Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    15. Rujan 2015. 16:43

A kuzim da se nerviras, poslusaj cure pa ces vidjet. Cisto da si mirna da si ucinila sve u svojoj moci. Mislim da mene ceka sto i tebe s obzirom na moje aktivnosti i nikakvo otvaranje do sada, znaci ples do jutra u par navrata, stepenice, podizanje i nosenje i tezih stvari, guranje ormara, stepenice, igranje nogometa s necakom, seks... i dalje kao kamen zatvorena. Odmaram samo kad stvarno vise ne mogu od umora gledat na oci. Ali sve to ne mora znacit nista, sto bude bit ce. Stvarno probaj sto manje razmisljat o porodu i fokusiraj se na ono poslije-svoju princezicu u rukama, sve ce proc :*

Fluffy

Aninica
    15. Rujan 2015. 16:59

Bok Cure!!!!!!
    Evo ja danas došla na pregled, poslali me na ctg ja se dizala a kreveta i skoro pala u nesvjest. Izmjerili tlak 170/110 i ostavili me u bolnici. Tako da eto sada potpuno šokirana ležim u bolnici i čekam. Još samo da napomenem da me cijelu trudnoću prao izrazito nizak tlak i eto sada ovo.
    Uglavnom! Ništa ne znam! Carski ili prirodno samo čekam i razmišljam o svemu. 
    Kneginja bas dobro da te dr. Smirio. Ipak oni znaju što rade!
    Pozzzzz!!!

kris555
    15. Rujan 2015. 17:23

Ja sam bas na streptokok radila bris i dobila samo antibiotik, cefalin se zove.. Nadam se da ce to proc od antibiotika, nisam se ni malo nadala pozitivnom rezultatu..

Oliva4
    15. Rujan 2015. 18:20

da..i meni je rađen onaj uobičajeni bris na streptokok, ali nemam pojma, očito ako imaš i neku drugu bakteriju oni je nađu.. u svakom slučaju ne brini, bitno da si to napravila, da su ti dali antibiotik i od toga će sigurno otići ta beštija.. znam i da na samom porodu daju antibiotik u slučaju da ga imaš, a nisi liječila i to je dovoljno da bebici ne bude ništa..

plavojka
    15. Rujan 2015. 18:44

Kneginja bas sam jucer na faceu citala iskustva zena s induciranim, i veeeelika vecina ih je stvarno dobra! Baci oko: https://www.facebook.com/mamina0stranica/posts/525434954292202 

Aninica drzi se, mene je stalno frka tog visokog tlaka! Sve u svemu, u dobrom si rukama, vec oni znaju sto ce s tobom!

Pomalo
    15. Rujan 2015. 18:56

Pozdrav cure, evo ja sinoc zavrsila na hitnoj sa trudovima, no kad sam legla na ctg spustili se na 40 i vise nisu isli preko. Prohodna sam dva prsta do ovoja glavice, pa su mi rekli da kad krene da slobodno mogu put zagreba, imam skoro 2 sata do bolnice, pa se nadam da cu stici :) a ako ne krene, onda mi oni induciraju porod, tamo oko 1.10.

Didi cestitam, preslatka bebica :)

kneginja
    15. Rujan 2015. 19:54

drage žene fala svakoj posebno na utjehi :D

al nekako sam osvjestila sama sebi da cu najvjerovatnije najebat ko mali žuti mrav iduci tjedan...morat stisnut zube i proć kako god da bude....a bit ce gadno

danas sam se iscrpila totalno razmisljajući...prošla sve faze od šoka..smrtnog straha..panike..ljutnje..svadjanja...plača...na kraju pala u krevet i zaspala ko mrva...sad vise nemam snage ni za sta...samo cu se molit Bogu da mi da snage da ne bude najgora moguća verzija...i da ja i beba ostanemo zive i zdrave  :)

kako god okrenem ne mogu nista učinit da si olakšam..osim da se skuliram donekle...pa šta bude-bit ce .d

mozda se jos desi cudo pa se za tjedan dana uspijem baaaaaaaar mrvicu otvorit...u to ime odo jašit na pilates lopti..jer mi se iskreno ne da jašit po mužu...hahaha...to cemo krajem tjedna..čisto da ne kazem da nisam dala sve od sebe hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.