Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    19. Rujan 2015. 08:48

Bok svima, evo da se i ja malo javim - nisam se javljala jer sam mislila da cu se javiti sa vijestima o produ ali evo, danas sam sluzbeno prenijela 1 dan. U pon su me pustili iz bolnice jer nalaz nije napredovao, jucer sam bila na pregledu - opet isto. Narucilie za tjedan dana sto je po meni preveliki razmak ali ako me uhvati panika idem ja i ranije. Otvorena sam 3 prsta, plodna voda mlijecna, sve spremno za porod ali kak sam se otvorila ta tri bez ikakvoh trudova tak je i ostalo.... Jako sam vec nestrpljiva kao i svi oko mene... Drzite fige da me trudovi cope sto prije i da sve traje sto krace :)

Cvarak
    19. Rujan 2015. 10:22

Kiara jel mislis mozda 37tt jel meni je termin 12.10. ;)) a danas sam 36+5 ?!? 

Jel fin taj caj mogla bi si i ja kupit! I da masiranje medjice uopce nisam pokusavala ti?! Jer neznam ni kak bi a i nije mi to bas primamljivo!!!

Naanaa2
    19. Rujan 2015. 11:17

Pozdrav cure!

Ja sam napravila sve pretrage za anesteziju, sutra navečer idem u bolnicu i u ponedjeljak ujutro bi trebali na carski i stiže moj mali miš! 
    Svi me pitaju kako se osjećam, a ja ni sama ne znam. Istovremeno sam i smirena i uplašena, i uzbuđena, i u nekom kao grču za koji imam osjećaj da će potpuno nestati tek kada se probudim i kažu mi da je s mojim mališom sve u redu. Znam da će mi biti teško prva 2-3 dana zbog bolova, ali ne brinem se za sebe, samo da je s bebom sve u redu.
    Ali što god ja sad osjećala sutra navečer u bolnici će me opaliti 10 puta jače. Ne znam uopće hoću li uspjeti što spavati sa nedjelje na ponedjeljak. Vjerojatno ne. 

Kod kuće je sve spremno, što ovako što za bebolinca. Još mužu napraviti popis što mora napraviti dok smo u bolnici i to bi bilo to. 
    Ne znam kako vi, ali meni je još nestvarno da ću biti mama, da će u krevetiću koji je sada kraj kreveta spavati moja mala štruca. I sad dok vam ovo pišem kreću mi suze na oči što od uzbuđenja, što od sreće, što od straha za to malo biće da li je sve u redu. Cijela trudnoća mi je prošla vrlo dobro, ne mogu reći da sam imala nekih velikih problema, pa se nekako držim za to- do sada je bilo sve u redu pa će valjda biti i u ovom samom cilju.

Branchi
    19. Rujan 2015. 11:54

Meni je fini taj caj, a ima ga u svakoj ljekarni. Ne znam jel mi pomaze jer me nisu gledali sad 2 tjedna, samo ctg hehhe

Ulje za medjicu sam kupila, ali nisam jos koristila, nekako me to ne privlaci, nemam pojma. Mozda probam sutra, prekosutra, tek tolko da vidim :)

Meni isto sve nestvarno sto je cudno uz ovakav trbuh :)

Jucer smo slavili jer je frend dobio sina i svi ti decki pricaju o porodima svojih zena, stvarno razna iskustva. Na kraju su mi se cudili da kak sam tak smirena pred porod, ja velim a sta cu se uzrujavat, ima super iskustava, ima onih bolnijih, ja cu mantrat da mi bude dobro, nema druge. Vidjet cemo kad krenu trudovi dal cu ostat smirena ili ce zavladat panika :)))

Cvarak
    19. Rujan 2015. 12:09

Naanaa ma drži se , joj znam sad te toliko osjećaja,emocija pere da bi plakala, veselila se, u strahu si, pa nisi....joj mogu si zamislit! Ma probaj samo razmišljat pozitivno i nemoj previše razmišljat joj kako će bit šta će...bude to sve svojim tokom. Meni je frendica carskim rodila i sve je ok, bila je malo iscrpljena ali je uspjela i dojit i sve i sve je super prošlo. Ponesi si lupocet ili neofen za bolove jel ko zna da li oni u bolnici imaju, tako je meni i frendica rekla. Bit ćeš poslije carskog malo slaba i nećeš imat puno snage jer ti neće dat da jedeš, ali bez brige kad primiš svoju bebicu vidjet ćeš kako ćeš bit puna snage!! Ako ne uspiješ dojit ili nešto ma samo zovi med.sestre da ti pomognu i ima da te ko kraljicu tretiraju!! Ništa se neboj!!    Sretno i bez panike olakšaj si koliko možeš, nemoj stalno o tome razmišljat. Šaljem ti pozitivne vibre i puse i nebrini. :*

Sanjarica
    19. Rujan 2015. 13:11

Naanaa zelim ti svu srecu i nadam se da ce ti porod proc sta lakse i da neces imat nikakvih problema tj da te nece previse boljet rana od carskog... Ma sve ce bit super... 

Meni je isto sve to jos uvijek nestvarno...takoder gledam krevetic namjesten pored mojr strane kreveta i nekako mi je nestvarno da ce uskoro moja bebica spavat u njemu... 

Ja si isto sve mislim kako sam skulirana i kako me nije strah a onda kad me uhavati neka bol u trbuhu i odmah mi kroz glavu prode da mozda nesto pocinje me opere totalni adrenalin i strah istovremeno... Tak da mislim kad stvarno sve to bude za pravo krenulo da cu se isprepadat kooo...  ali jedva cekam... 

Ja takoder imam doma ulje za masiranje medice ali sam samo jednom probala i vise nemam namjere... Nije mi bas fora to ..heheh... 
    Bacam se napravit neki rucak...uzivajte curke! 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    19. Rujan 2015. 13:16

bokić žene

ja bila na ctg...sve ka i uvik...tlakić mrvicu veci ali to mi je od bolnice..doma je normalan

Pita mene dr kad mi je termin..ja govorim 30.9. kaze oho..brzo ce to doc!

Meni ?????????? iznad glave...ja kazem a sta ono sta ste mi rekli inducirani i to...onda se malo skulira.kaze ajme da 
    hahahahha
    eto vrag mi jezik odnio mogla sam ga izbjeć 

Pa mi je reka da dodjem sutra na pregled i ctg...sutra će me pročačkat mislim,vjerovatno da vidi jesam li otvorena..nisam li...Nekako je neodredjeno reka...kao ajde dodji sutra..pa cemo vidit kakvo je stanje...pa ako bude....onda bi u utorak dosla jer ja tad opet radim...Sad...nadam se da ako budem ful zatvorena...da ce rec ajde ti doma do termina :D daaaaaaaaaaaaj dragi Boze :D

dakle...sutra-nastavak slijedi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.