Između ostalog višak b vitamina se izlučuje mokracom tako da na straha od predoziranja a beba sebi ionako uzima sta joj treba i koliko joj treba.opasnost su vitamini koji su topivi u ulju tj koji se taloze u organizmu.s njima treba biti oprezan i nesmije se pretjerivati. Po europskim smjernicama nasi dodaci prehrani nemaju visoke doze vitamina kao sto je npr. kod amerikanaca jer je potpuno drukčija politika uzimanja dodataka prehrani.kod amerikanaca mozete vidjeti i 3×veću dozu nego kod nas.
Nisam znala da imamo blizančiće u grupi juuuuupi
Evo ja danas ok...i meni se blizi 12tt pa očito simptomi popustaju...
Joooj ja isto jedva čekam saznati spol nekako mislim da je curica

pnda smo polupali lončiće sa mg i mikrogramima...hahahha :D
Ja sam danas opet vadila krv..potvrdjeno da mi je krvna slika super ali i da je šećer opet 5,5 i sad me dr je...sa tom dijetom..a uzasno mi ide na zivce jer da sam kojim slucajem trudna ima 4 godine,rekla bi mi da su nalazi šećera izvrsni..jer su se od tada kriteriji uzasno povisili...ma ono...bljak...

Evo mene nikad sretnije... bila na pregledu, bebac je velik 2,6 cm.. sve ok... hihi...sad sam konacno malo mirnija... puse svima...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Joj ja otkad sam vidjela glavicu, rukice i nožice sam se skroz smirila. I još je bebica micala rukicama i nogicama i bas se jako mrdala sunce nase :)
Sve ce bit ok cure. Manje vise smo sve prosle kriticnu fazu, samo pozitivno!

Hvala cure na potpori :)
al znate kako je.. valjda ni ne kužimo da već sad imamo taj majčinski strah.. samo da bude sve ok i onda sam na miru :)
sanjarica, baš mi je drago.. sad se bez straha i grča možeš opustit i uživat
hellou curke...blago vama ako ste vidjele rukice i nogice na UTZ...ja sam vidjela samo grahić

ma ova moja ima prestrašan UTZ...ne znam kako ona išta vidi...
jedva čekam da se vidi baš bebili

Ma vidi ona, vidi :D Sjećam se svog prvog pregleda u 7.tjednu, ona mi objašnjava šta je šta i kad sam izašla iz ordinacije pojma nisam imala šta je uopće na slici :D
Sad na drugom će bit nešto lakše skužit
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji