Pratim vas cure redovito i gledam kada ćete se prebaciti na temu mame...
Samo hrabro i biti će to.
Sova5, tako sam i sama, čistila, spremala, farbala (renovirala stan doslovno nisam prestajala nego dan prije carskog reza). I znaš što, možda bi bilo bolje da sam usporila, jer sam bila jako iscrpljena i to se kasnije prebacilo na oporavak koji je trajao nešto duže. Pamet u glavu, lakše sada ovih zadnjih par dana, radi sebe i oporavka nakon poroda.
Ashley, imas pravo. Sad cu ja laganini, jer ce mi vjerojatno nedostajati ovi dani kada sam mogla odmarati
Ja danas bila u TA. Prst otvorena i mliječna plodna voda. Nisu me slali ni na CTG ni na UZV. I onak samo mi na vratima gurnuli papire da se vidimo za tjedan dana. Bila sam van sebe. Tek kad sam polako koračala doma skuzila sam kako su me otpilili. Onda sam bila uzasno jadna jer tu sam vidjela da ste svi pred kraj išli često na preglede i pogotovo na taj CTG. Nazvala sam svog doktora i bio je zbunjen i nije mogao vjerovati da mi nije radila CTG na mliječnu plodnu vodu i da me narucila tek za tjedan dana, pa je rekao da dođem kod njega. Sad sam puna povjerenja prema njima da me porode... Iskreno, nemam pojma sta se to tamo dogodilo danas Bila sam tak jadna kad sam dosla doma...
Ashley znas da sam usporila nakon tvog posta, nekako si mislim da nema smisla ubrzavati kad ce bejbi ionako doci kad on hoce. Iscitala sam cijelu novu temu, tako da vas sve pratim stalno.
Sova nemoj se bedirati, dobro da si nazvala svog doktora i sve mu rekla. Ja uvijek idem kod svog privatnog na ctg i to mi ne naplacuje, nego samo kad mi napravi uzv. Kod nas u zadarskoj bolnici me sigurno ne bi bas stavljali na ctg i imam osjecaj da bi i mene tako otpilili, a termini su nam sad i oni ne znaju sto se sve nama vrti po glavi, samo smo im broj tako da odi do svog dr obavezno i javi se. Meni je sutra u 11 pregled pa se javim kasnije, nista posebno novog osim sto me tu i tamo probode malo. Sinoc mi ne bila najteza noc do sad jer sam se stalno dizala na wc i nikako se namistiti pa smo i muz i ja bili polubudni, ali vise manje sve je ok.
Drzi mi se!!!
Sova, zao mi je sto su te otpilili, stvarno nisu ok :((
Ali super da imas svog doktora!
Drzi se, nemoj se uzrujavati oko toga!!
sova, zara, drzite se jos malo! Kako smo sve zene iste, i meni je krpa stalno bila u ruci tik do poroda, onda me iznenadilo i ostala mi neispeglana masina robe, sta da kazem, kraj svijeta! Haha... Ja sam isto bila jako aktivna u trudnoci, renovirali smo stan, doslovno sam zivila u emmezete, lesnine, bauhausa, vozila do zadnjeg trena. Na dan kad sam zavrsila u bolnici propjesacila sam par km. A sad? Ne znam di sam od umora i iscrpljenosti...slatke brige 😊
Kako ste cure zara i sova?! Jos ste 2u1?
Mislim na vas i samo sam svratila da vidim ima li sta novoga kod vas... Drzite se...jos malo i eto vasih strucica s vama...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Curke, hvala vam na podršci
Moj pregled prošao ok. Sve kao i ranije. Nemamo pomaka... Ali rekla sam da bi bilo fora da se rodi na Halloween. Uvijek ćemo imati maskirani rođendan
Zara, sve ok kod tebe? Tebi je baš danas termin, je li tako?
Pusa svima
Pozdrav. Da se i ja uključim u iščekivanje.. jest da imam još dva tjedna al me hvata panika kako cu, sta cu.. Vidim da se i vi sve tako osjećate pa je očito to normalno koliko još imate do kraja? U kojem tjednu ste isle prvi puta na ctg?
Sortiraj odgovore
Najstariji