Chicco ulosci obavezno! Odlicni su tako veliki!
A gace, ja sam nosila te jednokratne, cak i prva dva tri dana doma.. Meni su se najboljima pokazale one iz lekarne koje su bas mrezaste..
Vir ulosci su mi bili uzas posle doma, jako me je za ranu iritirala ta mrezica i za konce.. Koristila sam neke pamucne koje mi je sestra kupila u bio&bio, a sad koristim librese nature (oni neki bijeli)!
I daaa, u Petrovoj je sve lijepo novo!
Vidis, ja sam naletila samo na mislim broj 42-44 :D nisu imali ni jednu drugu velicinu. I te su bas vece, komotne. I uzmi koju spavacicu viska, meni je bilo jako vruce tamo, mijenjala sam spavacicu svaki dan i tuskala se dvaput dnevno :)
Došla sam vidjet je li se što pokrenulo kod vas curke..al još ste izgleda kinder suprajzz :)
Branchi ti si onda mršavica :) te gaćice iz dm-a sam i ja imala..i oni imaju samo tu veličinu koju si napisala,tako mi prodavačica rekla..al meni su bile male (imala sam 70kg negdje ,a i viska sam skoro 180) pa kad mi je još 4 uloška stavila u njih stalno su me urezivale i padale mi..odmah sam od muža naručila one iz ljekarne i te su bile spas
Ja rodilaaaaaa!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!! Napokon!!!!! Miš moj mali dosao danas u 9:55h. Jucer otisao vodenjak u 7. Bogme smo se patili. Došli u 8 u bolnicu i do 10 ujutro povuci potegni. Ali sada sam ko zvrk Jejejejejeejejejejejejej!!
Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji