Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    03. Studeni 2015. 15:09

Znaci, naručio te za 3 dana. To je očito samo u Vinogradskoj neka moda da zena prođe 40 tjedan trudnoce i da ju naruče za tjedan dana, kao mene opet! Ja sam toliko luda radi toga da to ne mogu opisati!!! A kako je zaključio da ces prenijeti? 

Ajde, drži se 

Zara, cekam tvoje iskustvo! Nadam se da se lijepo mazite 

Sova5
    03. Studeni 2015. 15:09

Znaci, naručio te za 3 dana. To je očito samo u Vinogradskoj neka moda da zena prođe 40 tjedan trudnoce i da ju naruče za tjedan dana, kao mene opet! Ja sam toliko luda radi toga da to ne mogu opisati!!! A kako je zaključio da ces prenijeti? 

Ajde, drži se 

Zara, cekam tvoje iskustvo! Nadam se da se lijepo mazite 

• Mery0303
    03. Studeni 2015. 16:52

Tjedan dana? ?? Omg :-( čitala sam po forumima da ako zena prenese da je naručuju barem za tri dana a neke i svaki dan.. mogu misliti kak ti je.. 
    Pital me koliki mi je bio ciklus ( 30-35 dana) i sestra mi je nesto izmjerila trbuh.  Nakon toga mi je rekao da cu vjerojatno prenijeti.. i nisam ni malo otvorena.. 
    A narucio me valjda na utzv jer nisam bila od 7.8.. jedino je prije mjesec i pol pogledala na brzinu dal bebi srce dobro kuca...

plavojka
    03. Studeni 2015. 17:07

Sova ja s u Petrovoj nako 40+4 isla svaki dan na ctg.. Mozda je i to ipak too much!
    Kad ides opet na pregled?

Sova5
    03. Studeni 2015. 20:10

Ja bila u ponedjeljak (40+1) i naručio me za tek iduci ponedjeljak (41+1). Između nista. Ma ici cu ja sama na svoju ruku. Radije bi ja da moram svaki dan nego ovo. Pa u jednom danu se moze nesto, ne daj Boze, dogoditi, a kamoli za tjedan dana. Kad sam pitala doktora zasto sam tako kasno naručena rekao je da zato sto se racuna da je prenesena trudnoća tek nakon 41. tjedna. A onda je to očito samo tamo. Ma bas sam bijesna! A nisam znala kak da mu ja sad kazem da bi ja ipak dosla i ranije. Ja cu se Napravit blesava i samo se pojavit tamo. Izbacit me ne mogu  Valjda...

plavojka
    03. Studeni 2015. 20:48

Bas te briga, samo ti odi!!

Fluffy2
    03. Studeni 2015. 23:45

Zara cestitam, predivno ime ste mu dali :)

Ja sam prenjela i nisam nijednom na ctg isla samo na plodnu vodu..
    I kad sam zavrsila u rodiliste bila sam spojena na ctg nekih sat vremena i onda sam im rekla da me otkopcaju da ne mogu lezat. I jesu :)

Sova i Mary sretno! 
    Iza mene je mjesec nespavanja a kao da sam jucer rodila, bas proleti vrijeme :)
    Puse!!!

Fluffy

Branchi
    04. Studeni 2015. 09:24

Mene su u petrovoj svaka 3 dana nakon 40 tjedna...trebala sam onda i na uzv, ali sam rodila dan prije :)
    Bolje ih pitaj da ides kao i na pregled plodne vode - meni je bila mlijecna i onda za 3 dana nisu gledali, nego samo ctg i tu vecer na porodu mj je bio mekonij - nista strasno ne brini, ali bolje da gledaju, trazi ih to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.