Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    17. Rujan 2015. 09:45

Megi čestitke!! 

Zara drži se!!! 

Meni su jutros rekli da za dva tjedna dolazim u bolnicu i ostajem do poroda!!! 
    Zbog šećera!! A samo mi je na guk profilu jučer poslje doručka bio povisen, ostalo sve ok!! 
    Doduše ne znam ni kako bi moga bit povisen jer sve to sta sam jučer u bolnici pojela ima bice 500 kalorija i nula šećera!!! 

Uglavnom, uvatili su me napadaji panike!!! Od ležanja toga u bolnici do toga oce li bit sve u redu!! 
    Rekli su da nece stavljat na inducirani nego da ce cekat prirodni porod! 
    E sad sam jos pocela citat, e beba moze bit pretila, moze dobit šećer, razvit tisuću bolesti.... 
    Panika na tisuću!!!

Branchi
    17. Rujan 2015. 09:46

Cvarak, mozes to drzat i malo pomicat, tak je meni sestra, pa kad smo ulovili onda je rekla samo tu drzite, ako se primiri, samo jos protresite malo trbuh. I onda sam ja grcevito drzala to iako se onda i bebili razbudio i sve.
    Da, na tim pregledima smo ko na traci, nitko nema vremena za previse objasnjavanja, iako je meni bilo najbolje kad sam vec u pol8 ostavila papire pa bila medju prvima na redu, onda su bili ok svi, valjda nisu gledali kad ce pauza.

I veli sestra da pomaze ako pricas i smijes se, pa ako je jos netko u sobi, raspricaj se- u petrovoj smo po dvije. Ako nije, nek te dragi prije nasmijava, bebe to osjete :)

Cvarak
    17. Rujan 2015. 10:03

Branchi Ma tamo ti niko niš ne kaže i uopce nisam ni znala dal smijem pričat, jedna cura leži na jednom krevetu ti na dtugom obadvije šutimo jadne neznamo šta smijemo šta ne....al sam vidjela da otkucaji se kreću od 120 do 160 al ćim se bebica rita i miće su jači otkucaji. ma joj da sam jučer sve to znala otišla bi ja nakavu i čekala ponavljanje nego sam tam goe dole po hodniku hodala ko luđakuša kakva. al dobro malo sam si misli sredila.

Kiara i tebe radi secera maltretiraju ajmeee...pa koliko trudnica znam skoro 80%ima kao gest.dij. ma kad su snizili taj prag i onda samo istresiraju ženu. ništa ti ne brini ja se nadam da će nam trudovi krenut bar 2 dana prije termina. A koji si tjedan i gdje ideš u bolnicu?

Kiara5
    17. Rujan 2015. 10:22

Cvarak da, i mene maltretiraju.. 
    Bas mi je bio sok to kad su mi jutros rekli da cu u bolnicu za 2 tjedna... I sad plačem ko tuka i nemogu se smirit!! 
    Ja sam sada 36,5tt, znaci kad odem u bolnicu bit cu 38,5tt!! 
    Mogu slobodno bit tri tjedna u bolnici ako prinesen!! 

Tako se i ja nadam, mozda beba dođe ranije, al s obzirom da sam zatvorena skroz i da sam prvorotkinja.... Ne znam bas...  

A ta dijabetes dijeta je doslovno bit gladan stalno, jos sam ja dosta aktivna, a i ovako sam po trudnoce bila gladna, sve mi se to dosta čini rigorozno, al sta cu, da mi sad recu da dubim na glavi za svoje Dite-dubila bi!! 
    Al samo nek me prvo prođe ova tuga sta me uvatila... 😞 

Ja sam ti u Splitu, ti?

Fluffy2
    17. Rujan 2015. 10:37

Megi cestitam!!!

Cure pri kraju smo, sve ce bit u redu, bebaci su vec spremni :)
    Ja na ctg-u uvijek jedem neku cokoladicu jer mi on spava pa ga malo secer probudi.

Nocas opet budna, uzasna bol oko jajnika nikako se namjestit. Bas to sto si rekla Branchi tko ce dat snage sad je vec nemam :)

Fluffy

plavojka
    17. Rujan 2015. 11:21

joj mene je bol oko jajnika izluđivala prošlu noć, nisam uopće spavala.. bas me to iscrplio.. ali nocas je bilo ok, malo sam si odspavala, cak sam uspjela i skoro tri sata u komadu bez pisanja ;)

da, curke, drzite se, stvarno smo sad vec sve dogurale do pred kraj, i jos malo pa cemo umjesto trbuscica milovati svoje bebice.. 
    i da, bas mi je lijepo tu s vama, stvarno smo dobra druzina! definitivno cemo morat otvorit novu temu pod bebama, pa da se i tamo pratimo :)

Sanjarica
    17. Rujan 2015. 12:03

Pozdrav svim curama... Dosla vidjet malo kako ste i vidim sve smo u nekom slicnom ludom filmu... Ajde,ajde jos malo pa je tim slatkim mukama kraj i dolaze nam jos slade muke... 
    Drzim fige da nakraju svim curama sve bude ok, da vas ti smotani doktori ne muce i ne gnjave previse bez razloga... I najbitnije da sve bude ok sa porodima koji sljede... 
    Ja sam vec 2 dana skoro neka bezveze, samo bi lezala i odmarala neda mi se nista... Svako toliko me malo zaboli dole pa me odmah panika neka ulovi ali me brzo prode... 

Definitivno moramo kad sve rodimo otvorit neku novu grupu ovdje i nastavit ovo druzenje...
      Pozz svim trudnicama i onima koje su vec postale mame...uzivajte!! 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pomalo
    17. Rujan 2015. 14:04

Drage moje trudnice i mamice :) imam pitanje za vas, od jutra me muce ko menstralni bolovi i leda me rasturaju, ne znam vise kako da se namjestim, ima li koja savjet kako da si malo olaksam jer ne znam vise ta da probam, a tolika je sparina vani da bi iz vlastite koze iskocila :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.