Evo mene nikad sretnije... bila na pregledu, bebac je velik 2,6 cm.. sve ok... hihi...sad sam konacno malo mirnija... puse svima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Joj ja otkad sam vidjela glavicu, rukice i nožice sam se skroz smirila. I još je bebica micala rukicama i nogicama i bas se jako mrdala sunce nase :)
Sve ce bit ok cure. Manje vise smo sve prosle kriticnu fazu, samo pozitivno!
Hvala cure na potpori :)
al znate kako je.. valjda ni ne kužimo da već sad imamo taj majčinski strah.. samo da bude sve ok i onda sam na miru :)
sanjarica, baš mi je drago.. sad se bez straha i grča možeš opustit i uživat
hellou curke...blago vama ako ste vidjele rukice i nogice na UTZ...ja sam vidjela samo grahić
ma ova moja ima prestrašan UTZ...ne znam kako ona išta vidi...
jedva čekam da se vidi baš bebili
Ma vidi ona, vidi :D Sjećam se svog prvog pregleda u 7.tjednu, ona mi objašnjava šta je šta i kad sam izašla iz ordinacije pojma nisam imala šta je uopće na slici :D
Sad na drugom će bit nešto lakše skužit
Meni se na prvom sa 6+4 nije ništa vidjelo, samo grahic ali i to sam trebala jako napeti oci da vidim da uopce nesto ima. Ali zato sa 9+4 se vec vidjela prava bebica, base se lijepo okrenula za slikanje :)
I mrdala se, to mi je bilo nesto najljepse
Mislim da sam pomiješala Anci s jednom drugom Anom koju imam među prijateljima, a koja isto treba roditi u jesen (i čeka blizance), ne znam piše li tu s nama na temi na kraju ili ne. Zbunjuje me ova Klokanica jer na forumu svima piše nick, a u profilima ime i prezime, kako onda povezati jedno i drugo
Ah, već sam primijetila da me trudnoća malo zaglupila i da stvari koje inače povezujem bez problema, sad buljim u njih ko tele u šarena vrata i ne kužim
Mene danas peru hormoni nervozna sam, najradije bih da mi se svi maknu s puta, a na poslu sam i naravno da to ne ide tako..
Ali ste me razveselile pričama o bebama koje imaju rukice i nogice i mrdaju, nadam se da će i naša tako na idućem pregledu, još 2 tjedna do tada
Sortiraj odgovore
Najstariji