A sta ste me isprepadale jutros prije pregleda a na kraju moj gin njezan kao i uvijek :)
Nocas sam imala lagane kontrakcije, pocela sam se otvarat i rekao je da mogu ocekivat kroz nekoliko dana porod. Sve je ostalo super.
NMareN nemoj bit tuzna, sada imas za koga bit zadovoljna vise nego ikad. Zelim ti svu srecu!
Fluffy
Nmaren bas sam neki dan pomislila na tebe i piatal se kako si?! A nikako da napisem,kad smo kako vidis sve pred kraj i svaku nesto muci hahah ludnica.... Samo se ti drzi i nista ne brini i uzivaj u trudnoci!! Neznamo samo kako je Tena?! Ma jeb...s mi sve najbolje je bilo nasim bakama nit su sta znale nit isle na preglede toliko i rodile doma i sve super! Neg ovo je ludara cujes ovo pa ono pa se zabrines,pa idi tamo vamo....ma zapoludit!!!
Hahahah kneginja znala sam da ces poludit :D
Odoh ja i veceras na jednu djevojacku, nema mirovanja zeno draga, dizi guzicu i mrdaj! Hahahaah
Fluffy
Bokic cure...
NmareN bas mi je drago da si se javila... Samo neka je sve u redu... Brzo ce ti doc taj 4 mjesec..vidjet ces...samo pozitivno!
Mene hvataju ti neki cudni bolovi u donjem dijelu trbuha...ne stalno...i nekako brzo dosta produ... Pa me panika lovi pomalo iskreno... Posto mi je dr u ponedjeljak na kontroli rekao da sam se vec pocela otvarat i da mi je cerviks vec omeksan i skracen i da mogu ocekivat da prije rodim ja sam sva u nekom strahu...nikako se opustit do kraja...
Ja jos uvijek cistim po kuci ko luda...a ustvari ni nemam nis za cistit...samo preslagujem vec sve poslagano...sama sebe zivciram...ali nemam mira... Iskreno postajem jakooo nestrpljiva i jedva cekam da dodem kuci sa bebicom...
U pon opet imam kontrolu i tko zna mozda ostanem tamo...
Ti si kneginja rekla da ides u ponedjeljak na dogovoreni porod ili utorak? Kako god sretno ti bilo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
vidim svi ili prije termina ili smo zatvorene ko sef :D
...ja sam medu zatvorenima, iduca kontrola kad udjem u 40 tjedan, sve mi se cini ko prenasanje
Branchi isto mi je cudno da te nisu pogledali vaginalno, pa ne mora se poklapat ctg s otvorenoscu koliko ja znam. Jer ako je dozvoljen seks do samog kraja kako onda moze stetit vaginalni pregled.. Meni uopce nije bio neugodan.
Ja sam predosjetila da sam se pocela otvarat zbig tih kontrakcija i skroz mi je dolje cudan osjecaj. Al svejedno sam dobila dozvolu da smijem jos na more jupiiii
Ipak ne zelim da mali jos izađe, neka ga jos par dana.
Jedino sto mi sise nisu nista narasle, stoje na mjestu i nista ne bole!
A stomak mi je tako mali da mi sestra jutros uopce nije stavila pojas za mjerenje kontrakcija dok je ja nisam pitala. Kad je cula da mi je termin za 12 dana odmah ga je pristekala. Otkucaji su bebi bili na oko 130 a kad je tata nasmijavao dosli su na 160 :)
Fluffy
NmareN, "Keep calm i relax", sve će to proći i u najljepše godišnje doba ćeš roditi.
Vratila sam se u Zg, vožnja mi je izgledala nešto poput: "Samo da prođem Udbinu, pa ako pukne vodenjak, odo u Knin....samo da prođem Slunj, pa ako pukne vodenjak, odo u Karlovac i tako do Zg).
Uhvatila me frka jer sam zadnjih dana imala kontrakcijske trudove, pa mi više i nije bilo svejedno. A i vožnja je bila...ajme meni, ima budala, što na autocesti (zato sam sišla na D1) što na D1.
Sve u svemu, nemam nikakvih novosti, u srijedu sam ponovno naručena, a kupaonica se eto dovršava. (stan je užas živi i imat ću što čistiti sljedećih tjedan dana).
ma ne kazu da je stetno, nego da je bolje sto manje ''cackat'' dole jer smo pred kraj podloznije nekim upalicama itd.
tak da uopce ne znam da li sam ista otvorena, nemam neki feeling, zna me tu i tam probost u pubicnoj kosti, ali to je bilo i kad nisam bila otvorena sigurno.
sinoc su mi poceli neki kao bolovi u trbuhu, bas on sto ste opisale kao menstrualni bolovi, ali to je bilo samo tijekom noci.
a dobro, i to sto kaze, ako krenu trudovi, dodjem u bolnicu, sta sad :)
da, kazu da ako je beba mirna na ctg-u da se treba smijati :))))
sanjarica da ja odo ili čpon ili utorak i ostajem u bolnici. reci ce mi sutra kad dodjem na ctg. ako ne ostanem i sutra ahhaha radi tlaka jer mi je sad svaki put kad dodjem iiti blizu bolnice povisen.
a sad kako ce to izgledat...najgora verzija...nsiam se nista otvorila...stavljaju gel..umirem od bolova ka i sve zene s gelom..i tako najmanje 24 sata..ako gel do tada ne pomogne ukljucuje se drip..ako drip ne pomogne ide se na carski
molim se Bogu da me postedi tog scenarija...bar jedan dio da preskočim...al ne znam..ja nekakko po filingu nekom koji iamm uopće nisam jos spremna za porod...ni beba..pa nekako mislim da ce to bit muke privelike.Al opet...šta god Bog da,..jedino mi je on sad utjeha :D
Sortiraj odgovore
Najstariji