Pozz cure!!!
Niste same evo i ja sam još tu. Samo što sam eto danas13. Dan u bolnici u kojoj je net katastrofa pa se ne mogu javiti. Vjerujte mi da vam je prekrasno doma sa obiteljima i najdražima ove zadnje dane pred porod jer u bolnici je stvarno grozno i sve to me psih. jako ubija ali ok to je za višlji cilj!
Eto oni već dva tjedna razmišljaju bi li carski ili ne bi i tako u tim njihovim razmišljanjima ja sam se već potpuno pogubila i samo se nadam da je kraj na vidiku i da ću napokon držati svoje malo zlato. Svejedno mi je već na koju rupu će izaći van.
Čestitam svim novim mamicama i čini mi se da su iskustva s poroda većinom pozitivna! Vama koje još čekate želim da do posljednjeg trena budete kod kuće jer tako je najljepše!
Pozzzz!!!

Joj drage moje Nadan se da ce proc sve u redu!!
Zavidim svima sta su vec rodile!!
Ja toliko neman povjerenja u sebe, strah me da tu bol necu moć podnit, da necu izdržat, stalno neke negativne misli...
😢
Aninica zasto si u bolnici vec toliko vremena? Sta god da je nadam se da ce uskoro doc kraj svemu i da ces brzo drzat svoju malu bebicu u narucju... Sretno!
Kiara nisi jedina koju uhvate crne misli, i meni se to zna desit ali onda sama sebe natjeram da mislim na nesto lijepo i da ne razmisljam negativno... Citala sam malo po netu i ispada da jako puno mama pogotovo pred porod uhvate takve misli... Ali bit ce sve super vidjet ces!
Jesu vama dali u bolnici da brojite 3 puta na dan bebine udarce u roku od sat vremena?!
Mene to malo opterecuje jer ispada kad ja krenem brojat mala se kao u inat smiri i onda me naravno uhvati panika... Jer kao trebala bi udarit u sat vremena bar 10 puta... A ona ko da namjerno nece pa nece... I onda nakon nekog vremena kad prestanem brojat ili pocnem nesto radit eto nje udara ko velika... prefriganica mala...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ma nisu mi rekli da brojim nego samo da pratim pokrete! Al mene bi to opterecivalo previse,jer osjetim bebicu nekad jako da lupa a nekad se meskolji a nekad ko da ju ne osjecam,al meni je bitno da ju ujutro tokom dana i navecer bar puta osjetim i dobro! Meni je jos posteljica sprijeda pa vj nekad osjetim vrlo blage udarce!!

Ma kazem ti i mene to bas opterecuje... Jos sam dobila taj papir pa to moram zapisivat i nosit sa sobom na preglede... Bezveze... I ja smatram da je bitno samo da je tokom dana osjetim tu i tamo a sad dal ce to bit 10 udaraca ili samo 2 mislim da nije toliko bitno...ali...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Neki kazu da treba biti 10 pokreta tijekom dana, neki kazu u sat vremena :)
Ja isto ko Cvarak - osjetim i kroz jutro i kroz dan i kroz vecer - koliko tocno ne znam i ne stopam da pratim u sat vremena. Dok god osjetim i ctg je uredan i reaktivan, ne zelim se zabrinjavati...
Aninica nadam se da ce doktori brzo odluciti sta ce pa da ces skoro doma sa svojom strucom :)
...meni isto krenu teske misli oko toga kak cu ja to izdrzat, sve mi je to nezamislivo. Kao i jurnjava u bolnicu kad krenu trudovi, valjda zato jer mi je prosao termin hehe. Al kak su svi, tako cemo i mi :)))

Pozdrav cure!
Moj deckic i ja sutra ujutro idemo kuci, i jedva cekamo.
Cinilo mi se tjedan dana puno, al brzo je proslo. Prvih par dana da ja stanem na noge, a drugi dio da se malac i ja ustosimo. Ali kako se blizi odlazak kuci sve sam uzbudjenija.
Dok gledam svog sina kako spava, na momente jos ne vjerujem da je to malo savrseno bice bilo u mom trbuhu. I kako je predivno dotaknuti ga, pomaziti, pomirisati .... iako moji bolovi nisu bili kao sto su i biti ce vasi, imala sam ih i trajat ce jos neko vrijeme, ali neka- za ovog malenog andjela sam u stanju istrpiti sve.
I znate sto? Moj bebac je najljepsi u rodilistu ;) takvi ce biti i vasi :)
I znate sto? Moj bebac je najljepsi u rodilistu ;) takvi ce biti i vasi :)
Ovo u potpunosti potpisujem.
Gledala sam druge bebe i mislila... "moja je najljepsa".
Taj osjecaj zaljubljenosti je neopisiv.

Jutro drage, one koje su jos tu ja jos cekam porod, termin mi 14.10., ali zbog onih trudova koje imam vec tjednima, nadala sam se samo da docekam 37.tt, a evo u srijedu sam i 38.tjedan trudnoce. Tesko mi pada ovo iscekivanje, a opet zelim neke stvari jos napravit prije poroda. Samo fali da jos i prijedem termin
Jutro curke!
Jesmo još uvijek sve na broju?
Lidija87, sada počni aktivno. Sad nije bed da to sve krene
Ja ću danas pokušati s masažom međice... Koliko sam skužila nisu se cure baš oduševile time i skoro sve odustale. Pokušat ću biti hrabra
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji