Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    25. Listopad 2015. 17:25

čestitke svim ženicama koje su dobile svoje smotuljke ovih dana :D

koliko vas je jos ostalo?

Sova5
    26. Listopad 2015. 09:07

Jutro 

Koliko znam, ostale smo nas 2 još- Zara i ja. Kod mene ništa novoga. 

Zara6
    26. Listopad 2015. 10:45

Tako je, jos smo nas dvije. Sova ni kod mene nista novog, najbolje da se skroz opustimo pa kad krene krene, nema nam druge. I da se naspavamo koliko god mozemo, i fino papamo 

lilianaa
    26. Listopad 2015. 18:41

Hvala svima na cestitkama i podrsci, praksiramo se svaki dan, danas nam je isao polozaj na ramenu, nema odustajanja 

plavojka
    28. Listopad 2015. 08:32

Lidija cestitam!! I ne brini, ti si  svojoj struci najbolja mama na svijetu, i znas sto i kako s njom treba! Ucenje je neprocjenjivo blago, pa tako je i neprocjenjivo ovo iskustvo ucenja kako hendlati svoje djetesce! I nema osobe koja to moze bolje od tebe!
    I vidis da daje super rezultate, polozaj na ramenu vas je krenuo! Drzi se!!

plavojka
    28. Listopad 2015. 09:05

Sova i Zara sretnoooo!!!
    Drzim vam fige i mislim na vas! 
    Uzivajte jos u ovim zadnjim danima dok je trbuscic s vama, mazite ga i vec ce se vase struce odlucit doci i biti mazene u vanjskom svijetu!

Sova5
    28. Listopad 2015. 12:23

Plavojka, hvala što misliš na nas 

Branchi, fora je knjigica. Sviđa mi se 

Zara, gdje si mi? Kako si?

Meni kukovi otpadaju. Doslovno se jedva pokrećem. Moram se pridržavati za pokućstvo dok hodam. Oslobodi Bože kako izgledam  No unatoč tomu, ja sam po milijunti put napravila generalku u stanu. I bogme odustajem, neću ga više spremati. Baš me briga!! Trebate vidjeti kako izgleda borba mene, usisavača i namještaja- kao neka disciplina u vojsci  

Puse svima koji još navrate na temu 

Zara6
    28. Listopad 2015. 13:38

Plavojka posjeti nas kad stignes, znas ti kako je iscekivati i sve moguce simptome ispitivati 

Sova i mene kukovi bole pogotovo nakon ciscenja i kuhanja, nekad pretjeram i zanesem se ful pa posli jaucem. Ni meni se vise bas neda ribati kuca, muz je preuzeo dosta poslova, ja onako nesto laganini obavim i puno setamo, sad mi je donio pilates loptu pa cu se malo razgibati, a kasnije idemo na djecji rodjendan. Samo sto me hvataju mucinine i to jake, jucer mi je doslo lose na ctg-u da mi je med.sestra odmah nosila jesti, muz otrcao do ducana po cokoladu, valjda mi  naglo padne razina secera pa moram uvijek imati nesto uz sebe..ali ne mogu ti opisati koliko mi lose bude uff! U petak imamo sljedeci pregled + ctg, koliko cesto ti ides na ctg? Mene moj gin cesto zove dodjem, a hvala Bogu uvijek je sve ok, neka i dalje bude tako. 

Od ostalih simptoma-nista, ne boli osim malo pritisak dolje sto je normalno, i rekla sam sama sebi da se necu uopce misliti kad ce poceti jer kad nasi frajeri pozele vani- osjetiti cemo 

Ljubimo vas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.