjivo blago, pa tako je i neprocjenjivo ovo iskustvo ucenja kako hendlati svoje djetesce! I nema osobe koja to moze bolje od tebe!
I vidis da daje super rezultate, polozaj na ramenu vas je krenuo! Drzi se!!

Sova i Zara sretnoooo!!!
Drzim vam fige i mislim na vas!
Uzivajte jos u ovim zadnjim danima dok je trbuscic s vama, mazite ga i vec ce se vase struce odlucit doci i biti mazene u vanjskom svijetu!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji