Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    17. Rujan 2015. 20:31

zvjezdice ti si onda mrak žena...sve ovo izfurat sama...svaka čast...al isto se pripazi :D Ajde super mi je kad cujem da si sve izorganizirala cakum-pakum :D nema šta....Vidis da se moze i bez gore polovice heheh...sam svoj majstor i gazda...samo javi ako sta bude nova

čvarak ne brini radi stucanja..to bebe uče gutat..gutaju plodnu vodu i tako uglavnom dodje do stucanja...tako mi dr reka..znaci tvoja guta cili da hahah..neki proždrljivi bebač će bit :D

grozim se kad slusam koliko čekate na te obicne pretrage kao sta je ctg..ja dodjem u 9 i budem primljena u 9 i 5...a gotova u 9 30...fala bogu na malom gradu i malom rodilistu...stvarno ima svojih prednosti puno

Cvarak
    17. Rujan 2015. 20:35

Da da ctg ()) ma joj sva sam zbunjena!!! Pa nije dr sve slao samo neke trudnice na to,neke salje potala sam svaki put a neke nisu bile uopce na 1 pregledu !! Ma neide se lijevo di se narucijes na salterr vec desno vidjet ces pise ambulanta ili nes tako ma samo ravno i odma desno i imas mali hodnik sa stolicama idugacak 10m i na kraju je mali stolic di ostavis uputnicu i zadnji nalaz od ginicke!!! Ma cim vidis neku trudnicu pitaj!! Ja sam dosla zbunjola i tam odma pitala i pocela cavrljat sa trudnicama ;))) jel bi poludila sutit i cekat ovak bar vrijeme brze prodje!!!

Cvarak
    17. Rujan 2015. 20:39

Nadam se da si me skuzila ak nisi posalji mi privat.poruku heheh pa ti napisem sve!!! Ja se dns pikala guk ovaj glupi....i zadnje pokanje i taffff odma po coksi i keksima bas sam grozna!!!

kris555
    17. Rujan 2015. 21:07

Super super, javim sutra dojmove, već vidim da ću doć ko tutlek tamo.. i nadam se da će bit neki ok doktori.. inače šogorica je sve do kraja obavljala kod svog gin i ctg i sve i nije ju slao u vinogradsku bezveze, a mojoj se očito ne da zajebavat pa joj je ovako lakše..

Zara6
    17. Rujan 2015. 21:07

Cure moje, nas su jutros pustili iz bolnice, skinuli sa tokolize- kazu da je ctg uredan, ocitava samo lagane kontrakcije maternice i kazu da je to normalno i da dodjem ako mi opet pocnu jace BH kontrakcije. Mozda bi me i ostavili jos da je bilo mista u bolnici, prekrcani su ali rekla sam im da se vracam cim nesto osjetim jer u pitanju je moja beba i napraviti cu sve samo da sto duze izdrzimo 2 u 1. Dobra stvar je sto ce muzic u ponediljak stici a broda i nadam se da mu nece odgoditi letove 

Sova nadam se i ja da cemo  vristati isti dan samo na drugim krajevima lipe nase.  Zene nemojte se bojati bolnice ni niceg, znam da je kuci lipse ali sigurnije ste. Ja bi toliko volila doci bar do 37. zbog mog sunca, sad je svaki dan napredak za nas.

Zvjezdice iskreno ti se divim, tesko je kad sam sve rjesavas i kad nemas potrebnu potporu, ali jake smo mi, borci smo sve redom !!! I samo polako, to sto imas obaviti sto opustenije napravi i nemoj se sramiti traziti pomoc od bilo koga.

Cure drzite mi se i hvala vam na potpori, puno to znaci, ne moram ni govoriti da sam se isplakala u bolnici dok su mi neke stvari sile na misto. 

Cuvajte mi se 

Cvarak
    17. Rujan 2015. 21:08

Mislim da je petkom zenskica i kazu da je ok!

kris555
    18. Rujan 2015. 09:27

Evo ja gotova s pregledom, doktorica je bila i pregled mi je bio bas nekak neugodan i bolan al nema veze, otvorena sam 3-4 cm kaze i narucila me ponovno za tjedan dana. Kaze da je sve super.. Treba doc ranije, ja sam dosla u pola 8 i gotova sam za sat i pol bila sa svim, nisu me slali na ctg tj sestra je s necim izmjerila otkucaje, al to je kratko trajalo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.