Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    09. Studeni 2015. 17:50

Daaa, moze bit bilo kakva potvrda! Cak su, dok sam ja bila tamo, pustili i jednig bez potvrde, namolio ih je :)

Odijela ima mislim u Hospitaliji, mi smo muzev dobili na tecaju!

Inace, mom muzu je bilo za krepat vruce u tom odielu tak da a je imao onak na pol raskopcanog :)
    I otvarali smo stalno prozor u boxu, nitko se nije ljutio  na to

Sova5
    09. Studeni 2015. 18:10

E super!! Hvala puno curke. Onda cu reci dragom da se slabo obuće, jer mu je ionako uvijek vruće  Danas sam bila prvi put tamo u Petrovoj. Pa nisam znala da su tamo tak fensi uredili. Bas mi jako lijepo izgleda 

• Mery0303
    09. Studeni 2015. 19:17

I plz javi jesi uspjela kupiti odjelo i za koliko. 

• Mery0303
    09. Studeni 2015. 19:23

Curke jeste imale za bolnicu i jednokratne gace? Ja imam 4 kom padobranki (bas su onak velike) pa me neće stezati.. al si razmišljam možda da ipak uzmem još i jednokratne.. Jeste uzimale one iz dm-a ili ljekarne?  Hvala

Branchi
    09. Studeni 2015. 19:51

Ja sam isto imala vece gace i te jednokratne iz dm-a. Cak sam nosila jednokratne i preko njih ove moje da cvrsce drze ulozak :)
    I preporucam one velike chicco uloske, a nakon 10 dana vir :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.