Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    18. Rujan 2015. 09:55

Na ctg najcesce salju tek od 38 tjedna.
    Pojedi cokoladicu prije i malo prosetaj, provjereno pali, ja jutros jedina se nisam morala tam vrtit i budit bebu :)

lilianaa
    18. Rujan 2015. 09:59

Pozdrav drage moje, ja sam napokon obavila bris.  Rezultati ce biti u toku 5 dana.  Naime, moja je ginekologinja meni to radila pocetkom trudnoce pa je mislila da sada ne mora, ali moze se stanje brzo promijeniti tako da je dobro da ga je ipak napravila. Ne znam kako vama ali meni je bio bas nelagodan pregled i boluckalo me kasnije na mahove, ne jako ali toliko da sam se bojala da ne pocnem krvariti ili da nije nesto ogrebala ili ozlijedila bebu, ali evo, dva dana kasnije je ok. Jel i vama bilo nelagodno il bolno kasnije?

Inace ctg opet mi ocitava trudove ko i pred dva tjedna, koje naravno ne osjecam. Mislim da je taj ctg glupost. Vec sam tjedan dana bez ikakve terapije a trudovi mi se ocitavaju ko i kad sam imala infuziju i pila tablete tako da mozda nisam ni morala biti u bolnici :/ ali ajd, cekam 37.tjedan trudnoce pa cu onda biti puno mirnija i moci ce van kad god odluci iako kazu da i sad ulaskom u 9.mj sve moze biti ok bez inkubatora i slicno. Mala mi je vjerojatno oko 2800 grama sada u 36.tjednu sto je sasvim ok. Valjda se nisu zeznuli pa da rodim malenu od 4kg  

Veseli me misao da cu uskoro vidjeti svoju bebu, iako me malo strah, ne toliko bolova koliko mogucih komplikacija no valjda ce nam netko pomoci da sve protekne u najboljem redu, i da cu stici do bolnice hehehe

lilianaa
    18. Rujan 2015. 10:18

ja sam od 34.tt na ctg jer se glavica dolje spustila i cerviks se malo smanjio, na redovne preglede ctg inace salju od 36.tt u mojoj bolnici, za ostale ne znam...

kneginja
    18. Rujan 2015. 10:30

jutro curke

šta kukate vezano za ctg :D ahhaha pa nema nevinijeg pregleda od njega :D ja bi sto se mene tice bila prikopčana cili dan samo da sam ziher da je beba super. Kod nas se ide na ctg otprilike od 35 tjedna....al to je nebitno..zavisi...ako dodjes radi enceg u dr..stavit ce te i na ctg..ako si non stop doma...ici ces tek kad ti tvoja dr da uputnicu i smatra da je bitno da s e redovito počne pratit srce.
    i masu toga ctg spasit...po otkucajima skuze jel beba ok...mogu skuzit jel vrpca oko vrata..jer tada otkucaji počnu usporavat i padat...ma ono...meni ja super :D 
    NIje bas da mi je ugodno lezat po ure..al ajde...nes ti :D

radje bi brate bila 24 sata cilu trudnocu na ctg nego obavila jedan vaginalni pregled...to mi je ali ono bas bas odvratno

Jel im sta novo s drugim curkama? jel jos koja rodila...mene i dalje panika pere....osjećam se ko janje pred klanje....mogu samo razmilsajt i stvarat sceenarije u glavi...a ono..kako ce bit....bumo videli :D

Branchi
    18. Rujan 2015. 10:31

A oni znaju sta rade valjda pa po necemu procjene :) 

Ja evo rijesila sve, sve uredno, ctg dobar, ne pokazuje trudove pa me nisu gledali dole jer kao to pred kraj bolje sto manje. 
    Malo popricala s doktoricom i narucili me sad u srijedu jer mi je onda 40-i tjedan. 
    Veli osim ako me trudovi ne ulove za vikend, onda se vidimo ranije :)))

Uzivajte u vikenduuuuuu, puse svima!

...ja opet u ljetnoj haljini i sandalama, ludo vrijeme!

Cvarak
    18. Rujan 2015. 10:46

Ma mene sad panika pred kraj jerje teko oratite pokrete djeteta,a uopce se nisam zamarala s tim,jos meni okolo cure da da moras pratit to ti je bitno i sad cim bebica ne lupa ja odma uspanicena! Al naravno da je osjetim al ne uvijek!! Neznam to ocito trudnice na pocetku trudnoce budu lude i pred kraj ....i osjevam kako mi se stopala sire bome su i meni balerinke naknap u ovih tjedan dana,stvarno mi je tesko vec hodat i stajat!!! Al ok dobila sam nekih 11-12kg

kris555
    18. Rujan 2015. 11:00

Meni je pregled bio dosta bolan, imam osjecaj da me zena rastvorila :S i boli me malo sad i imam sukrvicu al je rekla da je to normalno sad par dana.. 

Ma nemoj se zamarat za pokrete bebe, zapisi si kad se mice.. Meni niko nis nije za to reko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.