Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    18. Rujan 2015. 11:47

Ma da, sad pred kraj nemaju ni mjesta pa onda to sve malo lakse ide. Ja osjetim u svako doba dana, kad ne osjetim duze onda se umirim i bas usmjerim paznju na to pa se javi. 
    Meni se recimo sad vise giba na desnom boku ili ledjima nego na lijevom :) 
    Ima svoj tempo :)

Ovo za preglede je isto normalno da i malo boli i da je neki iscjedak. Meni isto to uvijek bas nelagodno, al sad me evo vec dva tjedna ne gledaju jer kao ctg ne ocitava trudove i da ne cackaju dole previse jer smo podlozne svemu pred kraj tak da super

Cvarak
    18. Rujan 2015. 12:25

ma sve smo lude pred kraj ahhahahamene spucala totalna depra…kuca ko svinjac sve razbacano..a ja lezim na kaucu jedem i gledam taj nered…a suta bi mogla ostat u bonivi….groooozna sam…pokusat cu se popodne malo ukljucit u normalan zivot

Kneginja ehhh ko da vidim sebe....nemrem nista nista mi se neda uzas....a kazu gnjezenje ja sam se prije mj dana gnjezdila i stala ;)) eee meni je uzasno umor lovii stalno, vruceeee mi jeeee,ponoci se presvlacim kolko sam mokra,tak ni u 8mj nije bilo,,,,a skuhat si nesto ajmeeee uzasss nemam snage jedva!!! Eto sad me grc u kuku i guzi ulovio ufff...jedva cekam vidjet sunce svoje lijepo!!

NMareN
    18. Rujan 2015. 12:45

Cure samo da vas pozdravom,čitam vas malo zadnjih dana jer je eto i mene nešto ulovilo,a sinoć se i rasplakala jer sam i ja trebala biti tu sdvama...
    Novopečenim mamama iskrene čestitke na njihovim malim smotuljcima.  Trudnice koje ce tek roditi samo budite hrabre .
    Da se malo pohvalom,imam termin,6.4. Bi trebao biti nas dan... Za sada je sve u redu i bebolinca raste, na zadnjoj kontroli prije 2t bili smo veliki 3cm ...
    Pozdravljam vas puno .

Ja to mogu, ja to hoću....

Anci2225
    18. Rujan 2015. 12:55

Dobila sam nalaz brisa i pozitivan je na streptokok b.
    Popodne zovem dr da cujem sta ce mi dati.
    Cijela trudnoca prosla super i sad dosla bestija 

Branchi
    18. Rujan 2015. 13:18

NMareN cestitam i samo laganini sad :) izvjestavaj nas i sretno dalje :)

Anci, bas to sto knegjnja kaze, bar znas da je tu i rijesit ces antibiotikom. Bolje da znas.

Mene malo brine to sto sam ga radila vec sredinom 32 tjedna, iako sad svaki put pitam u bolnici jel trebam ponovit pa kazu da ne treba, da je to ok vrijeme i bitno da je nalaz u redu.

Anci2225
    18. Rujan 2015. 13:49

Ja ne znam ko je tu lud.
    Zvala sam dr i rekla je da se to ne lijeci nego to moram reci kad dodjem u rodiliste.
    Sto ljudi sto cudi - sto doktora i milijun razlicitih nacina lijecenja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.