Ma da, sad pred kraj nemaju ni mjesta pa onda to sve malo lakse ide. Ja osjetim u svako doba dana, kad ne osjetim duze onda se umirim i bas usmjerim paznju na to pa se javi.
Meni se recimo sad vise giba na desnom boku ili ledjima nego na lijevom :)
Ima svoj tempo :)
Ovo za preglede je isto normalno da i malo boli i da je neki iscjedak. Meni isto to uvijek bas nelagodno, al sad me evo vec dva tjedna ne gledaju jer kao ctg ne ocitava trudove i da ne cackaju dole previse jer smo podlozne svemu pred kraj tak da super
ma sve smo lude pred kraj ahhahahamene spucala totalna depra…kuca ko svinjac sve razbacano..a ja lezim na kaucu jedem i gledam taj nered…a suta bi mogla ostat u bonivi….groooozna sam…pokusat cu se popodne malo ukljucit u normalan zivot
Kneginja ehhh ko da vidim sebe....nemrem nista nista mi se neda uzas....a kazu gnjezenje ja sam se prije mj dana gnjezdila i stala ;)) eee meni je uzasno umor lovii stalno, vruceeee mi jeeee,ponoci se presvlacim kolko sam mokra,tak ni u 8mj nije bilo,,,,a skuhat si nesto ajmeeee uzasss nemam snage jedva!!! Eto sad me grc u kuku i guzi ulovio ufff...jedva cekam vidjet sunce svoje lijepo!!
Cure samo da vas pozdravom,čitam vas malo zadnjih dana jer je eto i mene nešto ulovilo,a sinoć se i rasplakala jer sam i ja trebala biti tu sdvama...
Novopečenim mamama iskrene čestitke na njihovim malim smotuljcima. Trudnice koje ce tek roditi samo budite hrabre .
Da se malo pohvalom,imam termin,6.4. Bi trebao biti nas dan... Za sada je sve u redu i bebolinca raste, na zadnjoj kontroli prije 2t bili smo veliki 3cm ...
Pozdravljam vas puno .
Ja to mogu, ja to hoću....
Dobila sam nalaz brisa i pozitivan je na streptokok b.
Popodne zovem dr da cujem sta ce mi dati.
Cijela trudnoca prosla super i sad dosla bestija
NMareN cestitam i samo laganini sad :) izvjestavaj nas i sretno dalje :)
Anci, bas to sto knegjnja kaze, bar znas da je tu i rijesit ces antibiotikom. Bolje da znas.
Mene malo brine to sto sam ga radila vec sredinom 32 tjedna, iako sad svaki put pitam u bolnici jel trebam ponovit pa kazu da ne treba, da je to ok vrijeme i bitno da je nalaz u redu.
Ja ne znam ko je tu lud.
Zvala sam dr i rekla je da se to ne lijeci nego to moram reci kad dodjem u rodiliste.
Sto ljudi sto cudi - sto doktora i milijun razlicitih nacina lijecenja
Sortiraj odgovore
Najstariji