Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    23. Veljača 2015. 18:43

Evo mene nikad sretnije... bila na pregledu, bebac je velik 2,6 cm..  sve ok... hihi...sad sam konacno malo mirnija... puse svima... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pupa5
    23. Veljača 2015. 19:43

Joj ja otkad sam vidjela glavicu, rukice i nožice sam se skroz smirila. I još je bebica micala rukicama i nogicama i bas se jako mrdala  sunce nase :)
    Sve ce bit ok cure. Manje vise smo sve prosle kriticnu fazu, samo pozitivno!

Ljubav2
    23. Veljača 2015. 21:00

Hvala cure na potpori :)

al znate kako je.. valjda ni ne kužimo da već sad imamo taj majčinski strah.. samo da bude sve ok i onda sam na miru :)

sanjarica, baš mi je drago.. sad se bez straha i grča možeš opustit i uživat

lollipop
    23. Veljača 2015. 21:21

hellou curke...blago vama ako ste vidjele rukice i nogice na UTZ...ja sam vidjela samo grahić 

Ljubav2
    23. Veljača 2015. 21:26

hehe.. i ti ćeš ubrzo :D

lollipop
    23. Veljača 2015. 23:22

ma ova moja ima prestrašan UTZ...ne znam kako ona išta vidi...
    jedva čekam da se vidi baš bebili 

Ljubav2
    23. Veljača 2015. 23:30

Ma vidi ona, vidi :D Sjećam se svog prvog pregleda u 7.tjednu, ona mi objašnjava šta je šta i kad sam izašla iz ordinacije pojma nisam imala šta je uopće na slici :D

Sad na drugom će bit nešto lakše skužit

Pupa5
    24. Veljača 2015. 07:13

Meni se na prvom sa 6+4 nije ništa vidjelo, samo grahic ali i to sam trebala jako napeti oci da vidim da uopce nesto ima. Ali zato sa 9+4 se vec vidjela prava bebica, base se lijepo okrenula za slikanje :)
    I mrdala se, to mi je bilo nesto najljepse 

kosee
    24. Veljača 2015. 08:25

Mislim da sam pomiješala Anci s jednom drugom Anom koju imam među prijateljima, a koja isto treba roditi u jesen (i čeka blizance), ne znam piše li tu s nama na temi na kraju ili ne. Zbunjuje me ova Klokanica jer na forumu svima piše nick, a u profilima ime i prezime, kako onda povezati jedno i drugo  

Ah, već sam primijetila da me trudnoća malo zaglupila i da stvari koje inače povezujem bez problema, sad buljim u njih ko tele u šarena vrata i ne kužim

Mene danas peru hormoni nervozna sam, najradije bih da mi se svi maknu s puta, a na poslu sam i naravno da to ne ide tako..

Ali ste me razveselile pričama o bebama koje imaju rukice i nogice i mrdaju, nadam se da će i naša tako na idućem pregledu, još 2 tjedna do tada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.