Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    19. Rujan 2015. 13:28

Moja mama je imala 3 poroda i na svakom se otvorila dan prije ili iza termina i nijednom nije bila spojena na umjetne. Znaci kad je dobila trudove se prirodno otvorila. Tako da to je svakome drukcije i nema se smisla nervirat. Moze se netko otvorit i sve krenit super i u zadnji tren zavrsit na carski. Stvarno nema smisla razbijat glavu.
    Radi se o danima sada, rodit moramo, mozemo se samo molit da sve prođe u najboljem redu. 

Fluffy

Kiara5
    19. Rujan 2015. 13:33

Cvarak znam sad jel ja to dobro računam, znaci ti si 36,5tt a ja 36,7tt-sto zaći punih 37. Znaci ako sam napunila 37 tjedana ulazim u 38tt?? Jel tako??? 
    Čaj ti je skroz ok okusa!! Ono-nije sad jabuka-cimet al ok je 😂😂😂😂 

A masaža međice mi je jedino sta necu Radit, brate mili nemogu, to je cisto samozadovoljavanje 😂😂😂😂 

Naanaa sretnoooo!!!! 💪🏻💪🏻💪🏻

Cvarak
    19. Rujan 2015. 13:58

Kiara a da tako nekako,ma mene to buni koji si tjedan u koji ulazis...hahha ja racunom tocno po danu i kako mi ginekolog pise hehhe al dobro tu smo ja i ti 2 dana razlike !!! Ti isto nosis curicu jel tako?!

Drz te se curke!!! Ja dns bas neki pritisak dole osjecam,malo me i zaboluckalo a ponoci kad se okrecem sa boka na ledja boli me iznad prepona ugfff!!!!

Pomalo
    19. Rujan 2015. 14:35

Evo drage moje da vam se javim. Napokon sam sve obavila :) napokon samo odmaram, i toliko mi je dosadno da vam ne mogu opisati, hihihi

Usla sam u tu fazu, da se toliko veselim bebacu, pa me onda uhvati pa pocnem plakati, pa bi sama sebi samar zaljepila jer nemam razloga plakati, jer se sve biti uredu! 

Leda me bole za pop....t, ne znam vise kako da se namjestim ni kako da leglem ni kako da hodam, sama sebi sam smjesna ko patkica sam.

Kneginja samo smireno i nakon samo razmisljaj da nakon svega toga ces drzati svoje zlato u rukama!

Pusa svima i drzite mi se :) odo ja cistit kuhinju :)

Branchi
    19. Rujan 2015. 16:33

Curke, se i vama trbuh spustio?? Onima koje su predkraj?
    Meni u zadnjih par dana bas vidljivo dolje, to je isto znak da se trenutak blizi. Mozda i ne prenesem toliko koliko sam mislila :)
    Sve moje vurke koje su rodile, ni jedna nije masirala medjicu, cini se da nikome to bas nije napeto hehhe

Cvarak
    19. Rujan 2015. 18:45

Mene danas bas boli dole ko kak imam mengu,malo jutros i eto sad je opet pocelo!! I o da imam osjecaj da bebica namjesta glavicu dole :)) valjda me nece trudovi ulovit!!! Ja nebi jos jedno 2 tjedna heheh da udjemo bar u 38,39tt!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.