Super vas je čitati, samo čekam tko je iduća mama i navijam da svima porod prođe bezbolno i brzo. Evo ja na pregledu jučer, 37.tjedan, kompletno zatvorena, mala veselo cuca prst i ne žuri joj se nigdi. CTG zabilježija jedan lažni trud, nisan ga ni skužila, zakunjala tamo na krevetu dok su ga radili :D Sad slijedi čekanje... Srića pa soba još nije sređena i iman se čime zabavljati osim mislima o porodu, farbam, čistim, skraćujem zavjese... da, gnijezdim se :D
Cure moje drage, pa jeste mi žive???
Ja u bolnici na guk profilu, isto malo skače šećer, sve ka nije to nista, al eto, izgleda da je ipak tribalo strogo maksimalno pazit, malo sam ljuta na sebe al kasno je sada za to!!!
Ja u 37.-om tjednu!! Isto ni malo nisam otvorena!!!
Pa sad sta ce bit-ne znam!!
Cure moje sta ste rodile sve vam od srca čestitam!!!! Super sta sve do sada prolazi u najboljem redu!!
A kneginja moglo bi onda i mene cekat sta i tebe zbog šećera??
Ja prvi put radim guk u 37. Tjednu jer mi je ogtt nakon 2h bio 9.6.
S bebom je sve super, prošli tjedan znaci u 36. Tjednu je imala 2 700, glavica od uha do uha 8.5 cm!!!
Kao prvo čestitke svim mamama koje su rodila, uživajte sa svojim bubačima!
E sad, mene jako brine položaj mog sina u stomaku, on stoji poprečno! Ima li ikoja od vas iskustva s tim? On je već po uzv velika beba, ima skoro 3 kg. Strah me da će ostati poprečno...
Bokić svima!
Ja se uhvatila generalke po stanu. Taman ću za jedno mjesec dana sve pospremati Kad sam vas čitala kako spremate niste se požalile, pa ne znam je li vam bilo tako... Ja CRKAVAM. Moram si raditi pauzu svakih sat, sat i pol. Umirem koliko me leđa bole... Radim puževim korakom. Tako mi je neobično biti tako ograničena...
Pozdrav svimaaaaa!
Za okretanje sam citala da je dobro biti neko vrijeme u doggie style pozi, zvuci blesavo, ali kao pali.
Cesto i doktori na porodu mogu okrenuti bebu ako ide, ima ih jako strucnih po tom pitanju.
Ja danas rijesila depilaciju i masazu, savrsena kombinacija, sad sam psihicki i fizicki spremna za porod (nadam se) :) ...i nadam se da necu puno prenjet da mi depka drzi do poroda hehe (termin za tjedan dana).
Skupila sam i nalaz krvi, glukoza mi ravno 5, znaci super, zeljezo na donjoj granici, ali to je za mene cak super...ostalo sve malo gore, malo dole ali ok.
Odlucili smo se i za pedijatricu, jako hvaljena i sestra i doktorica pa koga zanima dom zdravlja kruge, sandra vuksic je za svaku preporuku (ne daje olako antibiotike, jako je strucna, voli sve ispitati i provjeriti, ljubazna...).
Uzivajte u ovoj juziniiiii, ja se samo svicam :D
Sortiraj odgovore
Najstariji