Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    03. Studeni 2015. 15:09

Znaci, naručio te za 3 dana. To je očito samo u Vinogradskoj neka moda da zena prođe 40 tjedan trudnoce i da ju naruče za tjedan dana, kao mene opet! Ja sam toliko luda radi toga da to ne mogu opisati!!! A kako je zaključio da ces prenijeti? 

Ajde, drži se 

Zara, cekam tvoje iskustvo! Nadam se da se lijepo mazite 

Sova5
    03. Studeni 2015. 15:09

Znaci, naručio te za 3 dana. To je očito samo u Vinogradskoj neka moda da zena prođe 40 tjedan trudnoce i da ju naruče za tjedan dana, kao mene opet! Ja sam toliko luda radi toga da to ne mogu opisati!!! A kako je zaključio da ces prenijeti? 

Ajde, drži se 

Zara, cekam tvoje iskustvo! Nadam se da se lijepo mazite 

• Mery0303
    03. Studeni 2015. 16:52

Tjedan dana? ?? Omg :-( čitala sam po forumima da ako zena prenese da je naručuju barem za tri dana a neke i svaki dan.. mogu misliti kak ti je.. 
    Pital me koliki mi je bio ciklus ( 30-35 dana) i sestra mi je nesto izmjerila trbuh.  Nakon toga mi je rekao da cu vjerojatno prenijeti.. i nisam ni malo otvorena.. 
    A narucio me valjda na utzv jer nisam bila od 7.8.. jedino je prije mjesec i pol pogledala na brzinu dal bebi srce dobro kuca...

plavojka
    03. Studeni 2015. 17:07

Sova ja s u Petrovoj nako 40+4 isla svaki dan na ctg.. Mozda je i to ipak too much!
    Kad ides opet na pregled?

kneginja
    03. Studeni 2015. 18:54

plavojka

Sova ja s u Petrovoj nako 40+4 isla svaki dan na ctg.. Mozda je i to ipak too much!
    Kad ides opet na pregled?

kad se prenese mora se svaki dan na ctg...svaki odgovoran dr ce to radit....trazite ako vas ne dozivljavaju ..budite glasne...jer brige nekog za nas...kod nas zadnjih 10 dana svaki dan...uzasno su oprezni i obazrivi....bar ctg nije ni opasan ni invazivan ni tezak pregled...a toliko toga moze pomoc

Sova5
    03. Studeni 2015. 20:10

Ja bila u ponedjeljak (40+1) i naručio me za tek iduci ponedjeljak (41+1). Između nista. Ma ici cu ja sama na svoju ruku. Radije bi ja da moram svaki dan nego ovo. Pa u jednom danu se moze nesto, ne daj Boze, dogoditi, a kamoli za tjedan dana. Kad sam pitala doktora zasto sam tako kasno naručena rekao je da zato sto se racuna da je prenesena trudnoća tek nakon 41. tjedna. A onda je to očito samo tamo. Ma bas sam bijesna! A nisam znala kak da mu ja sad kazem da bi ja ipak dosla i ranije. Ja cu se Napravit blesava i samo se pojavit tamo. Izbacit me ne mogu  Valjda...

plavojka
    03. Studeni 2015. 20:48

Bas te briga, samo ti odi!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI