bokić curke
ja danas opet na ctg bila...sve ok...samo me zamalo ostavili radi viskog tlaka heheh
doduse ja ga uvik imam jako niskog...samo taj jebeni sindrom bijele kute...svaki put mi se povisi..i nema tu navikavanja...u startu velik..pa kad se malo asimiliriam padne...morala sam sidit vise od pola ure da se skuliram da mi dodje na 140-90
a jos kad sam dosla i vidila da je u smjeni onaj dr kojeg fakat ne volim..koji zene prvo ide vaginalno pregledat i to gadno..pa ih onda pita sta su dosle....ma tlak mi odma bio na milju
svakako...u subotu opet...bit ce "Moj" dr..šef odjela...normalan čovik...pa cu vidit sa njim kad ulazim za rodit...ponediljak ili utrorak
malo sam se skulirala po tom pitanju..svjesna sam da cu proc gadan porod...al jbga...samo nek ga prodjem i nek se sve sretno zavrsi...zaboravit cu ga jednog dana :D
zvjzdice to sta si opisala mi zvuci ka početak trudova..al nemoj da te sad panika hvata..nego odi negdi u blizini di ima ctg nek te prikopčaju na njega i prate trudove...da si ziher....s obzirom na cilu situaciju s bebom..i s tim da si ti uzasno aktivna kako kazes...ne bi bilo čudno...ajde lipo obavi to pa nam javi :D
Kiara ma joj nista drasticno al znas da dr imaju sve na oprezu! Meni je na ogttu nataste bio 5.1 poslije ok i guk profili u redu! Jos sutra nosim guk pa cu vidjet sta ce rec! Moja je oko 32ttbebica bila 2250 i dr je reko da je to uredu i da odgovara tjednu i da me radi tog secera nebi trebali hospitalizirat! Ma sam nam stres nabijaju! Bas javi kako je proslo sve,ja idem opet iduci tjedan na kontrolu pa cemo vidjet kaj kaze!
Zvjezdice meni su u prvoj trudnoci trudovi poceli sa menga bolovima i donji dio kicme me uzasno bolio.
To bi moglo biti to.
Javljaj novosti i sretno.
Evo lezala sam cijelo vrijeme pa se smirilo malo, leda jos bole al trbuh ne. Idem sad dovrsavat rucak, pa do grada i na rodendan, valjda cu izdrzat u jednom komadu :) hvala vam :* javim ako me uhvati
Evo i mene s pregleda. Mali dobro napreduje (Bogu hbala). No biser mali se SADA odlučio okrenuti na zadak. Baš krasno!
Ima li tko iskustva s onim vježbama i imaju li one učinka uopće. Tek sam danas skužila koliko sam psihički spremna za vaginalni porod i koliko nimalo nisam spremna za carski. To mi uopće nije bila opcija, nekako je sve upućivalo na to da ćemo ići vaginalno. A kad ono, gospon odlučio pokazat guzu mami svojoj... Jooooooooooooooooooj!!!!!
Hvala na brizi, al moram u banku tek sam sad dobila auto, pa to ici rjesiti. A rockas je doslovno 5 m od moje kuce, a i sestricna slavi, tako da cu biti cijelo vrijeme u udobnom...pokusavam smiriti koliko god mogu, al kako sam sama u svemu tome, morala sam se potruditi sa svim tim i to mi je platilo kolica za bebaca i osiguralo 2 mj da mogu zivjeti u Zg. Opet hvala vam na brizi, al nemam mogucnosti neke stvari ne napraviti, bar koliko god mogu... Prijevoz za zg je vec organiziran i ja nazovem i krece se istog trena.
Pusa svima i javim vam ako sta bude
Sortiraj odgovore
Najstariji