Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dudecka
    16. Rujan 2015. 15:56

Čestitam svima koje su rodile!
    Mene od petka drži neka prehlada, a od ponedjeljka i virusni bronhitis. Ne smijem ništa od lijekova uzimat.
    Na pregledu u u četvrtak su rekli da sam skroz zatvorena, nadam se da će tako i ostat dok ne prođe viroza.
    Ovaj četvrtak idem opet na pregled u TA u Petrovu.

megi16
    16. Rujan 2015. 17:48

Jucer u 14:58 postala i ja mama.. Rodio se moj mali sincic,tezak 2970 i dug 49cm..

Cestitke svim novim mamama i sretno svima ostalima koji cekaju dan kada ce primit svoju bebicu u ruke.. ;)

kneginja
    16. Rujan 2015. 19:03

Megi čestitke blago tebi :D

aaaaaaaa.ja od nervoze samo ejdem...kuham..jedem..kuham hahahahha uzas

megi16
    16. Rujan 2015. 19:07

Hvala curke..
    Iskustvo bas nebi podjelila da se neke od vas ne uplase i ne panicare.. Samo slusajte babicu i bit ce vam puno lakse.. Porod ko porod je dosta brzo proso s obzirom da mi je prvi put,ono prije je vec bilo kompliciranije... Nisam uzela epiduralnu nego nesto drugo za bolove i ne zalim ni malo jer nisu bolovi toliko jaki koliko sam mislila.. Trudovi bole najvise,jedino je najgore ako vam dode za tiskat a babica kaze da nesmijete..
    Ali kad vam daju bebu u ruke doslovno sve zaboravite!!

Sanjarica
    16. Rujan 2015. 19:47

Megi cestitke!!!!!! Uzivaj sada! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    16. Rujan 2015. 20:20

Megi, ČESTITAAAAAM 

Oliva4
    16. Rujan 2015. 21:14

Megi čestitam! uživaaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.