Jutro:)
Naravno da se ne vidi.. meni se vidjela jaka žumanjčana vrećica i plod :) i tad mi je to bilo dovoljno saznanje... sad sam već na iglama jer je od prvog pregleda prošlo više od mjesec dana..
Kad će taj petak da te opet vidim,vidim jaaaaa ououou :D
Jutro curke.
Kako ste?...
Mene vec evo treci dan nesto pecka unutar trbuha ...malo ispod rebra pa dole,pa u sredini...ne stalno i ne jako ali dovoljno da mi neda mira...
Dogada li se kome jos to?
Danas moram ginekologu po doznake pa cu ga odmah pitati...
Jutro mama3x... mene je tako peckalo i bolilo sve.. sad sve manje i manje.. al isto sam se brinula :// valjda je to sve normalno!
Ja sam danas ok, od 6 sam na nogama.. već psa prošetala okolo naokolo, doručkovala, popila kavu i već litru i pol čaja.. sad prelazim na vodu :D ovoliko me tekućine tijelo ne pita ni kad je +35 :D
p.s. mene nije peckalo baš tako visoko, više dole oko jajnika..malo lijevi, malo desni.. i sve mi bilo kao utrnuto nekad..
Jutro klokanice :D
Mene od prvog dana ensto pecka...bolecka...trza..zateže...ma ono...ludnice :) ali isto nize dolje...oko jajnika..maternica.
Što dani više odmiču..laaaagano se smiruje to sve...juče sam skuzila da me ni dojke više ne bole tako jako kao prije..ali jos ih osjećam podosta.
Meni počele mučnine...a maltene sam 9 tjedan...doduse samo ujutro...a i malo sam iziritirana kašljanjem nakon prehlade pa i to daje svoj prilog mučninama
Mene je pregled nekako dosta smirio...vjerovatno cu se opet unervozit pred iduci pregled..ali za sada sam super..i bolje spavam i mirnija sam...samo jos zelim da nam zatopli...da mozemo ici u setnje...da mogu bas skroz mozak pustit na pašu :D
sada bas guglam da je to normalno ...da se sve rasteze...
no svejedno pitam ja jos doktora...
tako me uvjek nesto peckalo u drugoj trudnoci ali samo pod rebrima...a sada me svugdje pecka...
bogme si dobra s tekucinom...ja popila dva guca kave (velika sam kavopija a sad mi vise ne odg.) i casu vode...i zbrljavila dorucak...
ne pere me vise toliko mucnina dal je to od tih vitamina ili kaj nezz...
muz mi se smije da su mi cike ko lubenice...ufff...
taman sam si nedavno kompletno promjenila donji ves i sad opet moram po vece grudnjake jer mi iz ovih sve strsi van...grrr...
kod nas kisa ljeva ko iz kabla...vidim danas ce biti "divannn" dan...bljak...
e kneginja tako je i meni.. manje bole, još uvijek su na dobroj veličini
i ja sam inače kavopija, al kako prestala pušit onda mi nije gušt pa ju srknem skoro na eks.. i moram priznat da mi i cigara prifali jer sam pušila i više od kutije na dan nekad..al nekako se uspjevam kulirat..možda se zato i natačem toliko sa čajem i vodom... al da me zna uhvatit kriza to da.. šta je najgore ne gade mi se...
Mama 3x koje sad vitamine piješ?
E da cigare..ja bila pušač...a sad vec treci mjesec ne idem ni u kafić jer mi od mirisa duhana bude automatski loše! Dao Bog da tako i ostane..necu se bunit...kavu svakako nisam nikad extra pila...glavno da sam se cigara rijesila...nadam se samo da mi se vise nikad nece pojavit želja :D
joj blago ti se kneginja, mene vuku ko nikad.. i baš mi teško bude, zna me glava počet bolit kad kriza uhvati :D
pa mozda da ponekad i zapalis pola cigare...mozda manja steta od toga nego od trpljenja i glavobolja. Moja nevjesta je pusila nevjerovatnih kutiju i po u svakoj trudnoci i ima 5 zdrave djece. a nemas je sta vidit. meni je to grozno...ali mislim da bi im vise nastetila da je prstala pusti pa ludila. I vecina mojih frendica prestane..ali daju si odusak..jednom dnevno..pola cigare uz kavu..pa im odmah manja zelja. Ja sam za to da se ne trpi..to stvara stres...ali niti da se pretjeruje..to nikako
a znam da.. ma tako mi je zadnjih par tjedana.. malo nešto iza pregleda sam čak i znala zapalit koju, al isto to šta kažeš- ful me pere grižnja savjesti.. moje sve frendice su pušile u trudnoći, jedna čak nije baš ni smanjivala i sve na kraju super ispalo.. al nije to neko mjerilo..
nekako se uspijem skulirat :)
Sortiraj odgovore
Najstariji