Ma daj kneginja grozan scenarij si ti sebi zamislila...nakraju ce sve bit puuunnooo bolje... Vidit ces...
Nema ti druge nego navalit na muza, malo hodat gore-dole po stepenicana nekim pa tko zna...mozda potaknes sama otvaranje...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja isto spadam u zatvorene ko beton!!
Ja iman osjecaj da cu imat težak porod jer ja inace nisam niti malo gipka!!! Ali ono niti malo!! Ja nikad nisam u zivotu bas mogla dotaknuti prste na nogama... 😂😂😂😂 iako sam jako aktivna i imam ok kondiciju, al gipkost mi je ne 0 nego minus sto!!
Cvarak evo da ti javim da mi je moj ginekolog reka da mi je guk profil uredan neovisno o tom jednom malo povišenom rezultatu, i da mi je beba taman za tjedne trudnoce i da to sta stavljaju malo ranije u bolnicu je cisto njihova procedura u tim slučajevima, da nema trunke mista brizi!! Jupiiiii!!
Ja sam danas lipo isla na more plivat, zatvorit sezonu, jer zovu zahlađenje!! Bogu hvala!!
Kneginja ajde mi pliz reci kad je tebi ono termin??
Jer kad su meni rekli u st u bolnici da zbog šećera (nazovimo to gestacijski dijabetes-to minimalno odstupanje) moram u bolnici cekat termin, ja sam pitala jeli se ide na inducirani ili se čeka prirodni-oni su mi rekli da se čekaju prirodni trudovi!!
Inace moja bivša kolegica ti je isla na inducirani i rodila je za dva sata i rekla da je njoj to bilo puno lakše od prirodnog!!!
Ja sam imala gest.dijab. i prenjela 8 dana i nitko nije dramio...samo je bitno da je uredan ctg i plodna voda...sretno svimaaaa...hrabre budite
Cvarak tako se i ja nadam!!
Pocela sam pit čaj od listova mAline 🙈🙈🙈
Pikica hvala!! 😅
kiara5 meni je po dr termin 30.9....a moj u koji sam ziher bas 100 % je 2.10. al nebitno sad ta dva dana....mislim da ce mi sa tim mučenjem počet u utorak...al opet vidit cemo...Ujutro idem opet na ctg...nadam se da mi tlak nece opet popizdit kad dodjem u bolnicu ahhaha jer mi se to redovito dogadja
Jer ako skoči ostavit ce me odma sutra...vec vidim. Zato sam danas opizdila totalnu generalku us tanu...satrala se ko malo magare hahaha...al nema veze...sad se odo bacit pod tuš...ako ne ostanem u bolnici čujemo se sutra :D
Pikica hvala nadaj mo se ,samo da sve bude ok! Kiara di si kupila caj?' I mislim da sam te vec pitala al ko ce to zapamtit!!! Koji si tjedan t?!
Sortiraj odgovore
Najstariji