Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    18. Rujan 2015. 16:10

ma ne kazu da je stetno, nego da je bolje sto manje ''cackat'' dole jer smo pred kraj podloznije nekim upalicama itd.
    tak da uopce ne znam da li sam ista otvorena, nemam neki feeling, zna me tu i tam probost u pubicnoj kosti, ali to je bilo i kad nisam bila otvorena sigurno.
    sinoc su mi poceli neki kao bolovi u trbuhu, bas on sto ste opisale kao menstrualni bolovi, ali to je bilo samo tijekom noci.

a dobro, i to sto kaze, ako krenu trudovi, dodjem u bolnicu, sta sad :)

da, kazu da ako je beba mirna na ctg-u da se treba smijati :))))

kneginja
    18. Rujan 2015. 16:21

sanjarica da ja odo ili čpon ili utorak i ostajem u bolnici. reci ce mi sutra kad dodjem na ctg. ako ne ostanem i sutra ahhaha radi tlaka jer mi je sad svaki put kad dodjem iiti blizu bolnice povisen.

a sad kako ce to izgledat...najgora verzija...nsiam se nista otvorila...stavljaju gel..umirem od bolova ka i sve zene s gelom..i tako najmanje 24 sata..ako gel do tada ne pomogne ukljucuje se drip..ako drip ne pomogne ide se na carski

molim se Bogu da me postedi tog scenarija...bar jedan dio da preskočim...al ne znam..ja nekakko po filingu nekom koji iamm uopće nisam jos spremna za porod...ni beba..pa nekako mislim da ce to bit muke privelike.Al opet...šta god Bog da,..jedino mi je on sad utjeha :D

Sanjarica
    18. Rujan 2015. 16:52

Ma daj kneginja grozan scenarij si ti sebi zamislila...nakraju ce sve bit puuunnooo bolje... Vidit ces... 
    Nema ti druge nego navalit na muza, malo hodat gore-dole po stepenicana nekim pa tko zna...mozda potaknes sama otvaranje... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Kiara5
    18. Rujan 2015. 19:38

Ja isto spadam u zatvorene ko beton!! 
    Ja iman osjecaj da cu imat težak porod jer ja inace nisam niti malo gipka!!! Ali ono niti malo!! Ja nikad nisam u zivotu bas mogla dotaknuti prste na nogama... 😂😂😂😂 iako sam jako aktivna i imam ok kondiciju, al gipkost mi je ne 0 nego minus sto!! 

Cvarak evo da ti javim da mi je moj ginekolog reka da mi je guk profil uredan neovisno o tom jednom malo povišenom rezultatu, i da mi je beba taman za tjedne trudnoce i da to sta stavljaju malo ranije u bolnicu je cisto njihova procedura u tim slučajevima, da nema trunke mista brizi!! Jupiiiii!! 

Ja sam danas lipo isla na more plivat, zatvorit sezonu, jer zovu zahlađenje!! Bogu hvala!! 

Kneginja ajde mi pliz reci kad je tebi ono termin?? 
    Jer kad su meni rekli u st u bolnici da zbog šećera (nazovimo to gestacijski dijabetes-to minimalno odstupanje) moram u bolnici cekat termin, ja sam pitala jeli se ide na inducirani ili se čeka prirodni-oni su mi rekli da se čekaju prirodni trudovi!! 

Inace moja bivša kolegica ti je isla na inducirani i rodila je za dva sata i rekla da je njoj to bilo puno lakše od prirodnog!!!

Cvarak
    18. Rujan 2015. 19:44

Kiara hvala na info!!! Samo neznam kad nas ostavljaju u bolnici u kojem tjednu,ali samo znam da nece pustit da prodjemo 40tt !!! Al ak nema mjesta u bolnici mozda nas prije nece ostavljat nego samo rec da dodjemo u 40tt hheheh

Bublica123
    18. Rujan 2015. 22:25

Ja sam imala gest.dijab. i prenjela 8 dana i nitko nije dramio...samo je bitno da je uredan ctg i plodna voda...sretno svimaaaa...hrabre budite

Kiara5
    18. Rujan 2015. 22:28

Cvarak tako se i ja nadam!! 
    Pocela sam pit čaj od listova mAline 🙈🙈🙈 

Pikica hvala!! 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI