Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    06. Studeni 2015. 20:37

Tak je i meni bilo, zadnjih 5 tjedana otvorena 1 prst i nigdje se nije dalje pomaklo.. Jesu ti rekli sta do kad dozvoljavaju prenosenje?

Ja sam dobro, konacno su savovi zarasli i vise ne bole (btw probaj nabavit bivacy sprej, mene je nakon 5 dana spasio, ima ga u ljekarni u gundulicevoj)!
    Snalazimo se, bebicaje dobra i zadovoljna, imamo malih uobicajenih boljki, al nekak hendlamo! I lijepo napreduje :)

• Mery0303
    06. Studeni 2015. 22:40

Sova mene ceka da ne ostanem sama ovdje 
    Drz se, bude to uskoro. . ;-) 
    Plavojka drago mi je da ste dobro i da uživate. . Nisam bas u toku, kad si rodila?  Koliko ti je trebalo da zaraste?

plavojka
    07. Studeni 2015. 04:28

Rodila sam 22.10., i trebalo mi je nekih 11, 12 dana da prestane boliti! Meni je vec u bolnici bilo super, mogla sam lagano sjediti, i kna kad sam dosla doma, negdje 6,7 dan me pocelo jako boljeti jer je to valjda pocelo zarastati i stezati.. 8 dan mi je frendica otkrika bivacyn, spricala a njim par dana, konci odnah otisli, spasio me.. Zao mi je da nisam znala za njega i koristila ga od prvog dana

Sova5
    07. Studeni 2015. 11:10

Hvala za prijedlog za sprej. Obavezno ću si ga kupit, jer čisto sumnjam da sam jedna od sretnica koju neće trebati rezati  Drago mi je da vam je lijepo i da se polako snalazite. Više si to ne mogu ni predočiti kako će biti kada tu bude mala beba sa mnom 
    Rekao mi je doktor da će dozvolit da prenesem do 41+5 (to je onda idući petak, petak 13. ). Zaista se nadam da će to samo i ranije. A ak ne, a ko ga šljivi, idemo kako nam oni kažu i to je to. 

Mery, ti i ja ćemo na kraju skupa, vidjet ćeš  Taman zadnje dvije ostale, u isto vrijeme to obavimo i proslavimo zatvaranje teme "Jesenske bebe :) 2015."

Pusa curke 

Fluffy2
    07. Studeni 2015. 11:36

Samo da vam kazem za sprej, ja sam koristila neki vioflex tako nesto, narancasta boca. Stvarno me spasio, nekoliko dana mi je muz sprejao jer ne mozes si sam tocno pogodit :)
    I kad su se lijepo posusili punti taman je spreja nestalo. Onda samo cista voda nekoliko puta dnevno i posusiti fenom. Spasila sam se! Meni su otpali za nekih 13 dana. 
    Dosla sam samo cirnit jesu sova i mary rodile :)
    Sretno cure :*

Fluffy

• Mery0303
    07. Studeni 2015. 13:23

Curke hvala na savjetima za sprej. Cula sam da je i fiziološka jako dobra za ispiranje dole..
    Meni od jucer dosta pritisak dole.. bila na pregledu. Otvorena 1cm.. a vidim da je i cep polako poceo odlaziti.. sad moze za dva dana a mogu čekati ko sova.. taman sam oprala zadnju rundu vesa za bebu 

plavojka
    07. Studeni 2015. 13:50

E taj vioflex je grcka zamjena za bivacyn jer njega vise nema skoro nigdje! I stvarno je spas cure, vjerujte ;)

Sova, drzim fige da krene prirodno!! 
    Mary, mogli bi skoro, ha? ;)

plavojka
    07. Studeni 2015. 13:50

E taj vioflex je grcka zamjena za bivacyn jer njega vise nema skoro nigdje! I stvarno je spas cure, vjerujte ;)

Sova, drzim fige da krene prirodno!! 
    Mary, mogli bi skoro, ha? ;)

Ashley
    07. Studeni 2015. 14:59

ajmo, žene...navijam za vas  

Danas je tako lijepi dan...sutra je mjesec dana kako sam rodila

• Mery0303
    07. Studeni 2015. 16:23

Heh, vidjet ćemo..  
    Zanima me,  ako beba sisa, ne treba podrignuti svaki puta dok se napapa? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.