Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    07. Studeni 2015. 17:00

Sretno vas dvije zadnje :) 
    Vi cekate da glasate sutra pa da idete rodit ;)

Ja malog vecinom dizem da podrigne, ali ako bas tvrdo zaspe, onda ne. U principu on i sam da do znanja da ga treba dic jer lamata rucicama - tako da tijekom podoja ga sigurno dignem bar jednom (desi se da ni jednom, naravno, ako krace sisa i utone brzo)

plavojka
    07. Studeni 2015. 19:40

Prati ovo "Eh" i tocno ces znat kad treba podrignut :)
    http://youtu.be/ValdMXD5wQI

Ja ga ne dizem uvijek, ali obavezno kad cujem eh!

• Mery0303
    07. Studeni 2015. 20:56

A bubice slatke male  jos cu deset puta pogledati video al dok krene praksa 

Hvala vam cure 

Sanjarica
    07. Studeni 2015. 20:58

Zara cestitke!!!  

Sova i Mery jos malooooo.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    08. Studeni 2015. 04:41

Mary, ja sam ga znala gledat u pocetku kad moj place pa da usporedim :))))

plavojka
    08. Studeni 2015. 16:42

Ja sam do kraja bila full aktivna, dan pred indukciju bila i na vjezbanju i na frizuri :)

Zato mi je sad koma lezat :)

Fluffy2
    08. Studeni 2015. 19:04

Ja sam isto zadnji dan bila u sopingu ali naravno pred kraj sam imala osjetno manje snage nego inace. I sada se bas brzo umaram ali to je normalno sve, treba izdrzat pa cemo se vratit na staro :)
    Sto se podrigivanja tice radim isto kao i Branchi.

Fluffy

Sova5
    09. Studeni 2015. 17:19

Mery, ja sam ti ko slonica! Sva se uspušem dok nesto radim. Da samo kazem da dok se šminkam, moram uzeti pauzu pa sjednem na kadu i odmorim  Jako mi je teško sada. No jos uvijek picim sama autom. Nije mi problem vozit.

Plavojka, ti si rodila u Petrovoj, jel tak? E sta muž sve treba tamo da prisustvuje porodu? Jel moze imati potvrdu s tečaja, ali da nije iz Petrove?

Pusek svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.